26 oktober 2016
Mitsubishi ASX

Forum Mitsubishi ASX

Reacties van eigenaren

  

, datum: 9 november 2013

Ervaring met auto: Waardeloos Stop and Go. Dit systeem is aangebracht t.b.v. de regels die voor de verbruikstesten gelden. In de praktijk heb je er niets aan. Werkt slechts bij wagen volledige in de...

Uitvoering1.6
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit3 jaar
KM-stand30.000 km

Betrouwbaarheid5
Comfort7
Motor6
  
 
Reactie van: Pesj, datum: 26 januari 2014

Antwoord: Die Stop/Go hoefde er voor mij niet in. Het eerste wat ik doe als ik ga vertrekken is deze afzetten. Motor die steeds uitvalt bij stoppen aan bv. verkeerslicht... heel gezond is dat voor die starter!

 
Reactie van: Mark, datum: 26 januari 2014

Antwoord: Daarom zit er een speciale startmotor in die is gemaakt op vele starts en stops. Bovendien is start/stop heerlijk: het maakt van iedere stop bij een verkeerslicht een rustpuntje in de reis. Voor mij is start/stop niet alleen om brandstof te besparen, het maakt de auto comfortabeler!

  

, datum: 7 november 2013

Ervaring met auto: Qua onderhoud een wat saaie auto: je rijdt van beurt naar beurt. Zit goed in elkaar, geen bijgeluiden. De 1.6 motor lijkt onverwoestbaar, maar mist koppel in het lage toerengebied. Als trekker in de Alpen komt de motor te kort. Zeer goede voorstoelen, iets minder achterin. De geluidsinstallatie van Rockfort Fosgate is top! Ook de verlichting is grandioos (wide vision) en het verbruik? Tussen de 1 op 7 en 1 op 20...zie je rechtervoet.

Uitvoering1.6 Instyle
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit2 jaar
KM-stand160 km
DealerWiersema

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor8
  
  

, datum: 28 juni 2013

Ervaring met auto: Een auo die zeker zijn geld waard is. Rijdt goed en zuinig. Veel comfort voor relatief weinig geld. Ik rijd op gas, tot nu toe geen problemen.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit2 jaar
KM-stand50.000 km
DealerKlaaysen

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor9
  
  

, datum: 3 mei 2013

Ervaring met auto: Mijn auto is 15 dagen niet gebruikt i.v.m. vakantie. Bij thuiskomst wilde ik met de auto gaan rijden. Helaas was de accu leeg, dus starten was niet mogelijk. Dankzij Mitsubishi Motors Assistance kwam er een monteur en werd de auto gestart. Vervolgens bij de dealer de accu laten doormeten. Resultaat: accu goed. Advies dealer: wordt de auto langer dan een week niet gebruikt haal dan de plus- of minpool van de accu. Een stilstaande auto gebruikt toch stroom. Is dit een bekende klacht?

Uitvoering1.6 Clear TEC Intens
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand21.000 km
DealerUrsem

Betrouwbaarheid9
Comfort7
Motor6
  
 
Reactie van: Mark, datum: 3 mei 2013

Antwoord: Dit geldt voor de meeste nieuwe auto's. De elektrische systemen werken ook als de auto stilstaat. Na maximaal een maand stilstaan is de accu leeg. 1 a 2 weken is snel, maar zeker niet onmogelijk.

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 10 maart 2013

Ervaring met auto: Brandstofverbruik valt tegen.
Keyless entry geeft storing.
Plaatwerk deukt makkelijk.
Schokbrekers achter zijn matig.
Interieur kwaliteit is matig.

Ervaring met verkoop: Garage bleek plotseling verdwenen, failliet.

UitvoeringIntense
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit2 jaar
KM-stand115.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort5
Motor5
  
 
Reactie van: Biemans, datum: 8 april 2014

Antwoord: Mijn reactie over makkelijk deuken in plaatwerk. Bij recall-panoramdak zijn deuken ontstaan in dakstijlen, zowel links als rechts. Boven portier en buiten daklijsten. Naar mijn idee kunnen deze deuken enkel ontstaan bij gedemonteerde daklijsten. Dealer ontkent, importeur stelt zich neutraal op, ik moet dus zelf betalen. Heeft iemand meer ervaring met deze vervelende deuken? En bijpassende oplossing?

  

, datum: 8 maart 2013

Ervaring met auto: De lak is nogal krasgevoelig t.o.v. mijn vorige auto (Outlander). Het brandstofverbruik wat in de folder staat moet je niet geloven, hij verbruikt dus meer (1:18 rustige rijstijl).
Zeer geschikt als trekkend voertuig (caravan c.q aanhanger met motoren).
Verder een fijne auto zonder mankementen!

Ervaring met onderhoud (witmerk garage): Ik werd op de hoogte gebracht over een terugroepactie (dynamo problemen). Zelf nooit wat van gemerkt maar desondanks werd de dynamo snel en vakkundig vervangen.

Ervaring met verkoop: Ik heb de auto in Duitsland gekocht (daar woon ik ook).

Uitvoering1.8 DID Invite Editi
Brandstofdiesel
Bouwjaar2011
In bezit2 jaar
KM-stand34.000 km

Betrouwbaarheid10
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 17 februari 2013

Ervaring met auto: Na 13 maanden 28.900 km probleemloos gereden, op 1 puntje na: hij wil soms niet starten. De 2e langere poging wel. Blijkt ondertussen bekend bij Mitsubishi, diegene die de klacht melden worden geholpen met een nieuwe nokkenasversteller. Paar uurtjes werk, en je krijgt een vervangende auto mee.
Verbruik gemiddeld 1:15-16. Dit na gelang de snelheid. Op de verlichting van het rode streepje op de climatschakelaars na, en bij de raambediening, ben ik zeer tevreden. Alleen het kunststof voor de portieren en dashboard is ondermaats, vlekkerig en zeer krasgevoelig.

Uitvoering1.6 Intro-edition
Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand28.900 km
DealerDriessen

Betrouwbaarheid9
Comfort5
Motor7
  
 
 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >