27 mei 2018
Feedback
Nissan Juke

Forum Nissan Juke

Reacties van eigenaren

  

, datum: 22 juni 2011

Ervaring met auto: Een openbaring om in te rijden.

Nieuw
UitvoeringTekna
Brandstofdiesel
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand8.800 km
DealerJanssen

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor10
  
 
Reactie van: Sstavasius, datum: 28 januari 2014

Antwoord: Heb nu bijna 1 jaar een juke , nieuw gekocht. Prima auto maar toch met enkele storende probleempjes. De achterbank maakt lawaai in de sluiting. Dit is verholpen door dealer met een plakbandje, deze lag er na een week weer af en begon het lawaai opnieuw.
Ook het rechterportier voor maakt een rammelend lawaai. Dealer heeft hier 2 keer naar gekeken maar nog geen oplossing gevonden. Zijn er meer mensen met dit probleem dan hoor ik het graag, het is erg storend, en een goed advies is welkom.

Reageer
  

, datum: 7 juni 2011

Ervaring met auto: Bedenk goed of uw keuze uitgaat naar een royale auto met veel bagage en opbergruimte en weinig uitstraling, de zogenaamde dertien in een dozijn auto. Of de minder royale zeer opvallende Nissan Juke met zijn zeer exclusieve uitstraling, perfecte afwerking, stille en zuinige moderne 1.6 (117 pk) motor.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.6 Acenta Cvt
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand6.500 km
DealerDenissen

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: 17 mei 2011

Ervaring met auto: Prachtige wagen! Heb hem in het wit met zwarte spoiler en chromen strips echt heel mooi van binnen en van buiten ....geen staal bespaard als je het gewicht van de motorkap voelt. Erg blij mee!

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand560 km

Betrouwbaarheid6
Comfort9
Motor10
  
  

, datum: 24 april 2011

Ervaring met auto: Auto presteert boven verwachting en is keurig afgewerkt. Ik rijd er iedere dag met veel plezier in.

Reageer Nieuw
UitvoeringTekna 1.6 DIG-T
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand3.600 km
DealerGraaff

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor9
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 11 april 2011

Ervaring met auto: Geweldige auto. Verbruik ongeveer 6.5 liter per 100 km (1.6 motor). Enorm veel power. Hele complete auto voor de prijs.

Nieuw
Uitvoering1.6 Acenta
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand2.500 km
DealerBrockhoff

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor9
  
 
Reactie van: Makano, datum: 30 april 2011

Antwoord: Zit er nog verschil in verbruik tussen eco en sport stand? En hoeveel bedraagt het verschil?

 
Reactie van: F. Luesken, datum: 10 mei 2011

Antwoord: eco verbruik is inmiddels na 4000km 6.2 l per 100 km. De auto is in stadsverkeer op eco stand niet veel zuiniger. Je moet meer gas geven om op te trekken. Advies is dus normale stand bij korte stukjes. Autobaan cruise control op Eco stand tussen de 5.5 -6 l per 100 km bij 110 km per uur

Reageer
  

, datum: 5 april 2011

Ervaring met auto: Zelden zo'n fijne auto gehad! Zowel de buitenkant als het interieur zijn prachtig. De Jukebox heeft een hele fijne motor, fantastische stoelen, perfecte audio. Het is niet voor niets dat veel mensen de auto nastaren, en vol bewondering. Uitzonderlijk stoer model. En echt: achterin kunnen mensen met een normaal postuur prima zitten. Ik kan deze auto iedereen aanraden.

Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: John-mengede, datum: 7 juni 2011

Antwoord: Ben het 100% met deze ervaring eens, heb zelf vrijwel alle merken gereden ook Nissan in het verleden maar deze JUKE (Juke acenta 1.6 Xtronic cvt Connect) overtreft echter alle verwachtingen zoals uitstraling/motor/afwerking/rijplezier etc etc.!
John.

Reageer
  

, datum: 23 januari 2011

Ervaring met auto: Wat een geweldige motor, die DIG-T!

Nieuw
Uitvoering1.6 DIG-T
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand12.000 km
DealerAHZ

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor9
  
 
Reactie van: Ter_haar43, datum: 23 maart 2011

Antwoord: In de showroom gezien en geprobeerd om via de achterportieren in deze auto te gaan zitten. Beangstigend gewoon... je komt er als normaal gebouwd persoon niet eens in.
Ik heb heel wat auto's mogen uitproberen, maar deze is voor kabouters gemaakt. Dit slaat alles, een Fiat 500 geeft meer ruimte. Hard weggerend en niet meer aan denken want je gaat er slecht van slapen. FOBIE

 
Reactie van: Limaduiker, datum: 26 maart 2011

Antwoord: Een Juke is zeker geen grote auto maar dit is wel erg overdreven, een normaal gebouwd persoon past goed achterin en kinderen zeker. Ook de ruimte voorin is zeker ruim voldoende. De kofferruimte is inderdaad een beetje klein, het is zeker zo dat een kinderwagen of i.d. er niet of moeilijk in past.
Maar ja, bedenk: waar koop je een auto voor? Wil je echt een multifuncionele gezinsauto met voldoende ruimte dan is hij zeker te klein, kies dan voor een auto uit een hoger segmentklasse.

 
Reactie van: Ter_haar43, datum: 26 maart 2011

Antwoord: Ik kwam niet op een normale wijze door het achterportier op de zitbank en zoiets heb ik nog nooit meegemaakt. Vroeger kroop je achterin bij een tweedeurs auto wat al heel moeilijk ging.
Het model vind ik prachtig en verder ga ik niet. Ik heb deze auto trouwens nog nooit op de weg gezien in Apeldoorn en ver daarbuiten.
De JUKE kan een prima auto zijn maar dan wel in een station uitvoering voor de prijs van 15.000 Euro

 
Reactie van: Schotseherder, datum: 26 augustus 2011

Antwoord: Ja dat zal het wel zijn. Verder denk ik dat Ten Haar 150 kg weegt en minimaal 2 meter lang is, anders kan ik deze reactie niet begrijpen. Mijn zoon die 1.84 langs is heeft namelijk geen enkel moeite om achterin te komen. En te zitten.

 
Reactie van: Info, datum: 9 september 2011

Antwoord: Denk het ook, deze persoon zal de Juke wel niet mooi vinden en probeerd zo zijn gal te spuwen. Ben zelf 1,89m en pas zelfs goed op de achterbank en kan er normaal in. Fiat 500 lukt mij dat echt niet.

 
Reactie van: Ter_haar43, datum: 15 oktober 2011

Antwoord: Mijn naam is Bertus ter Haar, ben 1.80 en weeg 80 kg. Het achterportier is te klein te nauw en daardoor is in- en uitstappen zeer lastig. Laat ik eerlijk zijn, ik vind deze auto qua formgeving zeer geslaagd. Ik kraak verder niets af en wordt niet zenuwachtig van uw reactie. Ik zeg wat mijn ervaring is, meer niet.
Kom op naam INFO laat je niet kennen een DACIA DUSTER is ook prima. Lekker R-U-I-M. Kruipmobielen zijn er al genoeg.

 
Reactie van: Schotseherder, datum: 23 oktober 2011

Antwoord: Djoek de Djoeker. Laat ik nu zelf een Nissan Juke bezitten. Iedereen vindt hem mooi en nog geen klachten gehad van mensen die meereden. Maar jam er zijn altijd mensen op deze aarde die uit jaloezie dingen van andere afkraken om dat ze deze zelf nooit kunnen bezitten. Dit zijn zielige figuren.

 
Reactie van: Evan. Belle, datum: 18 november 2011

Antwoord: Het is altijd hetzelfde. Je houdt ervan of niet. Wij rijden nu al bijna een jaar met een rode Juke Tekna. De eerste keer dat ik voor die prijs zo een goed uitgeruste wagen aanschaf. Wij zitten nooit achteraan, daar zitten de honden, op een prachtige vlakke laadvloer. De achterzetels worden niet rechtgezet omdat er nog een hondenrek is gemonteerd. Honden kunnen gemakkelijk langs de zijdeuren instappen. Als je een auto aanschaft heb je prioriteiten en dat lijstje probeer je af te werken. Gelukkig kiest niet iedereen voor dezelfde auto, dat maakt het juist zo mooi.
Groeten, Evan

 
Reactie van: E. Kemp, datum: 14 december 2011

Antwoord: Beste Ter Haar,
Ik ben 1.93 en ruim 100 kilo en heb er inderdaad GEEN problemen mee om achter in te gaan zitten, mits je stijf en stram bent natuurlijk en misschien op een leeftijd bent.
Als je de auto niet leuk vindt en alleen maar afkraakt, blijf dan niet doorgaan met je reacties, het is duidelijk hoe je erover denk.
En dat respecteer ik, dus doe dat de liefhebber ook.
mvgroet eric

 
Reactie van: Kgroot, datum: 27 oktober 2013

Antwoord: Achterin blijft het een kruipmobiel, voor normale mensen is het wringen en draaien om erin te komen en het uitstappen is een KRIEMMM. Doe vooral geen dikke winterjas aan want dan kun je beter een ruime Mercedes taxi bellen.

 
Reactie van: Voicelight, datum: 8 augustus 2015

Antwoord: Mensen, mensen, wat kraken jullie die klasse auto af! Bah,en zeer onterecht want het is een fantastische auto die geen concurrentie kent en zeker in zijn prijsklasse niet.geen peren met appels vergelijken! Want deze auto rijd heerlijk en het verbruik met deze auto valt reuze mee.

En wat achterin betreft je zit lekker goed en ga eens in een andere auto zitten achterin pffffff dat bedoel ik is ook niets vooral met een beetje aflopende dak... Deze auto is gewoon een klasse auto die zeker de moeite waard is! En het is een Nissan. Dat zegt genoeg en dit zegt een ex Mitsubishi ,Opel, Toyota, Renault rijder.

 
Reactie van: Absorberlove, datum: 9 november 2015

Antwoord: Koop gewoon een Toyota
Die gaan niet stuk en zijn lekker zuinig :)

Reageer
  

Op zoek naar meer Nissan Juke?

Bezoek ook het forum in:


 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »