23 mei 2018
Feedback
Nissan Juke

Forum Nissan Juke

Reacties van eigenaren

  

, datum: 1 oktober 2011

Ervaring met auto: Kies voor de DIG-T!

Reageer Nieuw
UitvoeringDIG-T
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand20.000 km
DealerAHZ

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor9
  
  

, datum: 20 september 2011

Ervaring met auto: Zeer leuk rijden met de Juke.

Ervaring met verkoop: Een tijdje moeten wachten voordat ik geholpen werd, net een mederwerker te weinig waarschijnlijk.

Reageer Nieuw
UitvoeringAcenta
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand750 km

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor8
  
  

, datum: 15 september 2011

Ervaring met auto: Ben geen autofanaat, maar was wel meteen verliefd. De kofferruimte is inderdaad niet groot door het aflopende dak. Ruim voldoende voor de boodschappen. Verder een heerlijk pittig autotje. Voor zijn parkeersensoren echt niet nodig. Achter heb ik ze wel laten monteren.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.6 Visia
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
DealerStormvogels

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor8
  
  

, datum: 9 september 2011

Ervaring met auto: Had een model met trekhaak besteld en daarbij het gratis pakket met voor- en achterbumperstukken. Helaas zag het er achter niet uit, scheef uitgezaagd, trekhaak kon er niet goed onder en de stekker er niet in. Heb het bumperstuk eronder weg laten halen, ze waren vergeten te melden dat deze combi niet paste.
Daarnaast ben ik er meteen mee op vakantie gegaan, viel me op dat ik bij hellingen van meer dan 5% amper met 70 omhoog kwam. Werd gewoon ingehaald door auto's met caravan. Op de terugweg merkte ik dat het gaspedaal niet lekker ging, als ik doorduwde dan kreeg de auto meer vermogen en lukt het wel om met een redelijke gang de berg op te gaan. Binnenkort ff laten nakijken.
Voor de rest een fijne wagen om in te rijden, alleen kleine benzinetank.

Nieuw
Uitvoering1.6
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand3.700 km
DealerUrsem

Betrouwbaarheid7
Comfort7
Motor8
  
 
Reactie van: Karl. Adriaensen, datum: 24 augustus 2012

Antwoord: Is het vermogen-probleem (bergop) nu eigenlijk opgelost? Ikzelf ben echt niet tevreden over mijn JUKE 1.6 (117 PK) en ervaar net hetzelfde als jij. Denk er serieus aan om hem te koop te stellen. Zelfs op de vlakke weg heb ik moeite om andere benzinemotoren (zelfs lagere cc's) bij te benen. Het is niet leuk om aan de lichten langs rechts voorbij gestoven te worden door een bestelwagen...
Is iedereen nu echt zo tevreden over het vermogen van deze wagen? Volgens mijn garagist is er niks aan de hand en moet ik gewoon in een hoger toerental rijden. Hallo! Heb meer dan 1 miljoen kms gereden en weet echt wel hoe ik met een wagen moet rijden...

 
Reactie van: Jolobbes, datum: 28 november 2013

Antwoord: Ik zou toch maar teruggaan naar de garage, want ik heb dezelfde auto en deze is echt behoorlijk pittig zelfs met 4 personen en een aanhanger. Mijn toerental houdt ik rondom de 3000 toeren.

Reageer
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 24 augustus 2011

Ervaring met auto: Zeer mooie, sportieve auto.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.6 Accenta
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand11.200 km
DealerNiroc

Betrouwbaarheid6
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: 26 juli 2011

Ervaring met auto: Prima auto. Is zuinig tot 120 km per uur, maar vanaf 130 wordt het verbruik groter. Verder loopt de auto prima, alleen het schakelen verloopt niet erg soepel (hakerig).

Nieuw
Uitvoering1.6 Acenta
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor5
  
 
Reactie van: Schotseherder, datum: 26 augustus 2011

Antwoord: Zelf ben ik een bezitter van een Juke 1,6 Visa. Weet niet of U de auto pas heeft, maar de mijne is van juni 2011 en heb er gelukkig geen probleem mee. Zal als ik U was even terug naar de dealer gaan om dit te vermelden, zodat er wat aangedaan kan worden.

 
Reactie van: Nah55oj, datum: 25 september 2011

Antwoord: Schakelen wordt steeds beter, benzine verbruik tussen 1:12,5 en 1:13,

 
Reactie van: Nah55oj, datum: 13 juni 2012

Antwoord: Kreeg een lekke band en zag dat er geen krik en sleutels in lagen, was wel op de hoogte van het rep.set, maar de verkoper sprak niet met mij over de sleutels. Ik heb met veel mensen hierover gesproken en die konden deze move van Nissan ook niet begrijpen. Een krik hoort er toch normaal in en een dopsleutel? Nu ben ik bezig om een krik en sleutels te kopen maar ook een thuiskomer, dus weer extra kosten. Is dat dan de bedoeling van Nissan? Ik weet niet hoe het staat met andere merken, maar ik baal hier enorm van want krijg je maar pech met een band en die kun je niet ter plaatse repareren omdat het gat in de band niet te dichten valt.

 
Reactie van: Jjvl, datum: 4 oktober 2012

Antwoord: Niet al te snugger om in een auto te rijden waarvan je niet weet wat voor set er in ligt bij een lekke band. Ik heb niets gezegd als je de auto geleend hebt...

Reageer
  

, datum: 23 juni 2011

Ervaring met auto: Ik rijd al 36 jaar Datsun (lees nu: Nissan). Nu de Juke aangeschaft. Ben aangenaam verrast over deze auto. Auto presteert goed en ben blij dat ik de overstap naar een ander merk (weer) niet heb gemaakt.
Wel oude kaarten van 2010 in in navi aangetroffen dit is het enige wat mij tegenvalt.

Nieuw
Uitvoering1.6 Eco Acenta
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand500 km
DealerBochane

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor9
  
 
Reactie van: Bat-jansen, datum: 30 oktober 2011

Antwoord: Ik ben nog steeds bezig om de nieuwe navi-kaarten te krijgen. Duurt allemaal erg lang. 2011 is al uitgeleverd.

Verder hebben sommige Juke's een lakprobleem(pje) op de bumpers. Mij is verteld dat Nissan naar de oorzaak zoekt (hechting- of lak oorzaak). Nen nu drie maanden verder en nog steeds niets gehoord van Nissan. Dit hoeft echt niet lang te duren, toch?

Reageer
 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »