14 december 2017
Nissan Juke

Forum Nissan Juke

Reacties van eigenaren

  

, datum: 3 november 2011

Ervaring met auto: Let er op dat er een resevwiel is ipv een reparatieset.

Extra box in de kofferbak maakt bij verkeersdrempels bewegings geluiden, is soms storend en op de Acenta zijn verwarmde buitenspiegels niet aanwezig.

Uitvoering1.6 Acenta
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand1.750 km
DealerBochane

Betrouwbaarheid9
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Jhverkuylen, datum: 16 november 2011

Antwoord: Langs mijn Nissan-dealer gegaan met de melding dat mogelijk de spiegelvermarming
kapot is, maar er zit geen verwarming op aldus de dealer, dit is wel vreemd voor een auto van 22.000 euro. Bijna hetzelfde als geen ruitenwissers: onmisbaar!

  

, datum: 2 november 2011

Ervaring met auto: Zorg wel voor reservewiel. Koffer te klein voor gezinsauto. Super auto.

Uitvoering1.6 Dig-t
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand5.000 km

Betrouwbaarheid10
Comfort10
Motor9
  
 
Reactie van: Mvangalen, datum: 3 november 2011

Antwoord: Tijdens mijn bestelling stond het resevewiel wel in de lijst van opties, ik heb dus bij het ophalen van de auto dit opgemerkt en heb alsnog een volledige resevewielset in de auto gekregen, er lag nl een reparatieset in de kofferbak.

 
Reactie van: E. Kemp, datum: 24 januari 2012

Antwoord: Ik heb het niet opgemerkt tijdens mijn aankoop, maar later na de aankoop kreeg ik niks en vind dit tegenover een bedrag van bijna 24.000 belachelijk dat je dit niet krijgt het kost maar 176 euro compleet wat ik hoorde van de dealer in Purmerend (Lanting).
Als ik vast kom te zitten in het zand, kan ik niet eens mijn auto opkrikken. Toch te gek voor woorden?

  

, datum: 24 oktober 2011

Ervaring met auto: Heerlijke auto
lekker hoge zit
helaas kleine kofferbak
kleine benzinetank

Uitvoering1.6 Visia
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand14.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor8
  
 
Reactie van: Juke, datum: 7 november 2011

Antwoord: verlichting mag ook wel wat beter

  

, datum: 18 oktober 2011

Ervaring met auto: Ben helemaal niet tevreden met mij Juke. Wat een trillende en schudden doet die auto zeg. Vreselijk! Altijd maar schokken, met koude banden is het net of je op een gladde weg konstant in gaten aan het rijden bent. Bij koud weer een bokkende motor! Nee ben niet te spreken over deze Nissan. Gaat gauw weer de deur uit.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: Rmbvd, datum: 12 november 2011

Antwoord: Heb je zitten slapen tijdens de test rit of heb je dat door een ander laten doen? Je kan mij niet vertellen dat je toen niets hebt gemerkt en dat er nu helemaal niets van die klopt. Die Juke rijdt gewoon goed en dat zeg ik die echt al heel wat verschillende auto's hebt gehad. Ook die nog een slag duurder waren dan de Juke.

 
Reactie van: E. Kemp, datum: 14 december 2011

Antwoord: Ik heb ook de Juke. Heerlijke auto. Wel inderdaad het geluid boven de 130 km, maar verderseen heerlijke stoere auto.
Mis wel het resewrvewiel plus krik en wielsleutel. Zeer goedkoop dat je die apart moet kopen voor 176 euro; en dat op het bedrag van 22.000 euro. Klein minpuntje.

 
Reactie van: Jante, datum: 22 december 2011

Antwoord: Rmbvd, aan je reactie kan ik wel zien dat je weinig verstand van auto's hebt! Heb jij dan een testrit gemaakt en dan diezelfde auto gekocht of een nieuwe gekregen? De ene Juke is de andere niet en als je wat moeite doet dan zal je zien dat de Juke geen probleem vrije auto is: bumpers last van los laten lak, bobines die kapot gaan etc etc. Bij die van mij waren ook al problemen die al in de fabriek veroorzaakt zijn. Dus klets niet uit je nek als je niet weet waar je over praat. En mij Juke heeft dus een tweetal mankementen die al door de dealer zijn geconstateerd. Sukkel.

 
Reactie van: Rmbvd, datum: 22 januari 2012

Antwoord: Ik kan niet anders dan te constateren dat je zelf de grootste sukkel bent van ons twee. Ik reageer op jou bevinding en die komt over alsof jij een heikneuter bent door jou kinderachtige geklaag niet goed te onderbouwen. Komt nog bij dat bij jou 2e reactie er wel zoveel mis is aan de Juke dat geen mens zoiets kan geloven. Maar ja, jij bent zo'n zelfde figuur die tijdens het uiteten gaan ook altijd iets heeft aan te merken op het eten en de kok. Misselijke vent. Growup and get a live. Nog even voor jou duidelijkheid: heb de testrit in een Juke bij een andere dealer gedan dan bij wie ik hem heb gekocht... en bij allebei niets aan de hand. Ga lekker door met je negatief uit te laten door waarschijnlijk negatieve reacties die je hebt gehad van anderen.

 
Reactie van: Marcelvanderheijden, datum: 6 februari 2012

Antwoord: De eerste negatieve reacties inzake de Juke lees ik hier op deze site, jammer dat er zo grof over moet worden gedaan. Iedereen mag een mening hebben zonder te worden afgezeken. where's the f*cking moderator...

Affin, Afgelopen zaterdag een Juke besteld. Na een uitgebreide testrit vond hem geweldig rijden in mijn vergelijk standaard nieuwe Astra 100pk diesel eerder die dag. De uitgebreidere aankleding binnen hetzelfde budget gaven de doorslag. Misschien mag ik deze wagen niet vergelijken met eerder vernoemde wagen, maar toch, qua comfort, pit, luxe, bijgeluiden veel beter dan deze Astra, of een van mijn eerdere wagens VW Polo 100 pk en Golf 130 pk.

Voordeel voor mij is de rit naar mijn werk, waarbij ik met een scala aan goede eigenschappen van de auto, zeer gemakkelijk drempels neem, maar ook zeker vlot mee kan op het rechte stuk, en strak door de bocht ga, en tussentijds de instellingen altijd kan wijzigen.

Daarbij biedt de hoge zit, grote spiegels en achteruitrijcamera automatische regen en lichtsensoren het nodige zicht en comfort.

Ik kan mij bijna niet voorstellen dat ik er over een jaar er anders over denk, en met de drie jaren volle garantie uit te breiden naar 5 jaar kunnen ze je ook weinig maken mocht het nog een wagen zijn met kinderziekten al denk ik dat deze in de eerste twee jaren wellicht getackeld zijn, maar hou het nauwlettend in de gaten, over de bumper en vernoemde onderdelen nog onduidelijke navi heb ik nog niet eerder wat gelezen..

groeten Marcel

 
Reactie van: Info, datum: 13 maart 2013

Antwoord: Voor de eerste die bovenstaat, was toch geen witte Juke begint met 43? Want uw klachten komen geheel overeen met die van ons. Wij hebben pas geleden in een andere Juke als leenauto gereden en die rijdt echt heel anders, alsof het 2 verschillende auto's zijn. Auto maakt schokjes met het gas geven, bij gas loslaten en gas geven zit er alsware een dip tussen de motor en de versnellingsbak. Dealer erkent het maar ze zijn er niet uit wat het kan zijn.

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 5 oktober 2011

Ervaring met auto: Enorme auto mooi van model prima in zit en rijden. Ben er helemaal verliefd op heb hem nu 3 maanden en geniet er nog elke dag.
Krijg vele positieve reacties.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: Joke, datum: 24 november 2011

Antwoord: enorme veel leuke reacties op het model, maar nu het de donkere dagen voor... zijn merk je wel dat de verlichting te wensen over laat, dit mag wel wat aandacht van Nissan krijgen.

  

, datum: 1 oktober 2011

Ervaring met auto: Kies voor de DIG-T!

UitvoeringDIG-T
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand20.000 km
DealerAHZ

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor9
  
  

, datum: 20 september 2011

Ervaring met auto: Zeer leuk rijden met de Juke.

Ervaring met verkoop: Een tijdje moeten wachten voordat ik geholpen werd, net een mederwerker te weinig waarschijnlijk.

UitvoeringAcenta
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand750 km

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor8
  
 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »