12 december 2017
Nissan Juke

Forum Nissan Juke

Reacties van eigenaren

  

, datum: 5 maart 2012

Ervaring met auto: Leuk wagentje voor vrouwlief met een eigentijds design! Als gezinsauto wat aan de krappe kant. Motor 117pk is zeer matig gezien ook gewicht van de auto.

Vroeger zelf Murano gereden en hierdoor we veel vertrouwen in het merk Nissan.

Wat mij betreft een hele leuk en stoer bakkie!


Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
  

, datum: 2 maart 2012

Ervaring met auto: -heerlijke woon/werk verkeer auto
-goed voor 4 personen met bagage.
-let op: geen reservewiel, wel als optie
-sportief rijden geeft relatief hoog benzineverbruik.

Uitvoering1.6 Visia
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
DealerSchelde

Betrouwbaarheid10
Comfort6
Motor7
  
  

, datum: 6 februari 2012

Ervaring met auto: Ik rijd mijn Juke nu bijna een jaar en geen problemen. Mijn zoon is ook 1m84 en weegt 84 kilo, hij stapt er heel gemakkelijk in. En voor de rest een super auto, normaal koop ik ieder jaar een nieuwe auto maar ik denk dat deze een blijvertje is.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
  

, datum: 28 januari 2012

Ervaring met auto: Leuke auto, maar de navigatie is een drama en Nissan verdomt het om er iets aan te doen. Dat noemen ze nou garantie en service. Ze kennen het probleem, zijn er mensen met dit probleem?


Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: Pcpjork, datum: 22 april 2012

Antwoord: Navigatiesystemen die vanaf de fabriek zijn geleverd, zijn altijd te duur en de kaarten lopen bijna altijd achter.
Ook in mijn peugeot RCZ met een navigatiesysteem van 2700 euro had ik problemen.
Kaarten waren ernstig verouderd (nieuwe kaarten 300 euro) het systeem gaf spookfiles (op zondagochtend om 10.00 uur een file van 18 kilometer op de A4).
Hiernaast ging het systeem enkele malen op zwart tijdens het rijden en starte hierna weer op. Ik zweer dan ook bij een extern systeem van garmin of Tomtom.
Maar (ik zit niet voor niets op de pagina van de Juke) ook ik geef de voorkeur aan een Tekna, dus zal ook een navigatiesteem van Nissan in mijn auto hebben. Maar heb begrepen dat het enige probleem is de veroudere kaarten, en dat probleem is dus voor minder dan 200 euro op te lossen.
Of zijn er meer problemen????

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 4 januari 2012

Ervaring met auto: Te klein voor gezinsauto.
Heerlijke DIG-T motor: heeft super vermogen. Schakelt zeer soepel 6 bak plus 190 pk. Geweldig om mee te rijden. In een woord: geweldig.

UitvoeringDig-t Acenta
Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand7.367 km

Betrouwbaarheid6
Comfort8
Motor9
  
  

, datum: 6 december 2011

Ervaring met auto: Laten we beginnen bij het begin. Je vind de Juke top of helemaal niets. Ik persoonlijk vond hem top, maar de prijs iets te hoog. Het blijft toch een auto uit het B segment die boven de 20.000 euries is geprijsd.
Maar goed, gezocht naar een alternatief Puncto Evo mooi van binnen maar niet van buiten. Dan de Alfa Romeo Mito, prachtig maar 3 deurs, waarbij de achterbank zonder de lenigheid van een slangenmens bijna niet in laat staan uit te komen is en je letterlijk met je hoofd in de hemel zit. Lijkt mij met alle drempels in Nederland niet echt fijn. Het zelfde geld voor de DS3 en de Audi A1.
Volgende dag toch maar weer even naar de Juke wezen kijken bij de dealer. Voorin de Juke zit je top, achterin raak ik met mijn 185 het dak, maar goed het is niet de bedoeling dat ik ooit achterin zit, dus dat moet geen probleem zijn. Het in en uitstappen gaat vanwege de hoge zit vlekkeloos. Ok de kofferbak is met 251 ltr niet de grootste, maar de boodschappen van een week passen er met gemak in.
Ja hoor, overstag gegaan voor de Acenta 1.6 eco met sports pack en vanwege het uiterlijk van de Juke, de climate controle en de verschillende standen tav de gas response, eco, normaal en sport.
Nu 600 km gereden en de Juke bevalt prima soepel geveerd, maar toch strak in de bochten. Mis echter wel de 6 de versnelling, want 3000 toeren bij 100 km/h is iets te veel van het goede. Het is niet echt heel storend, maar toch. Geen last van piepende krakende bonkende enz geluiden. snort over de weg zolang je niet boven de 130 komt, wat dan neemt de herrie binnen in de koets wel erg toe. versnellingsbak (schraapt een beetje), maar werkt verder ook naar behoren (effe wennen aan het geluid).
Ik ben vooralsnog zeer content met de Juke en kwa rijgedrag voelt de Juke aan als een auto uit het C segment. In de eco stand is de Juke niet vooruit te branden, maar echter leuk voor de lange snelweg kilometers. O ja had hiervoor een verlaagde Suzuki Swift van het nieuwe model.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
  

, datum: 4 december 2011

Ervaring met auto: Achterin zeer krappe zitruimte, vooral als rijder lange benen heeft.

Ervaring met onderhoud (witmerk garage): Servicedaeler v an nieuwenhoven (ex dealer),perfect

Ervaring met verkoop: Stevig onderhandelen,fair play

Uitvoering1.6 Cvt Vista Sp.pac
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand9.500 km

Betrouwbaarheid9
Comfort7
Motor6
  
 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »