18 december 2017
Nissan Juke

Forum Nissan Juke

Reacties van eigenaren

  

, datum: 23 februari 2015

Ervaring met auto: Geen pretje achterin. Best hoog verbruik en onoverzichtelijk model. Nu de Note, bevalt stukken beter.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit2 jaar
KM-stand19.000 km
DealerLamens

Betrouwbaarheid6
Comfort5
Motor5
  
 
Reactie van: Bertusth, datum: 11 augustus 2015

Antwoord: Achterin deze wagen probeer je je naar binnen te wringen. Het is een crime. Ook de minieme beenruimte is niet te doen. Ik heb mensen met een dikke winterjas zien worstelen om in deze auto te komen. Ze zaten met kont en benen vast in de deuropening.

Hij zal verder wel leuk rijden zoals zo veel auto's heden ten dage doen. De techniek staat niet stil. Zelf zijden wij een ruime NOTE met deuren die 90 graden open gaan en een zee aan beenruimte.

  

, datum: 19 januari 2015

Ervaring met auto: Sinds enige dagen ruikt de Juke vreselijk naar benzine als hij koud is, zodra hij warm is wordt het een stuk minder. De garage kon niet direct een storing of lekkage vinden. Het blijft een leuke auto, maar zijn er nog meer Juke rijders die dit probleem herkennen?


Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit2 jaar
KM-stand46.000 km
DealerTen Boekel

Betrouwbaarheid6
Comfort7
Motor9
  
 
Reactie van: Jacob, datum: 11 augustus 2015

Antwoord: Komt door het harde scheuren in een verkeerde versnelling.

  

, datum: 15 januari 2015

Ervaring met auto: Ik ben al van september in bezit van een Juke. Ik ben er wel gelukkig mee, maar nu komen de probleempjes. Bij koude temperatuur buiten gaat mijn radio niet aan, pas na 15 minuten. Nu begint mijn vering krakende geluiden te maken bij vluchtheuvels en bij het draaien van het stuur. En ik hoor een raar geluid bij het remmen... en dat mijn remblokken al op zijn bij 6.200 km vind ik super vreemd. Iemand nog zo problemen gehad?

Uitvoering1.5
Brandstofdiesel
Bouwjaar2013
In bezit1 jaar
KM-stand6.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort7
Motor6
  
 
Reactie van: Nibamaritiem5, datum: 18 januari 2015

Antwoord: Ik stond gisteren met de Nissan Juke op de vluchtstrook bij Nancy. De automaat heeft het begeven. 11 maanden oud!

 
Reactie van: F. Koolwijk, datum: 25 juni 2015

Antwoord: Wat was precies het probleem? Mijn automaat is nu ook kapot! Hoe heeft Nissan het opgelost?

Groetjes Feline

 
Reactie van: Micsinbox, datum: 24 juli 2015

Antwoord: Onze automaat ook. Na 45.000km. Net 21 dagen na de garantie.

 
Reactie van: Jjj, datum: 5 augustus 2015

Antwoord: Onze automaat na ca. 50.000 km en ca 5 wk na de garantie. Nissan neemt echter bijna 90% van de kosten op hun rekening. Ben nu op een nieuwe versnellingsbak aan het wachten. En dit kort voor de vakantie!

 
Reactie van: Eeltsje, datum: 6 augustus 2015

Antwoord: Ook ik heb het zelfde probleem met de automatische bak. 44.000 km op de teller. Hoe handelt Nissan dergelijke problemen op? Het zou eigenlijk een terugactie moeten want het probleem komt te vaak voor.

 
Reactie van: Wimlida, datum: 7 augustus 2015

Antwoord: Ook wij hebben het probleem met de automaat. 3,5 jaar oud en 48000 km. Nieuwe versnellingsbak niet op voorraad, gaat lang duren. nav bovenstaande reacties begrijp waarom. Nissan vergoedt de versnellingsbak, maar ik draai op voor demontagekosten. Ongeveer 800 euro. Dit is toch te gek dat je voor een Nissan fout als consument zelf voor de kosten moet opdraaien.

 
Reactie van: Luckenelly, datum: 7 september 2015

Antwoord: Ik kreeg een nieuwe automaat bij 30.000 km alles vergoed door de nissan, maar ik ben bang dat deze nieuwe automaat ook niet te lang meegaat, deze gaat ook al stugger schakelen veel meer weer stand in de bak als de auto schuin staat, voor de rest vind ik deze Nissan Juke een fijne en prettige auto

 
Reactie van: Peterwaling, datum: 20 maart 2016

Antwoord: Ik heb 23.000km gereden en er moet al een nieuwe automaat in. Nissan vergoedt uit coulance de automaat, maar ik moet zelf de in- en uitbouw zijnde Euro 800,- betalen. Was dat bij U ook het geval?

 
Reactie van: Ies, datum: 18 maart 2017

Antwoord: Mijn Juke automaat is met zijn 3e CVT bezig. De eerste kapot na 1 jaar. De tweede na 2 jaar. Beide volledig vergoed door Nissan. Mijn Juke is nu 6 jaar en de CVT is weer kapot. Maar daar heb ik dan wel 4 jaar, ca. 80.000 km mee gedaan. Garantie is echter wel voorbij. Voor mij geen (Nissan) CVT meer!

  

, datum: 29 december 2014

Ervaring met auto: Anderhalve week geleden de Juke connection 190 pk aangeschaft met winterbanden (wel 17 inch) 18 inch standaard, zeer snel in de sportstand! Stoelen zitten goed!
Navigatie en radio zelfs digitaal is top. Minpunten denk ik, bekleding en de matten op termijn. Ik heb met pijn in mijn hart afscheid genomen van mijn Opel Tigra 1.8 maar de Juke maakt het helemaal goed.

Uitvoering190 Pk Connection
Brandstofbenzine
Bouwjaar2014
In bezit1 jaar
KM-stand437 km
DealerLamens

Betrouwbaarheid10
Comfort6
Motor9
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 30 november 2014

Ervaring met auto: Leuke auto om te hebben en om te rijden! Je rijdt er met plezier in. Mijn dochter heeft er nu 3 jaren in gereden en ruilt hem in voor een Tekna automaat.

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Zorg dat je een goede betrouwbare garage hebt.

UitvoeringBest
Brandstofbenzine
Bouwjaar2013
In bezit1 jaar
KM-stand40 km

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 24 oktober 2013

Ervaring met auto: Ik heb mij een topoccasie aangeschafd. Juke Tekna (1.6 met 117pk). Ik lees hier veel gemengde reacties en hoop mijn reactie aan de positieve toe te voegen. Ik vind hem quq uiterlijk een prachtige auto en hoop dit ook te kunnen zeggen over het rijgedrag van de auto.
Het verschil tussen eco-normal-sport, is dit een groot verschil?


Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: John_idt, datum: 8 december 2013

Antwoord: Rij-eigenschappen zijn goed: sportiever dan gemiddeld, ondanks de hoge opzet. Drempels zijn geen drama door de goede demping. Ik geniet nog elke dag van mijn Tekna. Elke km smaakt naar meer en de leren stoelen zitten als gegoten voor mijn postuur (174cm/73kg). En omdat het een kleinere auto is, zijn alle bedieningsknoppen onder handbereik. De enige knop op het stuur wat is vaak gebruik is die van de cruisecontrol. Geniet van je Juke!

 
Reactie van: Sstavasius, datum: 28 januari 2014

Antwoord: Antwoord: Heb nu bijna 1 jaar een Juke, nieuw gekocht. Prima auto maar toch met enkele storende probleempjes. De achterbank maakt lawaai in de sluiting. Dit is verholpen door dealer met een plakbandje, deze lag er na een week weer af en begon het lawaai opnieuw.
Ook het rechterportier voor maakt een rammelend lawaai. Dealer heeft hier 2 keer naar gekeken maar nog geen oplossing gevonden. Zijn er meer mensen met dit probleem dan hoor ik het graag, het is erg storend, en een goed advies is welkom.

 
Reactie van: Bjorn. De. Boever, datum: 16 februari 2014

Antwoord: Toen ik mijn Juke kocht 2 jaar geleden, ik had hem nog niet lang, sloot de achterbank niet goed toe. Ik ging naar de dealer en er word gevraagd: hebt gij uw achterbank neergeklapt? Ik zij JA, ah zij ze, dan is dat normaal, DUS NIET, ze hebben het wel nagekeken en wat bleek het probleem te zijn: de ijzers die voor het zitgedeelte te ondersteunen was aan ene kant omhoog gekomen. Dat hebben ze gerepareerd met Black tape en het ijzer naar binnen gestoken en vastgekit.
Mijn rechterportier, het slot sluit wel, maar als het winter en zeer koud is, het portier niet gebruiken dan moet ik het open trekken en dan sluit het niet meer.
Ik moest weg dus heb ik een touw moesten gebruiken aangezien ik een automaat heb ging dat nog cava maar eens een bocht of rotonde nemen was het wel stevig vasthouden.
Men werd verteld dat het een gevoelig slot was, het is een lichte productie fout. Heeft men dat dan met een haardroger geneutraliseerd en is het portier terug gedicht. Dat is onder garantie goedgekomen.

 
Reactie van: Annick. Heuten2, datum: 25 april 2014

Antwoord: Ik sta op het punt een Nissan Juke te kopen, maar ik wil het verbruik bij een automaat weten ik rij veel korte afstanden. Als iemand een ander advies heeft graag want ik heb nu een nieuwe Corsa en het verbruik is bijna 10 liter en dat vind ik veel het is een 1400.

Groetjes Annick

 
Reactie van: Mark, datum: 26 april 2014

Antwoord: Bij alle auto's zijn een gemiddeld verbruik en een verbruik bij gebruik in de stad vermeld. Alle auto's hebben een zeer hoog verbruik in de stad.

Omdat de Juke veel groter en zwaarder is dan de Corsa, zal het verbruik in de stad nog veel hoger liggen. Een automaat maakt dat nog veel erger. Wilt u zuinig rijden in de stad, overweeg dan een elektrische auto.

 
Reactie van: Joho29, datum: 28 april 2014

Antwoord: Het is en blijft een zeer moeilijke instapper achterin. Onlangs nog eens geprobeerd voor de zoveelste keer bij de dealer. Met mijn normale postuur en zonder dikke winterjas blijft het wringen geblazen. Een rare auto !

 
Reactie van: Haavanlieshout, datum: 30 november 2014

Antwoord: Ik heb mijn nissan juke nu ruim 1000 km. Een fijne auto, hoge zit, automatisch inklapbare spiegels, alles er op en er aan. Rijd bijna altijd op cruise control. Verbruik als je rustig rijdt is 7,5 liter per 100 km. Op lange afstanden is het zuiniger. Fijne leuke auto.

Als je echt zuinig wilt rijden koop dan een Toyota Prius. Dan verbruik je maar 5 liter per 100 km. Het is minder leuk autorijden maar dus wel zuiniger. Je kunt gerust een occasion kopen, er zijn er genoeg. Betrouwbaar zijn ze ook. Het is een keus die je moet afwegen tussen iets sportiver (Juke) of zuiniger (Prius) rijden. Succes.

  

, datum: 21 september 2013

Ervaring met auto: Heb de Juke Acenta CVT nu ruim 6 maanden in bezit. Het is een heel apart model, dat niet door iedereen wordt bewonderd. De automaat voldoet in de praktijk goed, maar je merkt wel dat het een tamelijk gecompliceerd geheel is. Een combinatie van koppelomvormer, duwschakelband en 2-traps planetaire versnellingsbak.

UitvoeringAcenta
Brandstofbenzine
Bouwjaar2013
In bezit1 jaar
KM-stand5.000 km
DealerBrockhoff

Betrouwbaarheid9
Comfort6
Motor6
  
 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 »