21 oktober 2016
Nissan Juke

Forum Nissan Juke

Reacties van eigenaren

  

, datum: 29 december 2014

Ervaring met auto: Anderhalve week geleden de Juke connection 190 pk aangeschaft met winterbanden (wel 17 inch) 18 inch standaard, zeer snel in de sportstand! Stoelen zitten goed!
Navigatie en radio zelfs digitaal is top. Minpunten denk ik, bekleding en de matten op termijn. Ik heb met pijn in mijn hart afscheid genomen van mijn Opel Tigra 1.8 maar de Juke maakt het helemaal goed.

Uitvoering190 Pk Connection
Brandstofbenzine
Bouwjaar2014
In bezit1 jaar
KM-stand437 km
DealerLamens

Betrouwbaarheid10
Comfort6
Motor9
  
  

, datum: 30 november 2014

Ervaring met auto: Leuke auto om te hebben en om te rijden! Je rijdt er met plezier in. Mijn dochter heeft er nu 3 jaren in gereden en ruilt hem in voor een Tekna automaat.

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Zorg dat je een goede betrouwbare garage hebt.

UitvoeringBest
Brandstofbenzine
Bouwjaar2013
In bezit1 jaar
KM-stand40 km

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 24 oktober 2013

Ervaring met auto: Ik heb mij een topoccasie aangeschafd. Juke Tekna (1.6 met 117pk). Ik lees hier veel gemengde reacties en hoop mijn reactie aan de positieve toe te voegen. Ik vind hem quq uiterlijk een prachtige auto en hoop dit ook te kunnen zeggen over het rijgedrag van de auto.
Het verschil tussen eco-normal-sport, is dit een groot verschil?


Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: John_idt, datum: 8 december 2013

Antwoord: Rij-eigenschappen zijn goed: sportiever dan gemiddeld, ondanks de hoge opzet. Drempels zijn geen drama door de goede demping. Ik geniet nog elke dag van mijn Tekna. Elke km smaakt naar meer en de leren stoelen zitten als gegoten voor mijn postuur (174cm/73kg). En omdat het een kleinere auto is, zijn alle bedieningsknoppen onder handbereik. De enige knop op het stuur wat is vaak gebruik is die van de cruisecontrol. Geniet van je Juke!

 
Reactie van: Sstavasius, datum: 28 januari 2014

Antwoord: Antwoord: Heb nu bijna 1 jaar een Juke, nieuw gekocht. Prima auto maar toch met enkele storende probleempjes. De achterbank maakt lawaai in de sluiting. Dit is verholpen door dealer met een plakbandje, deze lag er na een week weer af en begon het lawaai opnieuw.
Ook het rechterportier voor maakt een rammelend lawaai. Dealer heeft hier 2 keer naar gekeken maar nog geen oplossing gevonden. Zijn er meer mensen met dit probleem dan hoor ik het graag, het is erg storend, en een goed advies is welkom.

 
Reactie van: Bjorn. De. Boever, datum: 16 februari 2014

Antwoord: Toen ik mijn Juke kocht 2 jaar geleden, ik had hem nog niet lang, sloot de achterbank niet goed toe. Ik ging naar de dealer en er word gevraagd: hebt gij uw achterbank neergeklapt? Ik zij JA, ah zij ze, dan is dat normaal, DUS NIET, ze hebben het wel nagekeken en wat bleek het probleem te zijn: de ijzers die voor het zitgedeelte te ondersteunen was aan ene kant omhoog gekomen. Dat hebben ze gerepareerd met Black tape en het ijzer naar binnen gestoken en vastgekit.
Mijn rechterportier, het slot sluit wel, maar als het winter en zeer koud is, het portier niet gebruiken dan moet ik het open trekken en dan sluit het niet meer.
Ik moest weg dus heb ik een touw moesten gebruiken aangezien ik een automaat heb ging dat nog cava maar eens een bocht of rotonde nemen was het wel stevig vasthouden.
Men werd verteld dat het een gevoelig slot was, het is een lichte productie fout. Heeft men dat dan met een haardroger geneutraliseerd en is het portier terug gedicht. Dat is onder garantie goedgekomen.

 
Reactie van: Annick. Heuten2, datum: 25 april 2014

Antwoord: Ik sta op het punt een Nissan Juke te kopen, maar ik wil het verbruik bij een automaat weten ik rij veel korte afstanden. Als iemand een ander advies heeft graag want ik heb nu een nieuwe Corsa en het verbruik is bijna 10 liter en dat vind ik veel het is een 1400.

Groetjes Annick

 
Reactie van: Mark, datum: 26 april 2014

Antwoord: Bij alle auto's zijn een gemiddeld verbruik en een verbruik bij gebruik in de stad vermeld. Alle auto's hebben een zeer hoog verbruik in de stad.

Omdat de Juke veel groter en zwaarder is dan de Corsa, zal het verbruik in de stad nog veel hoger liggen. Een automaat maakt dat nog veel erger. Wilt u zuinig rijden in de stad, overweeg dan een elektrische auto.

 
Reactie van: Joho29, datum: 28 april 2014

Antwoord: Het is en blijft een zeer moeilijke instapper achterin. Onlangs nog eens geprobeerd voor de zoveelste keer bij de dealer. Met mijn normale postuur en zonder dikke winterjas blijft het wringen geblazen. Een rare auto !

 
Reactie van: Haavanlieshout, datum: 30 november 2014

Antwoord: Ik heb mijn nissan juke nu ruim 1000 km. Een fijne auto, hoge zit, automatisch inklapbare spiegels, alles er op en er aan. Rijd bijna altijd op cruise control. Verbruik als je rustig rijdt is 7,5 liter per 100 km. Op lange afstanden is het zuiniger. Fijne leuke auto.

Als je echt zuinig wilt rijden koop dan een Toyota Prius. Dan verbruik je maar 5 liter per 100 km. Het is minder leuk autorijden maar dus wel zuiniger. Je kunt gerust een occasion kopen, er zijn er genoeg. Betrouwbaar zijn ze ook. Het is een keus die je moet afwegen tussen iets sportiver (Juke) of zuiniger (Prius) rijden. Succes.

  

, datum: 21 september 2013

Ervaring met auto: Heb de Juke Acenta CVT nu ruim 6 maanden in bezit. Het is een heel apart model, dat niet door iedereen wordt bewonderd. De automaat voldoet in de praktijk goed, maar je merkt wel dat het een tamelijk gecompliceerd geheel is. Een combinatie van koppelomvormer, duwschakelband en 2-traps planetaire versnellingsbak.

UitvoeringAcenta
Brandstofbenzine
Bouwjaar2013
In bezit1 jaar
KM-stand5.000 km
DealerBrockhoff

Betrouwbaarheid9
Comfort6
Motor6
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 13 maart 2013

Ervaring met auto: Hoog benzineverbruik. Stotende en schokken van de auto, krakende vering bij lage temperaturen. Lak van de pook laat los. Slecht spuitwerk. Stoelen gauw faal, prut matjes. Nee, kwalitatief niet al te best.
Auto heb ik met 17.000 km gekocht en nu ruim 15 maanden in bezit. Vandaag ingeruild op een andere auto.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2013
In bezit1 jaar
DealerUrsem

Betrouwbaarheid5
Comfort5
Motor7
  
 
Reactie van: Chrismonteyne2, datum: 29 juli 2013

Antwoord: Oei! Als ik dat hier allemaal lees, beter geen Juke kopen dan. Mijn zin is hiermee direct weg!

 
Reactie van: Dickzoutman, datum: 25 januari 2014

Antwoord: Zo kan ik ook een negatief verhaal schrijven over welke auto dan ook die binnen mijn vaarwater komt als dealer zijnde dat de toekomstige koper van dit merk zal afzien. Kijk eens naar de gemiddelde ervaringen, die zijn toch goed en ik schrijf dit niet als Nissan rijder maar als autoliefhebber.

 
Reactie van: Bjorn. De. Boever, datum: 16 februari 2014

Antwoord: Inderdaad, hoog benzine gebruik, de matjes, zeker die van de bestuurder kruimelen af aan de onderkant als men steeds op het zelfde punt staat waar de hielen zich bevinden.
Ook de veren maken een serieus geluid, ook vind ik dat de originele veren gevaarlijk zijn bij het nemen van bochten. Ik ben overschakeld naar KW gele veren die een zeer stabiliteit leveren in de bochten noch verlaagd met 3 cm dat bied een subliemme uitstraling.
Het zitvlak, ik rijd veel, ik neem veel bochten dat houd in dat de openbareweg geen circuit is, zoals iedereen zijn bochten afsnijdt volg ik mijn lijn. Ik blijf op men eigen rijvak tussen de lijnen, dat ziet men niet veel. Het is gevaarlijk, niet te overmoedig worden, sturen is een kunst.
Scheurtjes, plooien, die zicht midden in het zitvlak bevinden. Wij bezitten een VW Caddy, die hebben stoffen zetels en ook het bestuurders zitvlak is vervaagd door de wrijving.
De plastiek de kwaliteit kan men niet vergelijken met duitse wagens: dat ondervind ik met mijn Juke.
Voor de rest is het een goede, geen ingewikkelde wagen. Het model is aanwezig toch niet veel te zien op de openbareweg, dat maakt ons juist anders, ge moet er voor zijn, voor de rest: I DRIVE JUKE.

  

, datum: 30 januari 2013

Ervaring met auto: Ik heb inmiddels 24.000 km gereden met een Juke 1.6 Acenta. Bevalt prima. Ik kom uit een X-Trial met een verbruik van 1 op 8,5. Nu met 1 op 13 a 14 is het telkens flink besparen bij de pomp.
Inderdaad: kleine kofferbak, wat kleine instap achterin, maar verder een fantastische en leuke auto.

Ik heb echter een klacht: de bekleding van het zitgedeelte van de bestuurdersstoel heeft inmiddels veel vreemde vouwen en vertoont lichte slijtage. Hebben meet Juke-bezitters hier last van?


Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: Bbbbaryyyy, datum: 2 november 2013

Antwoord: Die vouwen in de bekleding heeft de Qashqai ook. Nissan kwaaltje.

  

, datum: 8 november 2012

Ervaring met auto: Niet alleen een leuke auto, maar ook prettig om in te rijden. Vooral het instappen als chauffeur en passagier zijn uitstekend. De achterpassagiers moeten bedachtzaam instappen, want er is niet al te veel ruimte, maar dat was voor ons ook geen punt.

De navigatiesoftware (Navtec) is uitermate slecht, d.w.z. zo het ik het nog nog gehad en ik rijdt al ca. 20 jaar met navigatie, zelfs met een update van 2012 reed ik nog een boerenerf op in mijn omgeving. De dealer die al meer klachten had gehad bood mij 50% korting op nieuwe software aan, maar een aangetekende brief naar de directie van de verantwoordelijke importeur maakte er zich heel gemakkelijk vanaf, hetgeen al voorspeld was dat het zo zou gaan. Ik moest het zelf maar opnemen met Navtec.
Tip: koop een ander merk navigatie.

UitvoeringAccenta Automaat
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit2 jaar
KM-stand19.000 km
DealerJanssen

Betrouwbaarheid8
Comfort6
Motor6
  
 
 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 >