25 oktober 2016
Honda CR-Z

Forum Honda CR-Z

Reacties van eigenaren

  

, datum: 19 juni 2012

Ervaring met auto: Nadat ik de auto een jaar heb gekocht, heeft Honda de prijs drastisch verlaagd. Klagen bij Honda heeft niet geholpen: Honda was niet bereid iets te doen voor eigenaren die recent de auto, achteraf te duur, hadden gekocht. Daardoor heb ik wel grote twijfels over de restwaarde. Over de auto zelf ben ik overigens wel tevreden. Maar vanwege het risico van het prijsbeleid van Honda zou ik toch Honda afraden. Voor mij geen Honda volgende keer :-(

UitvoeringSport
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand7.500 km
DealerAdrie Jonk

Betrouwbaarheid10
Comfort7
Motor8
  
  

, datum: 6 juni 2012

Ervaring met auto: Ik ben sedert 2 weken in het bezit van een CR-Z. Hij is idd niet de snelste, maar is echt prettig om mee te rijden.
Nu moet ik wel even de commentaar van Autozine even afbreken. Alles wat er geschreven word klopt allemaal behalve 1 punt: langer dan 1.90m met je hoofd tegen het dak? Ik ben 2 meter lang en heb nog 10cm overschot en mijn benen zitten lekker uitgestrekt tijdens het rijden.
Kortom: een ideaal wagentje voor mij die er echt goed en sportief uitziet. Ik heb nooit echt een sportwagen kunnen kopen door mijn lengte en nu is er een. Bedankt Honda!


Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: Rsmid65, datum: 24 juni 2012

Antwoord: Dan ben ik heel benieuwd naar de stand van je stoel. Ik ben zelf 1.95m maar heb in de CR-Z zo goed als geen hoofdruimte. Naar verhouding heb ik wel een lang bovenlichaam en wat kortere benen, misschien bij jou andersom.

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 23 april 2012

Ervaring met auto: Zuiniger dan andere coupes, maar iets minder snel. Ik heb de grootste lol met deze auto. Mensen overschatten hem wel door de looks, hahaha.

UitvoeringGt
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand4.256 km

Betrouwbaarheid8
Comfort7
Motor7
  
 
Reactie van: Nopuntnl, datum: 5 maart 2013

Antwoord: Als je rustig rijdt in economische mode en snel schakelt via indicator dan rijd je zo 1:17 in de winter, 1:18 in de zomer. Geef je ff gas dan verbruikt i'e meer. Maar nog steeds zuiniger dan andere coupes. Die dromen van zo een verbruik en lage uitstoot. Krijg 1 klasse korting voor wegen belasting. 32 euro per maand. Kunnen andere coupes ook niet aan tippen. Zodra je wat meer wil dan basis model weegt het snel boven 1300 kg.

  

Op zoek naar meer Honda CR-Z?

Bezoek ook het forum in:


 
 
< 1 2 >