14 december 2017
Hyundai ix35

Forum Hyundai ix35

Reacties van eigenaren

  

, datum: 5 april 2011

Ervaring met auto: Gezien het verbruik: Ik ben benieuwd naar of er iemand is die ervaringen heeft met het laten inbouwen van een LPG-tank? Ben erg benieuwd naar jullie ervaringen en eventueel tips aandachtspunten. Hoe zit het met de garantie? en vebruik (gas)?

Uitvoering2.0 I-icather
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand5.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor4
  
 
Reactie van: Rverhagen, datum: 31 juli 2011

Antwoord: Wij hebben sinds 2010 een LPI gasinstallatie van Prins in laten bouwen. We hebben er nu 37.000 km mee gereden. De garantie wordt de 1e 100.000 km overgenomen door Prins. Alleen iedere 25.000km moet je volgens de garantie de kleppen laten stellen in de garage. Er wordt dan een controlekaart ingevuld welk naar Prins moet worden opgestuurd. Er wordt een speciaal oliesysteem ingebouwd welk elke +/- 12500 km moet worden gewisseld/vernieuwd.
De auto rijd prima op lpg en we rijden er 1 op 8 mee gemiddeld. Je moet wel andere veren achter laten monteren anders klapt de achterkant bij iedere hobbel, vooral als er wat achterin wordt vervoerd.

  

, datum: 4 april 2011

Ervaring met auto: Ik ben benieuwd of er Ix35 rijders zijn die het NEWS op aan hebben staan en toch geen nieuws te horen krijgen als ze een cd aan het spelen zijn of muziek via de USB aansluiting spelen. Bij mij krijg ik het niet werkend en dat vind ik meer dan irritant.

ripley at casema punt nl

Alvast bedankt voot jouw ervaring

UitvoeringI-catcher
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand6.678 km

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor7
  
  

, datum: 28 maart 2011

Ervaring met auto: Koop de Business Ed. Deze wordt niet door de verkopers onder de aandacht gebracht!

Uitvoering2.0i Business Ed.
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
DealerWittenberg

Betrouwbaarheid7
Comfort7
Motor7
  
  

, datum: 25 maart 2011

Ervaring met auto: Geweldige auto. Wij hebben de auto nu dik 5 maanden en hebben al heel wat kilometertjes gereden. Veel luxe en het is een zeer mooie en stoere auto!
We hebben altijd een Volkswagen Passat gehad, maar wilde een keer een SUV en deze SUV vonden we het mooist en het aantrekkelijkst qua prijs/kwaliteit verhouding.
We zijn er ook al mee op wintersport geweest, was heerlijk om in deze auto te rijden. Veel comfort tijdens het rijden. Al met al zeer tevreden.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand35.000 km
DealerSchuurmans

Betrouwbaarheid7
Comfort9
Motor10
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 23 maart 2011

Ervaring met auto: Heb auto nu een week en is beter dan ik verwacht had. Na al die berichten die je hier leest, word je haast bang er voor. Maar niks van alles is bij de mijne waar, alleen op de snelweg zoekt die iets. Dat komt denk ik meer door de spoorvorming in de weg. Ik rijd een automaat en die schakelt ook naar behoren.
Enige minpunten die ik nu heb is dat het leder van de bestuurdersstoel na 450km al scheurtjes begint te vertonen en dat al na 25x in en uitstappen. en de welkomst verlichting werkt niet helemaal zo als het hoort. Volgens de dealer is dit bij elke auto weer anders, vrijdag wordt er in de comp nagekeken of dit nders in te stellen is. En xenon inbouwen is een drama in deze auto.

Uitvoering2.0i I-catcher
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand600 km
DealerLinden

Betrouwbaarheid7
Comfort8
Motor7
  
 
Reactie van: Mastbooms. Frank, datum: 25 maart 2011

Antwoord: Ik heb de mijne nu 3 weken en alles doet het perfect. Van de problemen hier vermeld heb ik nog niets gemerkt en doe toch ook 60.000km per jaar.

  

, datum: 23 maart 2011

Uitvoering2.0i I-catcher
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand600 km
DealerLinden

Betrouwbaarheid7
Comfort7
Motor8
  
  

, datum: 13 maart 2011

Ervaring met auto: Rijdt goed, alleen wat minder zuinig dan fabrieksopgave 1 op 12.5 (ipv 1 op 16).
Auto maakt een irritant klapperend geluid, dealer kon probleem niet oplossen.

Uitvoering1.6 GDI
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand8.000 km
DealerSmolders

Betrouwbaarheid9
Comfort2
Motor5
  
 
Reactie van: Benkoop, datum: 17 maart 2011

Antwoord: Inderdaad het klapperende geluid is irritant, het schijnt aan de kokers te liggen die ter vuil protectie om de voorste veerpoten zitten, die gaan uiteindelijk loszitten. De fabriek die ze maakte is nu gesloten, Hyundai heeft inmiddels deze onderdelen opnieuw gemodificeerd wist mijn garage te vertellen, echter kreeg de bestelling weer verkeerd binnen, dus afwachten op de juiste andere kokers.

 
Reactie van: Jnjvanderzanden, datum: 8 april 2011

Antwoord: Helaas we zullen het ermee moeten doen.
We hebben nog voor elkaar gekregen dat er nieuwe achter schokbrekers onder onze IX35 zijn gezet, echter was dit helaas niet de oplossing. Wel bleek de stofhoes van de linker voorpoten los te zijn (zoals aangegeven door een ander forumlid) deze hebben ze vast gekit. Vandaag met vestigingsmanager een discussie gehad dat er volgens hem niks gekit kan worden, staat echter letterlijk op de werknota.
Nu ik hem van de zoveelste leugen heb beschuldigd, stopt hij de discussie (lekker makkelijk als je in het nauw komt). Ik heb deze vestigingsmanager bv gevraagd of de broers Smolders wel af wisten van dit probleem, hij zei volmondig dat ze er van af wisten. Ook weer raar omdat ik een half uur nadien een mail van dhr Ben Smolders kreeg (nette correcte man overigens) waarin deze aangaf dit probleem de dag ervoor via wat Google te weten is gekomen en dus nooit iets van betreffende vestigingsmanager van Auto Smolders Eindhoven heeft gehoord?!?
Auto Smolders weigert verder nog iets te proberen aan de voorzijde, volgens hen is dit allemaal al vervangen. Dit klopt, een maand geleden zijn van een voorraad IX35 de voorpoten en schokbrekers overgezet op onze auto. Echter vinden wij dit niet afdoende daar zowel Greenib als de vestigingsmanager van Auto Smolders Eindhoven zich verschuilen achter het feit dat het volgens hun een product eigenschap is, dus als je een fout in een product van de ene wagen overzet op de andere los je zeker niks op. Wij hebben (gek als we zijn) onze goede wil getoond door aan te geven dat wij de nieuwe voorschokbrekers wel zelf willen betalen als zei de montage voor hun rekening nemen, hier ging men echter niet mee akkoord. Raar want dit zou ons +/- 150 euro (inkoop) kosten en hen ongeveer 30 euro.
Ze vinden dat we maar een onafhankelijke keuring moeten laten doen (en betalen natuurlijk).
Op aanraden van Ecomotive hebben we ook maar een stukje op Tros Radar gezet.

 
Reactie van: Jnjvanderzanden, datum: 8 juli 2011

Antwoord: 29 juni een second opinion gehad van Garantex (ANWB) bij mijn garage (Auto Smolders Eindhoven), importeur Greenib was aanwezig met een vergelijkbaar model.
Conclusie was dat de man van Garantex het geluid waarnam bij onze auto en niet bij de vergelijkbare auto. Vervolgens is de auto op de brug gegaan en vond de meneer van Garantex speling op de rechter aandrijf as (homokineet).
Deze rechter aandrijfas gaat nu 18 juli vervangen worden. Al met al wel fijn voor ons deze uitslag, niet alleen de auto is weer in reparatie maar ook de opmerking van de dealer dat het wel tussen onze oren zou zitten kunnen we aan de kant schuiven en ook de opmerking van Greenib dat het een produkt eigenschap zou zijn kan naar het rijk der fabelen. Hopenlijk is het de 18de opgelost.

 
Reactie van: Jnjvanderzanden, datum: 3 augustus 2011

Antwoord: Helaas, het probleem is niet opgelost met het aanbrengen van de nieuwe rechter aandrijfas (homokineet). Nog wel een probleem (voor de dealer) gehad, wielmoer brak af tijdens montage. Resultaat: auto een dag langer kwijt en veel extra kosten en werk voor de dealer.
Weet nu ff niet meer wat we verder nog moeten/kunnen doen

 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »