15 december 2017
Hyundai ix35

Forum Hyundai ix35

Reacties van eigenaren

  

, datum: 11 januari 2012

Ervaring met auto: Boven de 100 km/u erg onzuinig. Draadloos bellen onmogelijk omdat de beller je niet verstaat.
Blijft mooie auto, maar zou hem niet weer kopen.

Uitvoering2,0 I-catcher
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand30.000 km
DealerH-Point

Betrouwbaarheid6
Comfort5
Motor5
  
  

, datum: 6 januari 2012

Ervaring met auto: Auto nu bijna een jaar gereden. Maar de meeste slechte berichten die er in het begin warenover deze auto, zijn eenigzins waar. In het begin valt het nog niet echt op, maar naar langer rijden komen die toch wel na boven. Slecht stuur gedrag, inmiddels andere stand (el) maar niet veel beter. Reageert nog steeds traag op stuur. De vering is erg zwak.
Verbruik erg hoog. Met een nieuw model met een Porsche rijd je net zoveel weg! De automaat is erg zenuwachtig en verhoudingen niet goed. Op cruisecontrol is die erg veranderlijk. Rijd je 100 en rijd een lichte helling op, schakelt hij gewoon 2 versnellingen terug en geef een flinke dot gas oom 2 km harder te gaan. In dit forum stond dat daar een update voor was, maar das niet zo. Bij dealer geweest en die heeft hem gereset omdat in die in het computergedeelte erg hoog stond, schijnt dat die zich aanpast op je rijstijl. Nu rijd ik extreem zuinig dus is dat een beetje vreemd.
De navagatie klopt ook niks van ook.

Uitvoering2.0i I-catcher
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
DealerLinden

Betrouwbaarheid6
Comfort5
Motor4
  
 
Reactie van: Wilcon, datum: 8 januari 2012

Antwoord: Dit stukje zou ik ook geschreven kunnen hebben. De automaat blijft op de cruisecontrol maar heen en weer schakelen, de enige oplossing is op de hand zetten. Ook bij mij is het verbruik hoog, gemiddeld zo':n 11,5 l /100 en dat bij een rustige rijstijl.

Inmiddels heb ik al mijn 3e navigatiesysteem erin zitten (wel garantie, maar toch) verwacht over een poosje mijn 4e, want deze begint ook weer te haperen. Ik heb inmiddels zo'n 15000 km gereden en zachtjes aan komen er steeds meer rammeltje. Heb deze klachten ook al bij de dealer gedeponeerd, maar die kunnen er weinig aan doen zeggen ze.

Als ik aan een andere auto toe ben, maar een ander merk proberen, kijken of die de dingen beter voor elkaar hebben...

 
Reactie van: Pvdkruys, datum: 17 augustus 2012

Antwoord: Ik heb geen automaat, maar een handgeschakelde uitvoering met 2.0 motor. Die bevalt uitstekend. Op wat kleine probleempjes in het begin na, een fijne en probleemloze auto waar wij inmiddels 34000 km. Mee hebben afgelegd in 1,5 jaar tijd. Op de navigatie afgelopen zomer probleemloos naar Zuid-Frankrijk gereden. Gps locatie invoeren en je wordt bijna tot aan de deur gebracht. Wel is de stembegeleiding erg irritant en er wordt veel overbodige informatie verstrekt zoals, de aanwijzing "rechtdoor rijden" als je net hebt ingevoegd op de snelweg. Ook als je op tweebaanswegen gewoon rechtdoor moet rijden, krijg je bij elke afrit te horen dat je links moet aanhouden. Vind ik dus erg irritant. Net als het 4 keer aangeven dat je de rotonde moet verlaten. Maar het systeem is verder erg precies.

  

, datum: 23 december 2011

Ervaring met auto: Wij hebben een IX35 1600, op deze auto 10 maanden moeten wachten, begin oktober gekregen en na 4 weken olie lekkage kering versnellingsbak 2,5 week kwijt geweest. Wij hebben wel een andere nieuwe auto mee gehad.
Maar desondanks die olie lekkage toch geweldig tevreden. Rijdt super, stuurt goed, remt prima en veel luxe. Met de navigatie nog niet veel mee gereden, dus ik weet nog niet of alles goed functioneert.

UitvoeringBusnissedition
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand3.000 km
DealerHerwers

Betrouwbaarheid8
Comfort8
Motor7
  
  

, datum: 15 december 2011

Ervaring met auto: Prima auto. Ik ben na 20 auto's o.a. Honda, Nissan, Volvo, Volkswagen, Mitsubishi (waarvan ik Honda echt de beste vond) nu zeer tevreden met mijn Hyundai ix-35 i-catcher automaat.
Navigatie enkele updates gehad, maar werkt nu prima. Stuur en schakelgedrag ook aangepast dm,v. update en ben zeer tevreden over deze auto.
Enig punt van kritiek is de claxon verschrikkelijk geluis zit er in. Dit bij mijn dealer aangekaart of deze door een andere vervangen kan worden, antwoord nee i.v.b. verstoring elektronica.
Wie kan mij antwoord geven of er wel mogelijkheden zijn?

UitvoeringI-Catcher
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand30.000 km
DealerWikkerink

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor9
  
 
Reactie van: Malkoaudi, datum: 18 december 2011

Antwoord: Update navigatie is dit van de kaarten en hoeveel is er voor betaald? Update van stuurgedrag heb ik ook gehad, maar update via software van schakelgedrag is voor mij nieuw. Zou graag wat meer infomatie willen hebben.

 
Reactie van: E. Wink8, datum: 3 januari 2012

Antwoord: Claxon vervangen door dubbele hoorn geen probleem

 
Reactie van: Steftje37, datum: 3 januari 2012

Antwoord: Zelf geplaatst of door de dealer laten doen? En wat was de prijs om een waardige claxon te hebben want de standaard claxon past echt niet bij dit type auto

 
Reactie van: E. Wink8, datum: 3 januari 2012

Antwoord: Claxon gewoon bij autoonderdelenwinkel gehaald.
Dubbele hoorn voor ong. 20 euro. Het was alleen lastig monteren vanwege kleine ruimte.

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 4 december 2011

Ervaring met auto: Sinds een 2 tal weken heb ik deze wagen. Als je stuurt dan voel een speling van ongeveer 1 cm voor er reactie komt. Dit is wel spijtig en volgens de garage is dit normaal voor elektrische sturen. Kan dit eventueel afgezet worden door een PC setting? (had op internet gelezen dat dit kan en ook komt omdat de setting misschien nog op oost Europa staat maar kan deze site niet meer vinden) Verder ..een geweldige wagen om mee te rijden tot nu toe :-) dus we blijven op hoop leven hiervoor he :-)

Uitvoering17
Brandstofdiesel
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand1.000 km
DealerDirk Barten

Betrouwbaarheid6
Comfort9
Motor8
  
  

, datum: 15 november 2011

Ervaring met auto: Deze auto 3 maanden geleden als 2e hands aangeschafd met 16000 km op de teller en enorm veel spijt. Bij het rijden op de cruisecontrol (120 km/uur) gaat de motor bij een geringe stijging in de weg terug schakelen, soms zelfs 2 versnellingen en het toerental richting de 5000 t/min.
Bij het rijden in de bergen door Duitsland is het nog erger en soms richting 6000 t/min Het maximum vermogen en koppel ligt nl bij 4700 t/min en is daarom wel verklaarbaar, maar past beslist niet bij deze auto. Hierdoor heb ik nooit zuiniger kunnen rijden dan 1 op 10.
Ik vind dit zo hinderlijk dat ik deze auto na er 3 maanden in gereden te hebben heb ingeruild voor een 2.0 diesel HP, ook een automaat en 4 wd. Kijken of dit beter bevalt.

Uitvoering2.0 I CVVT 4wd Aut
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand23.000 km
DealerNoteboom

Betrouwbaarheid5
Comfort5
Motor3
  
  

, datum: 3 november 2011

Ervaring met auto: Wie weet een oplossing voor condens aan de buitenkant van de ramen? Deze worden niet schoon als ik het raam laat zakken; heel vervelend.

Ervaring met verkoop: In Huizen gekocht, maar is opgeheven.

UitvoeringStyle Vision
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km

Betrouwbaarheid7
Comfort7
Motor6
  
 
Reactie van: Kiekwou534, datum: 14 januari 2012

Antwoord: Besteld: Hyundai ix35 in februari 2011 Cool Brown. Orderbevestiging staat op 21-03-2011 met de kleur cashmere brown, aangezien cool brown niet meer geleverd zou worden
Het is nu 14 januari 2012. Een postpakketje kan je volgen, maar de Hyundai kan niet zien of de auto is ingeladen, gemaakt en meer. Zag gisteren een Hyundai ix35 rijden met de kleur cashmere brown. Ik heb vandaag gebeld dat ik maandag het contract beeindig. Heb andere dealers gebeld die aangeven een wachttijd van 3 mnd en ook aangeven geen leveringsdatum in te vullen. Wat ook bij barten sloterdijk hett geval was, vandaar nu als een sukkel al een jaar zit te wachten op mijn eerste nieuwe auto. Maar ik weet dat hett ieder geval geen Hyundai wordt.
HYUNDAI VERKOOPT GEBAKKEN LUCHT EN NEEMT ALLE KLANTEN IN DE ZEIK. Vraag me af hoe je als verkoper je voelt als je mensen met goed gedrag en geld in de pocket gewoon in de maling zit te nemen als je weet dat de lever datum niet klopt ZWENDELAARS
GEGROET FERRY WOUDA

 
Reactie van: Ron. S, datum: 8 februari 2013

Antwoord: Wij rijden al jaren Hyundai. Ik denk al 15 jaar. Nooit problemen en geen gebakken lucht; prima service.
Zelf slechte ervaringen met Renault, ook geen reactie op brieven aan de importeur. Dus Renault komt er bij mij niet meer in.

 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »