22 mei 2018
Feedback
Hyundai ix35

Forum Hyundai ix35

Reacties van eigenaren

  

, datum: 29 maart 2012

Reageer Nieuw
Uitvoering1600 I Catcher
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand14.000 km
DealerKooy

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor7
  
  

, datum: 3 maart 2012

Ervaring met auto: Schaf er meteen een compatibele mobiele telefoon bij aan en check die van tevoren. Het Bluetooth systeem werkt lang niet altijd naar behoren bij bepaalde telefoons.
Brandstofverbruik (benzine) is aan de hoge kant, maar is niet abnormaal voor het type auto. 1 op 10 moet je in de praktijk echt op rekenen. Verder een fijne auto om te rijden met een prettige hoge zit.

Reageer Nieuw
Uitvoering2.0 Business Edition
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand22.785 km
DealerBarten

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor7
  
  

, datum: 3 maart 2012

Ervaring met auto: Hebben met onze 2.0 business edition nu 22000 km en 14 maanden ervaring. Tijdstip tussen bestellen en leveren was slechts 6 weken. I.t.t. Wat ik in dit forum lees heb ik geen enkel probleem met het weggedrag. Auto stuurt weliswaar minder strak dan de leasebak van de zaak, maar licht en direct is hij wel.Nu de motor is ingereden is het wat trage van de beginperiode er uit. Het is geen snelheidsmonster, maar kan goed meekomen in het verkeer. Het blijft een atmosferische motor tenslotte. Brandstofverbruik is gemiddeld 10 liter per 100 km. De computer geeft dan 8,5 liter per 100 km aan. Is niet echt zuinig maar hoort wel bij het type auto.Hebben in het afgelopen jaar 3 problemen gehad, die door onze dealer (Dirk Barten) Heerhugowaard vlot en soepel zijn opgelost, m.u.v. De Bluetooth Carkit. Kan net als anderen met mijn Samsung galaxy i9000 het adresboek maar niet geladen krijgen. Verder was de lijmbevestiging tussen de steunbalken en de voorportieren losgeraakt. Probleemloos en onder garantie hersteld waarbij de mobiliteitsgarantie (vervangende auto) prima werkte. Andere probleempje was de stoelhoogteverstelling. De hendel bleek te lang en is ook onder garantie vervangen. Over zowel de auto als de dealer zijn wij uitermate tevreden.

Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: Ronniederer, datum: 9 april 2012

Antwoord: Ik heb in augustus vorig jaar al bericht dat ik mijn Galaxy i9000 niet kan koppelen. Het is mijn zoon in de tussen tijd gelukt en werkt nu probleemloos. Hij heeft het volgende gedaan:
1. Alle nummers selecteren en vervolgens exporteren naar de geheugenkaart
2. alle nummer op de telefoon wissen
3. nummers vanaf geheugenkaart importeren. De telefoon vraagt dan of je die in een google account of op de telefoon wilt opslaan. Kies telefoon
4. Tijdens het koppel met de auto wordt op de telefoon toestemming gevraagd om gegevens met de auto te delen. dat moet je toestaan

Succes ermee

 
Reactie van: Ronniederer, datum: 9 juni 2012

Antwoord: klopt, maar ik reageerde op berichten dat men de telefoon niet kon koppelen, heeft ook te maken met de auto

 
Reactie van: Laurent. Wille, datum: 9 juni 2012

Antwoord: sorry maar uw commentaar heeft niets te maken met de auto , maar met een communicatie geval

Reageer
  

, datum: 11 januari 2012

Ervaring met auto: Boven de 100 km/u erg onzuinig. Draadloos bellen onmogelijk omdat de beller je niet verstaat.
Blijft mooie auto, maar zou hem niet weer kopen.

Reageer Nieuw
Uitvoering2,0 I-catcher
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand30.000 km
DealerH-Point

Betrouwbaarheid6
Comfort5
Motor5
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 6 januari 2012

Ervaring met auto: Auto nu bijna een jaar gereden. Maar de meeste slechte berichten die er in het begin warenover deze auto, zijn eenigzins waar. In het begin valt het nog niet echt op, maar naar langer rijden komen die toch wel na boven. Slecht stuur gedrag, inmiddels andere stand (el) maar niet veel beter. Reageert nog steeds traag op stuur. De vering is erg zwak.
Verbruik erg hoog. Met een nieuw model met een Porsche rijd je net zoveel weg! De automaat is erg zenuwachtig en verhoudingen niet goed. Op cruisecontrol is die erg veranderlijk. Rijd je 100 en rijd een lichte helling op, schakelt hij gewoon 2 versnellingen terug en geef een flinke dot gas oom 2 km harder te gaan. In dit forum stond dat daar een update voor was, maar das niet zo. Bij dealer geweest en die heeft hem gereset omdat in die in het computergedeelte erg hoog stond, schijnt dat die zich aanpast op je rijstijl. Nu rijd ik extreem zuinig dus is dat een beetje vreemd.
De navagatie klopt ook niks van ook.

Nieuw
Uitvoering2.0i I-catcher
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
DealerLinden

Betrouwbaarheid6
Comfort5
Motor4
  
 
Reactie van: Wilcon, datum: 8 januari 2012

Antwoord: Dit stukje zou ik ook geschreven kunnen hebben. De automaat blijft op de cruisecontrol maar heen en weer schakelen, de enige oplossing is op de hand zetten. Ook bij mij is het verbruik hoog, gemiddeld zo':n 11,5 l /100 en dat bij een rustige rijstijl.

Inmiddels heb ik al mijn 3e navigatiesysteem erin zitten (wel garantie, maar toch) verwacht over een poosje mijn 4e, want deze begint ook weer te haperen. Ik heb inmiddels zo'n 15000 km gereden en zachtjes aan komen er steeds meer rammeltje. Heb deze klachten ook al bij de dealer gedeponeerd, maar die kunnen er weinig aan doen zeggen ze.

Als ik aan een andere auto toe ben, maar een ander merk proberen, kijken of die de dingen beter voor elkaar hebben...

 
Reactie van: Pvdkruys, datum: 17 augustus 2012

Antwoord: Ik heb geen automaat, maar een handgeschakelde uitvoering met 2.0 motor. Die bevalt uitstekend. Op wat kleine probleempjes in het begin na, een fijne en probleemloze auto waar wij inmiddels 34000 km. Mee hebben afgelegd in 1,5 jaar tijd. Op de navigatie afgelopen zomer probleemloos naar Zuid-Frankrijk gereden. Gps locatie invoeren en je wordt bijna tot aan de deur gebracht. Wel is de stembegeleiding erg irritant en er wordt veel overbodige informatie verstrekt zoals, de aanwijzing "rechtdoor rijden" als je net hebt ingevoegd op de snelweg. Ook als je op tweebaanswegen gewoon rechtdoor moet rijden, krijg je bij elke afrit te horen dat je links moet aanhouden. Vind ik dus erg irritant. Net als het 4 keer aangeven dat je de rotonde moet verlaten. Maar het systeem is verder erg precies.

Reageer
  

, datum: 23 december 2011

Ervaring met auto: Wij hebben een IX35 1600, op deze auto 10 maanden moeten wachten, begin oktober gekregen en na 4 weken olie lekkage kering versnellingsbak 2,5 week kwijt geweest. Wij hebben wel een andere nieuwe auto mee gehad.
Maar desondanks die olie lekkage toch geweldig tevreden. Rijdt super, stuurt goed, remt prima en veel luxe. Met de navigatie nog niet veel mee gereden, dus ik weet nog niet of alles goed functioneert.

Reageer Nieuw
UitvoeringBusnissedition
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand3.000 km
DealerHerwers

Betrouwbaarheid8
Comfort8
Motor7
  
  

, datum: 15 december 2011

Ervaring met auto: Prima auto. Ik ben na 20 auto's o.a. Honda, Nissan, Volvo, Volkswagen, Mitsubishi (waarvan ik Honda echt de beste vond) nu zeer tevreden met mijn Hyundai ix-35 i-catcher automaat.
Navigatie enkele updates gehad, maar werkt nu prima. Stuur en schakelgedrag ook aangepast dm,v. update en ben zeer tevreden over deze auto.
Enig punt van kritiek is de claxon verschrikkelijk geluis zit er in. Dit bij mijn dealer aangekaart of deze door een andere vervangen kan worden, antwoord nee i.v.b. verstoring elektronica.
Wie kan mij antwoord geven of er wel mogelijkheden zijn?

Nieuw
UitvoeringI-Catcher
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand30.000 km
DealerWikkerink

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor9
  
 
Reactie van: Malkoaudi, datum: 18 december 2011

Antwoord: Update navigatie is dit van de kaarten en hoeveel is er voor betaald? Update van stuurgedrag heb ik ook gehad, maar update via software van schakelgedrag is voor mij nieuw. Zou graag wat meer infomatie willen hebben.

 
Reactie van: E. Wink8, datum: 3 januari 2012

Antwoord: Claxon vervangen door dubbele hoorn geen probleem

 
Reactie van: Steftje37, datum: 3 januari 2012

Antwoord: Zelf geplaatst of door de dealer laten doen? En wat was de prijs om een waardige claxon te hebben want de standaard claxon past echt niet bij dit type auto

 
Reactie van: E. Wink8, datum: 3 januari 2012

Antwoord: Claxon gewoon bij autoonderdelenwinkel gehaald.
Dubbele hoorn voor ong. 20 euro. Het was alleen lastig monteren vanwege kleine ruimte.

Reageer
 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »