28 oktober 2016
Hyundai ix35

Forum Hyundai ix35

Reacties van eigenaren

  

, datum: 23 december 2011

Ervaring met auto: Wij hebben een IX35 1600, op deze auto 10 maanden moeten wachten, begin oktober gekregen en na 4 weken olie lekkage kering versnellingsbak 2,5 week kwijt geweest. Wij hebben wel een andere nieuwe auto mee gehad.
Maar desondanks die olie lekkage toch geweldig tevreden. Rijdt super, stuurt goed, remt prima en veel luxe. Met de navigatie nog niet veel mee gereden, dus ik weet nog niet of alles goed functioneert.

UitvoeringBusnissedition
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand3.000 km
DealerHerwers

Betrouwbaarheid8
Comfort8
Motor7
  
  

, datum: 15 december 2011

Ervaring met auto: Prima auto. Ik ben na 20 auto's o.a. Honda, Nissan, Volvo, Volkswagen, Mitsubishi (waarvan ik Honda echt de beste vond) nu zeer tevreden met mijn Hyundai ix-35 i-catcher automaat.
Navigatie enkele updates gehad, maar werkt nu prima. Stuur en schakelgedrag ook aangepast dm,v. update en ben zeer tevreden over deze auto.
Enig punt van kritiek is de claxon verschrikkelijk geluis zit er in. Dit bij mijn dealer aangekaart of deze door een andere vervangen kan worden, antwoord nee i.v.b. verstoring elektronica.
Wie kan mij antwoord geven of er wel mogelijkheden zijn?

UitvoeringI-Catcher
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand30.000 km
DealerWikkerink

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor9
  
 
Reactie van: Malkoaudi, datum: 18 december 2011

Antwoord: Update navigatie is dit van de kaarten en hoeveel is er voor betaald? Update van stuurgedrag heb ik ook gehad, maar update via software van schakelgedrag is voor mij nieuw. Zou graag wat meer infomatie willen hebben.

 
Reactie van: E. Wink8, datum: 3 januari 2012

Antwoord: Claxon vervangen door dubbele hoorn geen probleem

 
Reactie van: Steftje37, datum: 3 januari 2012

Antwoord: Zelf geplaatst of door de dealer laten doen? En wat was de prijs om een waardige claxon te hebben want de standaard claxon past echt niet bij dit type auto

 
Reactie van: E. Wink8, datum: 3 januari 2012

Antwoord: Claxon gewoon bij autoonderdelenwinkel gehaald.
Dubbele hoorn voor ong. 20 euro. Het was alleen lastig monteren vanwege kleine ruimte.

  

, datum: 4 december 2011

Ervaring met auto: Sinds een 2 tal weken heb ik deze wagen. Als je stuurt dan voel een speling van ongeveer 1 cm voor er reactie komt. Dit is wel spijtig en volgens de garage is dit normaal voor elektrische sturen. Kan dit eventueel afgezet worden door een PC setting? (had op internet gelezen dat dit kan en ook komt omdat de setting misschien nog op oost Europa staat maar kan deze site niet meer vinden) Verder ..een geweldige wagen om mee te rijden tot nu toe :-) dus we blijven op hoop leven hiervoor he :-)

Uitvoering17
Brandstofdiesel
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand1.000 km
DealerDirk Barten

Betrouwbaarheid6
Comfort9
Motor8
  
  

, datum: 15 november 2011

Ervaring met auto: Deze auto 3 maanden geleden als 2e hands aangeschafd met 16000 km op de teller en enorm veel spijt. Bij het rijden op de cruisecontrol (120 km/uur) gaat de motor bij een geringe stijging in de weg terug schakelen, soms zelfs 2 versnellingen en het toerental richting de 5000 t/min.
Bij het rijden in de bergen door Duitsland is het nog erger en soms richting 6000 t/min Het maximum vermogen en koppel ligt nl bij 4700 t/min en is daarom wel verklaarbaar, maar past beslist niet bij deze auto. Hierdoor heb ik nooit zuiniger kunnen rijden dan 1 op 10.
Ik vind dit zo hinderlijk dat ik deze auto na er 3 maanden in gereden te hebben heb ingeruild voor een 2.0 diesel HP, ook een automaat en 4 wd. Kijken of dit beter bevalt.

Uitvoering2.0 I CVVT 4wd Aut
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand23.000 km
DealerNoteboom

Betrouwbaarheid5
Comfort5
Motor3
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 3 november 2011

Ervaring met auto: Wie weet een oplossing voor condens aan de buitenkant van de ramen? Deze worden niet schoon als ik het raam laat zakken; heel vervelend.

Ervaring met verkoop: In Huizen gekocht, maar is opgeheven.

UitvoeringStyle Vision
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km

Betrouwbaarheid7
Comfort7
Motor6
  
 
Reactie van: Kiekwou534, datum: 14 januari 2012

Antwoord: Besteld: Hyundai ix35 in februari 2011 Cool Brown. Orderbevestiging staat op 21-03-2011 met de kleur cashmere brown, aangezien cool brown niet meer geleverd zou worden
Het is nu 14 januari 2012. Een postpakketje kan je volgen, maar de Hyundai kan niet zien of de auto is ingeladen, gemaakt en meer. Zag gisteren een Hyundai ix35 rijden met de kleur cashmere brown. Ik heb vandaag gebeld dat ik maandag het contract beeindig. Heb andere dealers gebeld die aangeven een wachttijd van 3 mnd en ook aangeven geen leveringsdatum in te vullen. Wat ook bij barten sloterdijk hett geval was, vandaar nu als een sukkel al een jaar zit te wachten op mijn eerste nieuwe auto. Maar ik weet dat hett ieder geval geen Hyundai wordt.
HYUNDAI VERKOOPT GEBAKKEN LUCHT EN NEEMT ALLE KLANTEN IN DE ZEIK. Vraag me af hoe je als verkoper je voelt als je mensen met goed gedrag en geld in de pocket gewoon in de maling zit te nemen als je weet dat de lever datum niet klopt ZWENDELAARS
GEGROET FERRY WOUDA

 
Reactie van: Ron. S, datum: 8 februari 2013

Antwoord: Wij rijden al jaren Hyundai. Ik denk al 15 jaar. Nooit problemen en geen gebakken lucht; prima service.
Zelf slechte ervaringen met Renault, ook geen reactie op brieven aan de importeur. Dus Renault komt er bij mij niet meer in.

  

, datum: 17 september 2011

Ervaring met auto: Navigatie stelt teleur, mijn eigen straat staat er niet eens in en toch woon ik al 6 jaar op dit adres. Buiten dat heb ik al 2 x binnen 3 weken de accuklem er af moeten halen om het system te kunnen resetten hij liep gewoon vast.
Na mijn TDI diesel is de overstop naar een 1.6 GDi heel groot mis de turbo. Verder is de rijverlichting aan de slappe kant. Geeon optie toe xeon verlichting jammer. Voorts schrik ik van het bezine gebruik zuinig is die beslist niet. Gelukkig zit die in de lease. Rij comfort is prima en het instappen ook. Stuurt heel licht, maar dat is een kwestie van wennen.
Voor de rest heel te vreden over de auto. Een opmerking: zou de auto nooit meer kopen bij van Riel in Breda. Service tot aan de deur en dan is het over. Mooie verkooppraat en thats it. Tot nu zeer te vreden over het karretje.

UitvoeringBleu Business Editio
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand3.500 km
DealerRiel

Betrouwbaarheid8
Comfort8
Motor8
  
 
Reactie van: Znzstar, datum: 2 oktober 2011

Antwoord: Bij het vastlopen van het navigatiesysteem hoef je niet meer de accuklem los te halen of een half uur te wachten.
Als het systeem crasht/vastloopt zet dan het systeem uit met de aan/uit knop. Druk daarna tegelijkertijd op de cd-uitwerptoets en de aan-uitknop en draai die tegelijk minstens een kwartslag naar links. De computer doet dan een soft reset.

  

, datum: 9 september 2011

Ervaring met auto: Ik heb de IX35 diesel nu ruim een jaar en tot volle tevredenheid, wat het navigatiesysteem betreft ben ik naar de garage geweest i.v.m. dat het beeldscherm steeds slechter werd. Bij de garage werd gezegd dat er een nieuwe nav.-unit in moest (daar waren meer problemen van) maar dat kon wel even duren. Vandaag is het er in gezet en het beeld is geweldig.
Toen ik mijn telefoon (Nokia N97 via bluetooth) op de IX35 aansloot, nam hij alle adressen van mijn telefoon over. En als ik een nieuw adres in de telefoon zet, neemt de auto het automatisch weer over.
Verder had ik nog een vraag over het navigatiesysteem: is er een mogelijkheid om een andere stem te laten horen? Zo ja, Hoe dan?
Jan


Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >