20 mei 2018
Feedback
Hyundai ix35

Forum Hyundai ix35

Reacties van eigenaren

  

, datum: 13 februari 2014

Ervaring met auto: Het sturen op lange weg was niet fijn. Dit ligt aan de afstelling van de elektronische stuurbekrachter. Deze moet in rechte lijn rijden, stuur moet dan ook recht zijn. Zo niet, dan eerst zorgen dat stuur recht staat en dan de stuurcomputer afstellen. Dit geeft een verbeterde rijstijl.

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
Dealer Groenewold & Dijkhuizen

Betrouwbaarheid8
Comfort8
Motor5
  
  

, datum: 25 december 2013

Ervaring met auto: De navigatie is waardeloos. Vermeld straatnaam als oriëntatiepunt tijdens het rijden kun je deze zo goed als onmogelijk op tijd vinden laat staan lezen. Verder is het schandalig dat je binnen twee jaar een update niet gratis krijgt maar dat je voor 170 euro per jaar dit moet laten doen. Nu extra aanbieding 170 euro voor vier jaar. Dan nog kun je beter een nieuwe TomTom kopen voor 120 euro. Ben je langer up to date en het werkt veel beter.

Reageer Nieuw
Uitvoering2.0 I-catcher
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand34.000 km
DealerBroekhuis

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor6
  
  

, datum: 7 augustus 2013

Ervaring met auto: Vermogen van 163 pk lijkt er niet helemaal uit te komen. Heeft ook te maken met hoogte en gewicht van de koets. Brandstofverbruik gemiddeld 1 liter op 10 km. Verder heerlijk stille en comfortabele auto.

Nieuw
UitvoeringBusiness Edition 2.0
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit2 jaar
KM-stand42.000 km
DealerBarten

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor6
  
 
Reactie van: Hugo. De. Neef, datum: 17 augustus 2013

Antwoord: Kan iemand mij snel helpen? Vertrek nu dinsdagmorgen naar Frankrijk op vakantie, rij met een Hyundai ix35 city en weet nu pas dat in Frankrijk gps met weergave van snelheidscontrole verboden is op straf van boete tot 1.250 euro! Deze icoontjes (auto met radar boven) komen op de navigatiekaart. Hoe kan men dit voorkomen. De garagist weet van niets (zegt hij). Alvast hartelijk dank.

 
Reactie van: Steftje37, datum: 18 augustus 2013

Antwoord: Kan niet geloven dat hij de flitspalen toont want ridj al 2jaar met ix35 en heb nog nooit dit icoontje gezien en bij aankoop navraag gedaan of men flitspalen kon zetten op de kaart en dat was niet mogelijk om toestanden zoals u vertelt niet zouden voorkomen. Je kan toch moeilijk je radio uitbouwen daarvoor. Kan je mij zeggen hoe je aan die icoontjes komt?

 
Reactie van: Hugo. De. Neef, datum: 19 augustus 2013

Antwoord: Dank u voor het antwoord maar ik weet ook niet hoe die icoontjes daarop komen. Ik heb gewoon mijn reisroute ingegeven via Luxemburg en via Metz en Nancy naar Colmar. Toen ik de route nakeek zag ik voor het eerst die icoontjes verschijnen (een auto met radarteken boven). In de ganse handleiding, speciaal voor ix35 city van internet gehaald wordt met geen woord of beeld deze icoontjes vernoemt of uitgelegd.

 
Reactie van: Krisvancotthem, datum: 15 mei 2017

Antwoord: Als da in u GPS aanwezig is en ge deze functie niet kunt afzetten dan kunt ge er ook geen schuld voor krijgen. Jij hebt u toestel nodig om op u bestemming te geraken. Dan moeten de fransmannen maar klacht indienen bij de ontwerper van de GPS.

Reageer
  

, datum: 4 juli 2013

Ervaring met auto: Verbruik gemiddeld 1:10 is normaal voor dit type auto. Had hiervoor 2 maal Nissan X-Trail 2.0 die liepen veeel duurder. Mooi compleet.
Helaas in eerste 3 versnellingen inhouden bij volgas optrekken bij invoegen / inhalen heeft met milieu co afstelling te maken; is bekend probleem. Eigenaren gesproken met piggybag er in (soort chip tunning) verhelpt dit probleem grotendeels. Geeft GEEN extra vermogen, maar betere respons op gaspendaal in lage toeren (de hik na overschakelen).
Zeer veel aftermarket extra's verkrijgbaar. Mijne is ook vere van orgineel en lekker dikke velgen en dagrijverlichting xenon en led verlichting achter en een bullbar, enz.

Nieuw
Uitvoering2.0i Business Edit
Brandstofbenzine
Bouwjaar2013
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
DealerBarten

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor8
  
 
Reactie van: Hdijkman, datum: 20 juli 2013

Antwoord: Na wat aanloop problemen voldoet mijn IX35 prima, met uitzondering van de helderheid van de navigatie, deze is overdag slecht te zien. Diesel HP motor.
U zegt dat u dagrijverlichting heeft, mijn vraag is welk type en schakelt deze verlichting automatisch in en bij inschakelen normale verlichting weer automatisch uit?
Voor uw antwoord dank.

 
Reactie van: Jannesbosma27, datum: 20 augustus 2013

Antwoord: Mijn zicht op navigator en achteruitrij zichtbaar is slecht bij een beetje zon. Ik heb een kapje gemaakt met een CD zodat deze blijft zitten. Wel iets beter. Zijn er nog afstellingen mogelijk?

Reageer
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 3 juni 2013

Ervaring met auto: Slechtste auto die ik al heb gehad in bijna 40 jaar. Nauwelijks onder controle te houden op snelweg, stuurgedrag erbarmelijk. Tal van dingen al vervangen.

Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: Mattymeel, datum: 15 juni 2013

Antwoord: Misschien wordt het weer eens tijd na 40 jaar om weer rijlessen te nemen. Ik hoop je niet tegen te komen in je auto die je niet onder controle hebt. Waarom koop je hem dan? Verder is het een prima auto, trekt mijn sleurhut probleemloos, alleen verbruik valt tegen, verder niets dan lof.

 
Reactie van: Chcormick2, datum: 15 januari 2014

Antwoord: Misschien iets anders reageren? Het stuurgedrag van deze auto is een groot probleem, het Internet staat er vol van! En de importeur neemt zijn verantwoordelijkheid niet in Nederland.
Dus: verkeerde conclusie getrokken Mattymeel!

 
Reactie van: Mattymeel, datum: 19 januari 2014

Antwoord: Niet het stuurgedrag van de auto is het probleem, maar degene die het stuur in handen heeft. En omdat internet er vol mee staat is het dus zo? Ook kan de importeur nooit verantwoordelijk zijn voor individuen die hun auto niet kunnen beheersen.
Welterusten Chcormick2, droom lekker verder en blijf vooral het internet geloven.

 
Reactie van: Pvdkruys, datum: 3 juni 2014

Antwoord: Als je het stuurwiel gewoon losjes in de hand houdt en de auto zelf zijn weg laat zoeken, zul je zien, dat je helemaal niet veel hoeft te corrigeren. Auto stuurt wel direct, maar ook ongevoelig. Daardoor voelt het alsof je continue moet corrigeren, maar dat is dus helemaal niet zo. Kwestie van wennen dus.

 
Reactie van: Cornelisrood, datum: 28 december 2014

Antwoord: Het sturen heb ik totaal geen probleem mee. IK rijd nu bijna 4 jaar met ix35 alleen zijn nu allebei mijn sleutels uit elkaar gevallen zijn nieuwe besteld en dit viel ook onder garantie.

 
Reactie van: G. Euser6, datum: 2 januari 2015

Antwoord: Onlangs een tweedehands IX35 2.0 benzine aangeschaft, inderdaad problemen met het lichte sturen, door de dealer opgelost met een software update. Wel nog problemen met de zg hik (power valt weg) tijdens het schakelen. Gaat binnenkort naar de garage om het na te laten kijken, anders eind van de maand een piggieback laten plaatsen bij Vtuning in Huizen. Lijkt een zeer goede oplossing. Het gejammer over te duur rijden, ja wat wil je met zo'n auto, het is geen station maar een crossover. Ben heel benieuwd naar het rijden met de caravan naar Spanje, wat in juni gaat gebeuren.

Reageer
  

, datum: 27 mei 2013

Ervaring met auto: Let op: alles wat met chroom afgewerkt is, is van slechte kwaliteit.

Nieuw

Brandstofdiesel
Bouwjaar2011
In bezit2 jaar
KM-stand25.000 km
DealerWeem

Betrouwbaarheid7
Comfort5
Motor8
  
 
Reactie van: Pvdkruys, datum: 15 augustus 2013

Antwoord: Nooit iets van gemerkt. Gebruikte materialen zijn gewoon top.

Reageer
  

, datum: 22 februari 2013

Ervaring met auto: Heb amper 2000 km gedaan en vrij tevreden. Wat mij echter mateloos stoort is het stuurgedrag. Wanneer de wielen recht lopen is het alsof het stuur a.h.w. in een knikje terechtkomt en ik telkens een kleine moeite moet doen om het stuur weer naar links of rechts te bewegen. Volgens mijn garagist heeft dat te maken met het electrische stuur, in een oudere wagen zou dat een hydraulisch stuur zijn en moet ik daar mee leren leven. Voorts problemen met het aanvaarden van de bluetooth op de samsung-gsm van mijn vrouw. Dat gaat probleemloos met mijn nokia-gsm, nochtans een basismodel van 4 jaar oud.
Maar voorts, positieve ervaringen.

Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: Ebel. Cordes, datum: 18 januari 2016

Antwoord: Als ik alle reacties hierboven lees is er toch iets generaal mis met stuurgedrag. (Perfecte) Garage Smolders heeft tweemaal softwarematig aangepast maar auto blijft "zoeken".

Reageer
 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »