17 december 2017
Hyundai ix35

Forum Hyundai ix35

Reacties van eigenaren

  

, datum: 8 november 2010

Ervaring met auto: Heb de auto pas sinds 3 dagen, maar ben zeer tevreden. Maar mijn vraag is: Weet iemand hoe je de stem van het navigatiesysteem continu kunt uitschakelen? Van welke leverancier is dit systeem eigenlijk? En wat is de laatste update-versie?


Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: Ewardenburg, datum: 16 december 2010

Antwoord: Je moet even bij instellingen kijken, daar vind je iets van navigatiegeluid uit. Mijn dealer heeft beloofd dat bij de nieuwe software die in dec moet komen het moet kunnen via het stuur (sprekende mannetje).

  

, datum: 5 november 2010

Ervaring met auto: Fijne auto. Begrijp de zeer negatieve reacties niet. Herken ze ook niet. Verbruik mag wel wat lager.

UitvoeringI-Catcher Automaat
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand18.500 km
DealerBarten

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor9
  
 
Reactie van: Tonjans35, datum: 13 november 2010

Antwoord: Kijk eens op de volgende url: navigation.com

  

, datum: 3 november 2010

Ervaring met auto: Sinds 3 maanden in bezit. Na 1 maand heb ik er een Prins G3 autogassysteem in laten zetten met automatisch kleppensmeersysteem. Rijdt en start probleemloos.
Ik moet nog steeds wennen aan het stuurgedrag op een rechte weg. Ik moet constant corrigeren. Het is geen auto welke je met 1 hand kunt besturen. Mijn vorige auto, Tucson, had dit euvel niet. Ik heb geen problemen met de Bluetooth-functie, het werkt perfect. In het algemeen ben ik zeer tevreden met mijn ix35.

Ervaring met verkoop: De auto is gekocht bij Thom de Jong in Delden en bij Thom weet je precies waar je aan toe bent. Duidelijke handel over inruilprijs en bijbetaling. Geen geneuzel in de marge. Fijne garage.

Uitvoering2.0 Style Version
Brandstoflpg
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand6.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort7
Motor5
  
 
Reactie van: Stefaan. Vandendriessche2, datum: 7 november 2010

Antwoord: Wat waren de kosten voor dit systeem. En wat met de garantie? Deze zal toch niet meer gelden op bepaalde delen van de motor, of niet?

 
Reactie van: Richard12011, datum: 10 november 2010

Antwoord: Ook mee proef gereden en vind de stuurbekrachtiging ook te sterk. Voor de rest fijne auto. Maar mijn Tucson stuurt inderdaad fijner. Heb gelezen dat in de software de stuurbekrachtiging in te stellen is op Europees. Vraag de dealer hier eens naar!

 
Reactie van: J. Reessink, datum: 13 november 2010

Antwoord: Dank voor je tip omtrent de stuurbekrachtiging. Ik zal dit door de dealer laten wijzigen.

 
Reactie van: Richard12011, datum: 15 november 2010

Antwoord: Via de importeur bevestigd gekregen dat de stuurbekrachtiging inderdaad in de software aan te passen is. Vraag uw dealer!

 
Reactie van: Wadog, datum: 17 februari 2011

Antwoord: Wij hebben nu ongeveer een maand een IX35. Prima auto maar met het sturen hebben wij dezelfde problemen zoals beschreven door J Reesink. Mijn vraag is, is het probleem van het voortdurend het gevoel hebben te moeten bijsturen inmiddels verholpen door een aanpassing van de software?

  

, datum: 2 november 2010

Ervaring met auto: Super auto. Levertijd na een rondje bellen: 2 weken.

UitvoeringStyle Navi
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand831 km
Dealer

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor8
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 2 november 2010

Ervaring met auto: Als ik alles van tevoren geweten had, had ik deze auto niet gekocht. De problemen die naar voren komen met het rijden met een caravan zorgen voor aanpassingen die mij ca. 1800 euro extra kosten. Mijn dealer in amersfoort houdt vol dat ik de enige ben met deze problemen en wil mij wel tegemoet komen en de aanpassingen (veren en 18 inch banden/velgen) tegen zijn inkoopsprijs leveren, helaas is dat aanzienlijk duurder dan je elders betaalt.
Als je hem toch koopt, beding dan dat als er aanpassingen nodig zijn dit door de dealer wordt opgelost.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: Breyneveld, datum: 8 november 2010

Antwoord: Ik ben benieuwd wat de problemen zijn met het trekken van een caravan? Ik heb sinds een week de ex35 en hij bevalt prima verder!
Groet, Bart

 
Reactie van: Javdh52, datum: 17 november 2010

Antwoord: Beste Bart
Mijn problemen met het trekken van een caravan van 1350 kg waren dat bij auto beladen met 2 personen, tent, stokken, grondzeil en 70 kg kogeldruk de auto aan de achterzijde erg inzakte.
Bij een snelheid boven de 80 km/h veroorzaakte elke invloed van buitenaf (slechte weg, wind, zuiging van vrachtauto's ed) een slingergedrag van de combinatie.

  

, datum: 23 oktober 2010

Ervaring met auto: Ik heb een 2 liter i-Catcher automaat waarmee ik nu 6000 km heb gestuurd. Waardeloos rijgedrag door het te snel opschakelen van de automaat. Bij 45 km/h per uur in stadsverkeer rijdt hij in z'n 5e versnelling, waardoor je of niet aan kan haken of met kick downen naar z'n 2e of 3e versnelling gaat. Het valt mij ook op dat bij dit snelle opschakelen in traag stadsverkeer soms versnellingen overgeslagen worden!
Invoegen op de snelweg is ronduit gevaarlijk met deze rare trage en onberekenbare automaat. Levensreddend advies is: doe het met de shift, en zelfs dan reageert de auto niet als een handgeschakelde maar reageert vreemd rond de 3500 toeren??
Het verbruik? Ronduit schandalig! Heb tweemaal toe een tank leeggereden met vrijwel 80-100 km per uur constant waarbij het verbruik niet boven de een op tien is te krijgen. LET OP de boordcomputer geeft hierbij een veel gunstiger verbruik van 8,2 liter per 100 km aan. Ik meet mijn verbruik vol op vol vanaf de eerste kilometer en houdt dit bij in Excel. Zo ook is door mij geconstateerd een afwijking van de snelheidsmeter welke op de teller bij 100 km per uur slecht 92 km per uur GPS snelheid heeft.
ERGO: alle door de importeur verstrekte gegevens over deze automatisch aangestuurde ix 35 zijn misleiding fraude en/of bedrog!


Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: Richard12011, datum: 24 oktober 2010

Antwoord: Een verbruik met dit gewicht en formaat is voor een automaat niet echt vreemd. En bijna elke auto heeft een afwijking in de snelheidsmeting met de werkelijke snelheid.

 
Reactie van: L. Bruens, datum: 27 oktober 2010

Antwoord: Ik vraag mij in alle oprechtheid af waarom u deze auto heeft aangeschaft. Wanneer iemand zo'n negatief commentaar schrijft over een product, heeft hij een emotionele aankoop gedaan zonder zich echt in het prodcut te verdiepen, of hij is gewoon met zijn verkeerde been uit bed gestapt toen hij dit schreef.

 
Reactie van: Mscholtz, datum: 3 november 2010

Antwoord: Vandaag reactie van daeler, ik blijk toch gelijk te hebben want er zijn dus veel meer klachten! Dit is (eindelijk) een normale reactie van Greenib Car:

Hyundai komt met een service campagne om het brandstofverbruik van de Hyundai IX-35 te verbeteren deze update willen wij graag voor u uitvoeren. Ook betreffende het schakelen en terugvallen van het toerental denken wij een oplossing te hebben. Op de werkzaamheden kunt u wachten dus graag horen wij wanneer u in de gelegenheid bent om langs te komen.

ps, voor het laten functioneren van de spraakaansturing van de telefoon komt pas in december de goede software ter beschikking.

 
Reactie van: Bmwsachen, datum: 3 november 2010

Antwoord: Ik heb 16 april een Business CVT met panoramadak besteld. Auto kan 2-11 geleverd worden, aldus de dealer. Na een proefrit heb ik de koop ovk meteen ontbonden! Het ding schakelt niet naar behoren, de automaat schakelt veel te snel op. Slaat versnellingen over, en een kick-down is helemaal een ramp! Duurt min 2 sec. voordat de automaat reageert en het lijkt wel alsof de motor eruit vliegt! Wat een herrie!

Daarnaast is de afwerking van de gehele auto matig en kitscherig,vooral het interieur. Ik ben blij dat ik de koop heb kunnen ontbinden.

 
Reactie van: L. Bruens, datum: 4 november 2010

Antwoord: Hoe kan je nou een proefrit maken NADAT je een auto hebt gekocht ?

 
Reactie van: Kril-helsen, datum: 25 december 2010

Antwoord: We hadden onze ix 35 2.0 crdi 136 pk besteld op 11/06/2010 en die wagen zou volgens de dealer 15/08/2010 geleverd worden en ondertussen hebben ze de datum 3 keer verlengt nu zeiden ze dat die wagen op 1/02/2011 zou binnen komen. Ik vroeg om de exacte datum. Ze konden niet garanderen dat die wagen binnen komt dus heb ik de koop ontbonden. Op datum 18/12/2010 dan ben naar Kia gegaan om offerte te laten maken voor een New Sportage. Ze konden al te 22/12/2010 leveren plus de juiste kleur en al wat ik wilde, dus heb ik al dan gekocht vanaf te 27/12/2010 rijd ik nu met New Sportage rond en ik heb daar voor een testrit mee gedaan en ik zeggen hij moet zeker niet onderdoen voor de ix35. Plus, bij Kia heb je veel meer opties voor het zelfde geld +7 jaar garantie.

  

, datum: 22 oktober 2010

Ervaring met auto: Sinds twee weken de berijder van deze auto. Ja, hij rijdt lekker ja, er zitten veel snufjes op en aan.
Maar let op: geen geschikte auto voor KM vreters; tussen de 500 en 600 km sta je weer diesel bij te vullen.
Geen geschikte auto voor zakelijke rijders: gebruik van Nluetooth telefoon resulteert meteen in het uitvallen van navigatie, cruise control en allerlei andere electronica. (reactie Hyundai.. probleem is bekend.. we proberen er wat aan te doen).
Kortom, leuke auto voor het naar school brengen van je kids!

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Niet meedenken/geen oplossing bieden voor het Bluetooth probleem (bij gebruik Nluetooth telefoon slaat nav.systeem, cruise control etc vast).

UitvoeringCRDI I-Catcher
Brandstofdiesel
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand5.000 km

Betrouwbaarheid5
Comfort6
Motor4
  
 
Reactie van: Joaquin, datum: 14 december 2010

Antwoord: Het helpt om de telefoon op een andere manier te pairen? Ik weet niet meer welke, initieren vanuit de telefoon of initieren vanuit de navaigatie. Op de ene manier liep het systeem vast en op de andere manier werkt het vlekkeloos.

 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 »