21 mei 2018
Feedback
Chevrolet Spark

Forum Chevrolet Spark

Reacties van eigenaren

  

, datum: 12 april 2011

Ervaring met auto: Slechte schokbrekers en problemen met nieuwe aluminium velgen, trilt in stuur.

Nieuw
Uitvoering1.0
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand3.000 km
Dealer Engelsma en Wijnia

Betrouwbaarheid6
Comfort2
Motor2
  
 
Reactie van: Gertgerlach, datum: 14 april 2011

Antwoord: Heb ik ook. Boven de 105, zo vanaf 110-120 lijkt het stuur wel een soort handmassage-apparaat! Heb de wielen al 4x uit laten balanceren en ook andere velgen erop (LMV 15 inch) . het helpt niks. Leuke auto, maar dit is echt een probleem en het gaat er NIET uit... HELP!!

 
Reactie van: Emileknol, datum: 15 april 2011

Antwoord: Bij mij was het grootste probleem naar rechts trekken en trillen in stuur vanaf 120 tot 130 km/u. Na uitlijnen geen verschil. Het naar rechts trekken losten we een beetje op door verschillende bandenspanning. Nu zijn de wielen voor uitgebalanceerd en gewisseld. Probleem met trillen is helemaal weg en het naar rechts trekken ook (dit zou niets te maken hebben met het uitbalanceren). Bandenspanning is nu hetzelfde. Sta er versteld van.

 
Reactie van: Aldersjohn, datum: 23 september 2011

Antwoord: Had ik ook! De oplossing ligt in centreerringen!

Reageer
  

, datum: 3 april 2011

Ervaring met auto: Wie heeft er nog meer problemen met de lak van de Spark?
Ik heb zelf een zwarte Spark en op het eerste gezicht niks aan te zien. Tot dat de zon schijnt. Dan zitte er onder de lak flinke krassen, zijkanten / achterkant / motorkap.
Ondertussen ben ik nu al 2 maanden bezig met de dealer hoe ze dit gaan oplossen? Kreeg te horen dat Chevrolet Nederland erbij komt maar ben nu al 2 maanden bezig om een afspraak te maken. Maar dit schijnt niet te lukken. Heb er weinig vertrouwen meer in...

Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
DealerLathouwers

Betrouwbaarheid7
Comfort7
Motor7
  
 
Reactie van: R. V. Osch, datum: 30 mei 2011

Antwoord: Klinkt als zogenaamde halo's. Deze krijg je door open verkeerde manier te poetsen.
weet niet hoe je dit wegkrijgt... vraag eens na bij een schadeherstel bedrijf.

Reageer
  

, datum: 1 april 2011

Ervaring met auto: Ik rijd sinds oktober behoorlijk tevreden in de BiFuel en sta nu op 15000 km.
Volgens de specificaties tijd voor zijn 1e beurt, heb om de afspraak te maken de dealer gebeld. Tevens gevraagd wat er voor deze beurt gerekend wordt, mij werd verteld dat deze op 350 euro kwam. Even gevraagd of hij dat wilde herhalen, mij was namelijk tijdens de onderhandelingen verteld dat deze op 175 euro uitkwam (gelijk aan de benziene versie). Toen ik om uitleg vroeg, werd mij medegedeeld dat het verschil veroorzaakt werd door een aanvullende onderhoudsinstructie van Chevrolet. De klepspeling dient bij iedere beurt gecontroleerd te worden wat een meerprijs veroorzaakt van 175 euro. Ik heb dit niet geaccepteerd en kreeg na veel aandringen de beurt voor 175 euro. Ook bij de volgende beurt ben ik niet van plan deze meerprijs te betalen, het voordeel van op gas rijden is dan helemaal weg. Waarschuwing voor nieuwe kopers, vraag op papier de onderhoudsprijzen!

Ervaring met verkoop: Vraag de onderhoudsprijzen en als deze gelijk zijn aan de benzine, direct een ondertekende bevestiging vragen.

Nieuw
UitvoeringBiFuel
Brandstoflpg
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand15.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor6
  
 
Reactie van: Michaellangenberg, datum: 7 april 2011

Antwoord: Bij mijn eerste beurt was ik 165 euro kwijt. Wat een prijs verschil! Binnenkort voor de 30.000 beurt dan zal ik het ook even navragen.

 
Reactie van: Annewinters, datum: 9 april 2011

Antwoord: Wij waren rond de 400 euro kwijt. Remmen moesten worden bijgesteld en schoongemaakt worden. Ik dacht dat het garantie was... Vanaf het begin liepen ze al aan en hebben we meerdere malen melding ervan gemaakt.

Een opsomming van onze problemen: Achterklep wilde niet meer open, ratelend geluid bij de motor, krakende schokbrekers(volgens mij heeft iedereen last van) is nog steeds niet opgelost, roestvroming ruitenwissers en in motorruimte, enz. Ik heb er spijt van een Chevrolet gekocht te hebben.

 
Reactie van: R. V. Osch, datum: 30 mei 2011

Antwoord: Laat je niet misleiden...remmen opnieuw afstellen? Ze zijn zelfstellend ... achterremmen zou kunnen, maar dan alleen het handrem mechanisme. En als het je eerste beurt is: gewoon garantie hoor!

 
Reactie van: F. Kolkman, datum: 23 juni 2011

Antwoord: Ik heb gisteren de spark bifuel voor een 15,000 km beurt naar Autopalace in Zwolle gebracht. Ik was daar 225 euro kwijt. Daarbij is o.a. een drooggasfilter en een pollenfilter vervangen, is dat gebruikelijk?

 
Reactie van: Boefje_6, datum: 24 juni 2011

Antwoord: Wij Hebben ook een Bifeul en wij hebben de Service Beurten afgekocht voor 3 jaar voor 399 euro. Ik heb er ook Sportvelgen onder zitten met bandenmaat 195 en de Kosten daar van waren compleet met slot op de velgen 550 euro en de auto af laten leveren op winterbanden Michelin 165. Dus voorlopig geen gezeur over rekeningen en nog meer van die zogenaamde kwats en kan in de Winter zo wisselen en naar Duitsland knorren met de Gaspot hahahhha

 
Reactie van: R. Van. Osch, datum: 25 juni 2011

Antwoord: Er zijn vaste prijzen voor de beurten. Ik heb ze in de auto liggen, zal een keer kijken of dat het klopt... ik denk het wel. Volgens mij (uit mijn hoofd), is het ook nog zo dat er remolie ververst moet worden bij de eerste beurt.

 
Reactie van: Boefje_6, datum: 29 juni 2011

Antwoord: Zou je mij die prijzen kunnen Mailen naar: Boefje_6@hotmail.com

Die zou ik wel eens willen zien.

 
Reactie van: Boefje_6, datum: 18 juli 2011

Antwoord: Helemaal geen last en heb er nu 3500 km mee gereden en geen enkel probleem en ik kan met een tank gas 340 KM rijden kosten 16 euro

Reageer
  

, datum: 30 maart 2011

Ervaring met auto: Ga je voor een kleine auto die toch heel volwassen is en goedkoop in gebruik en ben je geen snelheidsduivel, koop dan een Chevrolet Spark op gas. Heel compleet, mooi uiterlijk en goede wegligging. Je hebt veel bekijks en voor 18 euro de tank vol voor 380 km.

Nieuw
Uitvoering1.0 Ls
Brandstoflpg
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand2.007 km
Dealer Van Veen

Betrouwbaarheid6
Comfort9
Motor9
  
 
Reactie van: Gertgerlach, datum: 31 maart 2011

Antwoord: Ik haal toch mooi even 450 km op een volle tank hoor! Ook voor 18 euro. Dus het kan nog beter. Mijn buren staan ook de hele dag te kijken! Ze raken er niet over uitgepraat zo'n mooie auto! De wegligging is geweldig vooral als ik op het circuit in Zandvoort rij! Ook weer veel bekijks hoor.
Alleen bij het inhalen zie ik regelmatig mijn levensfilm....

 
Reactie van: G. Schoots, datum: 1 april 2011

Antwoord: Ik ben blij dat ik er binnenkort weer vanaf ben. Nog nooit zo'n slechte auto gehad. Nu al voor de 2 keer nieuwe schokbrekers en wederom bonkende geluiden. En bij 300 km is de gastank toch echt wel leeg.

 
Reactie van: HenrydeWit, datum: 1 april 2011

Antwoord: Hoezo: "goede wegligging" meen je dit nu serieus of neem je de boel in de maling? Heel veel mensen hebben een probleem met de achterwielophanging. Het is een leuke auto om te zien maar daar is mijn inziens alles meegezegd ook. Maar in ieder geval succes met uw Spark.

Reageer
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 27 maart 2011

Ervaring met auto: Fijn karretje hoor. Op LPG 1:15,2 dus gewoon een dikke 350 km op een tankje gas van 17 euro. Tot nu toe geen problemen. Inderdaad geen snelheidsduivel, maar je kunt gewoon met het verkeer mee en dat is voor mij genoeg. Lekkere stoelen en gewoon heel volwassen van binnen.

Reageer Nieuw
UitvoeringBifuel
Brandstoflpg
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand2.500 km
Dealer Stekelenburg

Betrouwbaarheid7
Comfort7
Motor6
  
  

, datum: 23 maart 2011

Ervaring met auto: Gisteren voor het eerst op gas gereden. Na 1000 km op benzine rijdt het heerlijk en ik voel geen verschil. Tot nu toe een hele fijne auto ook mijn buren vinden hem heel mooi.

Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand1.050 km
Dealer Van Veen

Betrouwbaarheid6
Comfort10
Motor8
  
 
Reactie van: Sophiedelange, datum: 24 maart 2011

Antwoord: Wij rijden ook al jaren in de Spark. We zijn er zo blij mee. Wij krijgen ook hele fijne reacties van iedereen. Wat een mooie auto. Ieder jaar gaan we ermee de bergen in, super.

 
Reactie van: Pietdeboer, datum: 24 maart 2011

Antwoord: Al jaren in de Spark? Zeker in India gekocht, want hij is hier pas net op de markt? De bergen.... in welke versnelling?

 
Reactie van: Sophiedelange, datum: 26 maart 2011

Antwoord: Gewoon in de 5e versnelling natuurlijk. Onze Chevrolet Spark heeft heel veel pit! Het is een mooie oranje parelmoerkleur en we hebben er lichtmetalen banden er onder laten zetten bij Broekhuis, een van de beste dealers van nederland!

Reageer
  

, datum: 20 maart 2011

Ervaring met auto: Rijdt heerlijk soepel, geen kleine auto gevoel. Alleen brandstofverbruik iets te hoog: 7 l op 100 km.
Neem lichtmetalen velgen, als het kan met 185-banden, oogt volwassener. Nog geen problemen gehad na 7000 km.

Nieuw
Uitvoering1.2 Lt
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand7.000 km
DealerAutoTeam

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor8
  
 
Reactie van: HarryBuinig, datum: 22 maart 2011

Antwoord: Wanneer u klachten over uw Chevrolet hebt, laat het uw dealer weten. Niemand heeft er iets aan wanneer alleen maar op deze site negatief gereageerd word. Chevrolet brengt geen auto op de markt vol met gebreken. De Spark is een hele deugdzame auto vol met de nieuwste technieken en is zeer vooruitstrevend geschikt voor iedere beurs.

 
Reactie van: Karlo, datum: 26 maart 2011

Antwoord: Alhoewel ikzelf zeer positief ben over mijn nieuwe Spark, zie ik niet in waarom er hier geen negatieve reakties op de auto zouden mogen worden gegeven... Zowel positieve als negatieve ervaringen mogen belicht worden, lijkt mij, toch?

 
Reactie van: Henknuijen, datum: 1 april 2011

Antwoord: Heb je de Spark al op andere banden staan? En zo ja welke maat? Ik heb nl nog banden van 185/55 R15 en wil die erop zetten.

 
Reactie van: Popeye_65, datum: 21 april 2011

Antwoord: Ik heb de 1.2 versie maar het verbruik wordt steeds beter (momenteel 1 op 18).

Reageer
 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 »