25 mei 2018
Feedback
Nissan Pixo

Forum Nissan Pixo

Reacties van eigenaren

  

, datum: 2 januari 2011

Ervaring met auto: Wij hebben een Nissan Pixo van 6 maanden oud die telkens afslaat, eerst alleen in bochten en nu ook op rechte stukken. Hij is nu totaal 3 keer bij de Nissan dealer in Arnhem geweest en ze kunnen niets vinden.
De 3e keer hebben ze de gashuisklp maar vervangen, maar dat moch nog steeds niet helpen. De dealer zei dat ze geen oplossing wisten en met Nissan nederland gingen overleggen, nou ik weet wel een goeie oplossing : Gewoon een nieuwe. Maar dat kan natuurlijk niet zomaar, nee ik koop een nieuwe auto om hem vervolgens te laten reviseren.

Nieuw

Bouwjaar2009
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: G. Vandegraaf, datum: 31 januari 2012

Antwoord: Ik heb het zelfde probleem, alleen het eerste jaar nergens last van. De problemen zijn bij mij gekomen nadat ze mijn tank er onder vandaan is geweest wegens een rubber dat vervangen moest worden. Mijn dealer weet het ook niet.

 
Reactie van: Diana8, datum: 10 februari 2012

Antwoord: ook gehad, software update en nu is het verholpen

Reageer
  

, datum: 17 december 2010

Ervaring met auto: Ik ben zeker tevreden met de Pixo, verbruik wordt mooier voorgedaan dan het is. 1:17 is wel het matje, ik rijd wel lekker door. Heb geprobeerd heel rustig te rijden maar 1: 22,5 haal ik echt niet.

Nieuw
UitvoeringAcenta
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.450 km

Betrouwbaarheid9
Comfort7
Motor7
  
 
Reactie van: Wfvisser, datum: 5 januari 2011

Antwoord: Het is wel zo dat ie 's winters onvoordeliger loopt dan in de zomer.

Reageer
  

, datum: 4 december 2010

Ervaring met auto: Heb mijn Pixo 2e hands gekocht. Was toen 6 maanden oud en er stonden 6000km op de teller. Inmiddels 4000 probleemloze km bijgereden.
Ik houd het verbruik altijd netjes bij, en kom toch echt niet zuiniger dan 1:17,5! Op zich niets mis mee, maar ik had gehoopt rond de 1:20. Heb vanalles geprobeerd: tankje vol en toen airo uit, bij volgende tankbeurt sportiever gereden, volgend tankje super rustig.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.0 Accenta
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
DealerJanssen

Betrouwbaarheid9
Comfort6
Motor8
  
  

, datum: 19 november 2010

Ervaring met auto: De rubbers van de ramen zijn erg slap. Bij het wassen in de wasserette lekte het water naar binnen, vanuit alle 4 de portieren. Maar ja, bij de dealer was ik nr. 1 en moet maar afwachten tot er meer klachten komen. Hoezo service? Wie heeft hierover nog meer klachten, dan kunnen we met meer actie ondernemen.

Nieuw

Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand5.000 km
DealerZeeuw

Betrouwbaarheid8
Comfort5
Motor8
  
 
Reactie van: P. Lunde, datum: 19 februari 2011

Antwoord: Ik heb ook dezelfde probleem (ook wachten op antwoord). Mijn auto heeft 1500 km op de teller. Mijn remmen maken geluid. Motorsteun niet goed. Radio valt weg. Schroef in de luchtkanaal. Vloermat in de kreukel. Dit was mijn problemen tot nu toe, dus wachten op antwoord van dealer Nissan Almere.

Reageer
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 16 november 2010

Ervaring met auto: Elec. l.voorraam weigert soms (tot nu toe 7x) bij het sluiten, zodat je niet boodschappen kan doen totdat het je eindelijk lukt. Naar garage geweest, die kunnen niks vinden. Ze zijn ook niet zo happig om b.v. er een nieuwe motor erin te doen, want wie betaalt dat? Wat een sevice!

Nieuw

Bouwjaar2009
In bezit1 jaar
KM-stand5.500 km
DealerABD

Betrouwbaarheid5
Comfort5
Motor6
  
 
Reactie van: Madurliefje, datum: 8 december 2010

Antwoord: Ik heb ook een maandagochtend Pixo. Mijn voorraam gaat ook vaak niet meer dicht, erg vervelend.
Mijn motor is ook al afgeslagen tijdens het rijden. Verder zat het voorraam er niet goed in dus met de regen van augustus had ik een geweldig zwembad in de auto.
J van B

 
Reactie van: Vex2k5, datum: 19 januari 2011

Antwoord: Ik ook al. Voor een goede 3x en soms blijft het knopje hangen, zodat het raam zich automatisch sluit zonder het knopje naar beneden of boven te houden, op zich wel handig hehe. Verder heb ik geen problemen met de Nissan Pixo. Over een tweetal weken voor de eerste x een onderhoud doen. Eens kijken wat dit geeft.

groetjes

 
Reactie van: Brian1972, datum: 2 januari 2012

Antwoord: Ik heb hetzelfde probleem gehad met het raam, is inmiddels gefixt door dealer in Ede. Blijkt dat de schakelaar blijft hangen waardoor de motortje te warm word en blokkeert, tot ie weer is afgekoeld. Dealer heeft de schakelaar vervangen onder garantie.

Reageer
  

, datum: 9 augustus 2010

Ervaring met auto: Airbag aan de zijkant van de bestuurderskant ging vanzelf los?
Problemen gehad met in de 3 zetten met schakelen. Auto compleet geblokeerd tijdens het rijden!

Reageer Nieuw
Uitvoering1.0 Acent
Bouwjaar2009
In bezit1 jaar
KM-stand15.000 km
DealerSturm

Betrouwbaarheid5
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 27 juli 2010

Ervaring met auto: Ik heb sinds 23 februari 2010 een Nissan Pixo. Het is een leuk karretje om te zien, alleen heb ik een maandagochtend product; hij is al 6 keer in de garage geweest.
Elke keer is er wel wat, begint met een slangetje van achteruitsproeier die los zit heel mijn bekleding nat. Dit hebben ze opgelost met tyrepjes want gebeurt vaker omdat het slangetje te laag bij de grond lig kom je met je schoen er tegen aan gaat het slangetje los.
Kraken op hobbelige wegen en heuveltjes, konden niks vinden waarschijnlijk ligt het aan de motorophanging; alleen als de auto naar de garage gaat kunnen ze het niet constateren. Het is vooral bij koude start.

- Mijn rubber is al een keer vervangen van mijn portierraam omdat het rubber dubbel zat.
- Vorige maand was het ergste mankement had ik geen remmen meer reed 50 kilometer per uur plotseling valt de motor uit alle lampjes gingen branden maar de auto bleef rijden kon niet remmen uiteindelijk ben ik gestrand tegen een vluchtheuveltje en dat ik mijn handrem!

Nieuw

Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand2.500 km
DealerBerkel

Betrouwbaarheid3
Comfort3
Motor5
  
 
Reactie van: Wfvisser, datum: 5 januari 2011

Antwoord: Dat van dat slangetje van de achterruitsproeier komt meer voor. Waar loopt 'ie langs?

 
Reactie van: Wfvisser, datum: 8 januari 2011

Antwoord: Bij de rechtervoet van de voorpassagier. Het is zaak om er snel bij te zijn anders wordt de isolatielaag drijfnat.

 
Reactie van: Jwseuren, datum: 20 januari 2011

Antwoord: Vanaf augustus 2010 ook de eigenaar van een Pixo. Slangetje was bij mij ook losgeraakt. Kwam er alleen laat achter wardoor inderdaad alles nat is geworden aan de bijrijders kant. Zelf opnieuw bevestigd en met T-rips vastgemaakt.

Rammel bij hobbelige wegen had ik ook last van in de lage versnellingen, alleen als het gas ingedrukt werd. Door het kanteen van de motor (gas geven) rammelen de motersteunen alsof er een losse bestekbak/gereedschapskist onde de motorkap zit. Ze hebben de motorsteuntjes voorzien van nieuw vet. Probleem was tijdelijk opgelost... na 1500 km was het weer net zo erg terug. 1000 km geleden hebben ze nieuwe motorsteuntjes gemonteerd, probleem weer opgelost al hoor ik nu af en toe weer een rammeltje. Ben dus bang dat het ook nu weer terug komt.
Volgens mij komt het doordat er erg veel speling is op de aandrijflijn, de motor heeft te veel bewegingsruimte.

Overigens tot nu toe alles zeer goed opgelost binnen de garantie. Heeft mij tot nu toe niets extra's gekost, goede service...dat wel.. maar had liever een auto zonder dit probleem.

Reageer
 
 
« 1 2 3 4 5 6 »