28 oktober 2016
Toyota Verso

Forum Toyota Verso

Reacties van eigenaren

  

, datum: 30 november 2011

Ervaring met auto: We hebben de auto drie maanden, opeens wilde hij niets meer doen en er verscheen de mededeling dat hij opnieuw moest laden. Alle instellingen waren eruit, ook die van de navigatie.
De dealer had nog nooit van zoiets gehoord. Wie wel en waardoor komt dit?

UitvoeringBusiness Automaat
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
DealerGorter

Betrouwbaarheid9
Comfort10
Motor6
  
 
Reactie van: Camieldv, datum: 26 februari 2012

Antwoord: Ik heb de zelfde ervaring maar dan wel nadat de accu - door vergeten binnenverlichting - geheel ontladen was. Al de instellingen die normaal gesproken handmatig moeten geschieden moesten worden vernieuwd. De gegevens over brandstofgebruik zijn daardoor eveneens verloren gegaan.

  

, datum: 5 november 2011

Ervaring met auto: Sinds een week in het bezit van een gloednieuwe Verso Business Dynamic 1.8. Kreeg een goede prijs voor mijn vorige uitstekende Verso 1.8 MMA van bijna 7 jaar oud met 130.000 km.
De nieuwe auto heeft duidelijk meer voorzieningen, o.a. navigatie, panoramisch dak, fraaie 17 inch LM velgen en CVT automaat, verhoudingsgewijs goedkoper dan mijn vorige Verso.
De eerste indruk? Het dashboard is niet echt een verbetering, ik vond het vorige fraaier. Die middensteun, laten we het daar niet over hebben, maar met een CVT stoot je minder je elleboog. Aan de centrale deurvergrendeling moet je wennen, als je uitstapt kun je de andere deuren niet openen van buitenaf, maar inmiddels is dat opgelost, er zijn opties. De automatische inschakeling van de koplampen geschiedt dmv een sensor in de voorruit, de lampen gaan pas aan als het iets donkerder wordt. Ik wil het altijd aan, de gevoeligheid van de sensor kan echter alleen door de dealer worden aangepast. De navigatie vraagt enige gewenning maar werkt.

Uitvoering1.8 Business Dynamic
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand150 km
DealerKormelink

Betrouwbaarheid6
Comfort7
Motor6
  
  

, datum: 13 maart 2011

Ervaring met auto: Zeer sterke motor (177 pk), hiervoor had ik een 136 pk diesel en die vind ik al sterk genoeg voor dagelijks snelwegverkeer. Je komt met deze motor niets tekort.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Prima werkplaats, korte wachttijd. Kreeg zonder te vragen vervangende auto toen een onderdeel niet op voorraad was.

Uitvoering2.2 D-Cat 177pk Dyna
Brandstoflpg
Bouwjaar2009
In bezit2 jaar
KM-stand96.588 km
DealerSchaap

Betrouwbaarheid8
Comfort6
Motor9
  
  

, datum: 25 februari 2011

Ervaring met auto: Een erg mooie en goed afgewerkte auto.

Uitvoering1.8 Vvti Business
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand200 km
DealerJonge

Betrouwbaarheid6
Comfort9
Motor8
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 25 juli 2010

Ervaring met auto: Ik heb na een Prius deze auto gekocht voor de hoge zit. Als je normaal met de auto rijdt, dan is het een geweldige reisautoauto.
Jammer dat er een zevenzitter gekocht moet worden om een automaat te kunnen
krijgen. En ja na een Prius moet je wel weer even wennen aan het benzineverebruik.

UitvoeringExecutif
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand5.000 km
DealerLouwman

Betrouwbaarheid6
Comfort8
Motor9
  
 
Reactie van: Lp. Horbach, datum: 17 oktober 2012

Antwoord: Vreemd! Hoezo een 7 zitter nodig voor een automaat? Ik heb toch echt een 5 zitter met CVT.

  

, datum: 6 februari 2010

Ervaring met auto: Heb een vorige Verso (b.j. 2004) 4 jaar gehad. Super auto! Een echte Toyota. Veel rijplezier, niet alleen omdat het een fijne auto is - zit lekker, rijdt lekker - maar deze wagens gaan echt NOOIT kapot. Al die tijd ben nooit in de garage geweest voor storingen of reparatie. Nu heb ik een Verso 1.8 Panoramic, maar nog niet veel gereden. Het voelt al veel beter dan de andere. Geruisloos, comfortabel, handelbaarder (dankzij een electrische stuurbekrachtiging ipv hydraulisch).

Uitvoering1.8 VVT-i
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
DealerLouwman

Betrouwbaarheid6
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: 21 november 2009

Ervaring met auto: 5 jaar vorige model Verso gereden. Probleemloos en tegen lage kosten. Nieuwe model wendbaarder door kleinere draaicirkel.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Over onderhoud kan ik nog geen mening geven. Vorige Verso bij Beukers, hierover zeer tevrden.

Uitvoering1.8 Automaat
Brandstofbenzine
Bouwjaar2009
In bezit1 jaar
KM-stand500 km

Betrouwbaarheid6
Comfort9
Motor8
  
 
Reactie van: Lucvermeire, datum: 8 december 2009

Antwoord: Heb gisteren onze nieuwe Verso in ontvangst genomen (Sol 2.0D). Ik heb daarvoor met een Corolla Verso 2.2D gerden gedurende 2 jaar (zeer tevreden geweest), maar deze wagen is merkbaar veel aangenamer om mee te rijden. Hij heeft wel 10 pk minder dan de 2.2D, maar heeft een beter koppelspreiding.
Zeer geruisloos, comfortabel en ruimer tegenover de vorige generatie. Echt een aanrader voor wie aan het twijfelen is!

 
Reactie van: Meij7330, datum: 16 november 2012

Antwoord: Ik heb de auto bij Van der Linde in Steenwijk gekocht. Prima garage, is wel een eindje rijden vanuit Westerbork maar het is de moeite waard. Koffie staat altijd klaar, ze zijn zeer behulpzaam en komen afspraken na. Het gebruik van de 1600 benzine valt tegen.
Geert

  

Op zoek naar meer Toyota Verso?

Bezoek ook het forum in:


 
 
< 1 2 3 >