13 december 2017
Toyota Verso

Forum Toyota Verso

Reacties van eigenaren

  

, datum: 13 maart 2012

Ervaring met auto: Wij zijn erg ontevreden over deze auto. Het instrumenten paneel (snelheidsmeter etc) beslaat. Na tig keer van kastje naar de muur zijn gestuurd, stelt Toyota nu dat de airco altijd aanmoet. Naast dat dit voor sommige mensen niet gewenst is voor de gezondheid, is het ook slecht voor het benzineverbruik. Dit zal dus ca 5-10% slechter presteren dan de optimische schatting van Toyota.
Dit is de eerste auto waar ik ooit van heb gehoord dat de airco nodig is om aan de wet te kunnen voldoen. En dan het continue kastje naar de muur reacties van de garage. Bijna maandelijks kon de auto terug. Na tig keer is het probleem nog steeds niet opgelost. Voor ons wordt het nooit meer een Toyota.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar

Betrouwbaarheid2
Comfort2
Motor2
  
 
Reactie van: Ramonlie, datum: 9 juni 2012

Antwoord: Probeert u eens een andere garage . Dat wil weleens helpen .Ik heb goede ervaring met Toyota Morrenhof in Deventer (hopelijk) niet uw garage.

  

, datum: 30 november 2011

Ervaring met auto: We hebben de auto drie maanden, opeens wilde hij niets meer doen en er verscheen de mededeling dat hij opnieuw moest laden. Alle instellingen waren eruit, ook die van de navigatie.
De dealer had nog nooit van zoiets gehoord. Wie wel en waardoor komt dit?

UitvoeringBusiness Automaat
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
DealerGorter

Betrouwbaarheid9
Comfort10
Motor6
  
 
Reactie van: Camieldv, datum: 26 februari 2012

Antwoord: Ik heb de zelfde ervaring maar dan wel nadat de accu - door vergeten binnenverlichting - geheel ontladen was. Al de instellingen die normaal gesproken handmatig moeten geschieden moesten worden vernieuwd. De gegevens over brandstofgebruik zijn daardoor eveneens verloren gegaan.

  

, datum: 5 november 2011

Ervaring met auto: Sinds een week in het bezit van een gloednieuwe Verso Business Dynamic 1.8. Kreeg een goede prijs voor mijn vorige uitstekende Verso 1.8 MMA van bijna 7 jaar oud met 130.000 km.
De nieuwe auto heeft duidelijk meer voorzieningen, o.a. navigatie, panoramisch dak, fraaie 17 inch LM velgen en CVT automaat, verhoudingsgewijs goedkoper dan mijn vorige Verso.
De eerste indruk? Het dashboard is niet echt een verbetering, ik vond het vorige fraaier. Die middensteun, laten we het daar niet over hebben, maar met een CVT stoot je minder je elleboog. Aan de centrale deurvergrendeling moet je wennen, als je uitstapt kun je de andere deuren niet openen van buitenaf, maar inmiddels is dat opgelost, er zijn opties. De automatische inschakeling van de koplampen geschiedt dmv een sensor in de voorruit, de lampen gaan pas aan als het iets donkerder wordt. Ik wil het altijd aan, de gevoeligheid van de sensor kan echter alleen door de dealer worden aangepast. De navigatie vraagt enige gewenning maar werkt.

Uitvoering1.8 Business Dynamic
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand150 km
DealerKormelink

Betrouwbaarheid6
Comfort7
Motor6
  
  

, datum: 13 maart 2011

Ervaring met auto: Zeer sterke motor (177 pk), hiervoor had ik een 136 pk diesel en die vind ik al sterk genoeg voor dagelijks snelwegverkeer. Je komt met deze motor niets tekort.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Prima werkplaats, korte wachttijd. Kreeg zonder te vragen vervangende auto toen een onderdeel niet op voorraad was.

Uitvoering2.2 D-Cat 177pk Dyna
Brandstoflpg
Bouwjaar2009
In bezit2 jaar
KM-stand96.588 km
DealerSchaap

Betrouwbaarheid8
Comfort6
Motor9
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 25 februari 2011

Ervaring met auto: Een erg mooie en goed afgewerkte auto.

Uitvoering1.8 Vvti Business
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand200 km
DealerJonge

Betrouwbaarheid6
Comfort9
Motor8
  
  

, datum: 25 juli 2010

Ervaring met auto: Ik heb na een Prius deze auto gekocht voor de hoge zit. Als je normaal met de auto rijdt, dan is het een geweldige reisautoauto.
Jammer dat er een zevenzitter gekocht moet worden om een automaat te kunnen
krijgen. En ja na een Prius moet je wel weer even wennen aan het benzineverebruik.

UitvoeringExecutif
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand5.000 km
DealerLouwman

Betrouwbaarheid6
Comfort8
Motor9
  
 
Reactie van: Lp. Horbach, datum: 17 oktober 2012

Antwoord: Vreemd! Hoezo een 7 zitter nodig voor een automaat? Ik heb toch echt een 5 zitter met CVT.

  

, datum: 6 februari 2010

Ervaring met auto: Heb een vorige Verso (b.j. 2004) 4 jaar gehad. Super auto! Een echte Toyota. Veel rijplezier, niet alleen omdat het een fijne auto is - zit lekker, rijdt lekker - maar deze wagens gaan echt NOOIT kapot. Al die tijd ben nooit in de garage geweest voor storingen of reparatie. Nu heb ik een Verso 1.8 Panoramic, maar nog niet veel gereden. Het voelt al veel beter dan de andere. Geruisloos, comfortabel, handelbaarder (dankzij een electrische stuurbekrachtiging ipv hydraulisch).

Uitvoering1.8 VVT-i
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
DealerLouwman

Betrouwbaarheid6
Comfort9
Motor9
  
 
 
« 1 2 3 4 »