26 mei 2018
Feedback
Jeep Wrangler

Forum Jeep Wrangler

Reacties van eigenaren

  

, datum: 15 mei 2017

Ervaring met auto: Bij het rijden op een snelweg die wat achterstallig onderhoud, dan bedoel ik ribbels en gaten in het wegdek, vooral kom je dat tegen in Belgie, als je daar met je Jeep Wrangler een 90 km p/u over heen rijdt dan begint de auto zomaar te shaken de voorwielen beginnen heen en weer te zwabberen, zo erg dat als je een flesje water in de houder van je console hebt schokt dat flesje leeg, de andere weggebruikers trappen van schrik op de rem en maken ruimte.

Moraal van het verhaal Jeep Nederland heeft nooit van het probleem gehoord en kent het ook niet, maar op het internet in America wordt veelvuldig gesproken (en beelden) over dit probleem.

Reageer Nieuw
UitvoeringJK 2.8crd
Brandstofdiesel
Bouwjaar2011
In bezit6 jaar
KM-stand15.000 km
DealerBoxtel

Betrouwbaarheid3
Comfort8
Motor8
  
  

, datum: 11 juli 2014

Ervaring met auto: Heel mooie en beresterke auto die een best aanvaardbaar comfort biedt en niet eens zo veel verbruikt als je deze auto tenminste niet gebruikt voor snelle snelwegverplaatsingen. Hij kan dit wel, maar de bouw leent er zich niet toe dit in alle veiligheid te doen. Beter langzaam aan dus om echt van deze prachtwagen te genieten en dan verbruikt hij maar amper meer dan 8L/100km.
Een weg hoeft er niet te zijn: het is verbazingwekkend wat een 100% standaard Wrangler kan in het terrein en hoe spectaculair ook, de wagen overleeft telkens zonder ook maar een krasje. Klasse. Perfecte machine om te onthaasten.

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Merkgarage is goed maar wel erg duur. Onderhoud 20.000 KM was 780 EUR (inclusief oliewissel van de diverse differentielen).

Reageer Nieuw
Uitvoering2,8d Man Beach Rescu
Brandstofdiesel
Bouwjaar2010
In bezit4 jaar
KM-stand22.000 km

Betrouwbaarheid10
Comfort6
Motor7
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 5 april 2008

Ervaring met auto: Niet de meest praktische toegang tot de laadruimte, maar wel genoeg. Rijdt subliem. Grote trekkracht met tweepaardtrailer.

Reageer Nieuw
UitvoeringUnlimited
Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand12.000 km
DealerBoxtel

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor8
  
  

Op zoek naar meer Jeep Wrangler?

Bezoek ook het forum in: