20 mei 2018
Feedback
Hyundai i30 CW

Forum Hyundai i30 CW

Reacties van eigenaren

  

, datum: 28 november 2009

Ervaring met auto: Ik ben heel tevreden over mijn Hyundai. Het vermogen van de 1.4 is 109 pk, uitstekend. Als ik rustig rijd is een gemiddelde van 1 op 17 km makkelijk haalbaar.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.4 Dynamic Blue
Brandstofbenzine
Bouwjaar2009
In bezit1 jaar
KM-stand2.500 km
Dealer Arjan Groet

Betrouwbaarheid9
Comfort7
Motor9
  
  

, datum: 17 juli 2009

Ervaring met auto: Ik rijd nu 6 maanden in deze bagger auto van Hyundai en kan hem met mijn rijervaring 2,5 miljoen km niet aanraden.

Ervaring met verkoop: Werdt geadviseerdt een parrot te nemen, hah ha bleek er een in de multibox te zitten, niet dat die het doet hoor maar dat terzijde.

Nieuw
UitvoeringDynamic
Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit1 jaar
KM-stand13.500 km

Betrouwbaarheid2
Comfort3
Motor3
  
 
Reactie van: Fj, datum: 11 augustus 2009

Antwoord: Hartelijk dank voor je goed beargumenteerde en van voorbeelden voorziene toelichting. Hier heb ik zeker wat aan bij het maken van een keuze...

 
Reactie van: Rudi. Gyselinck, datum: 28 februari 2010

Antwoord: Ik had wel een uitgebreide rijtest gedaan, niks aan de hand tot mijn nieuwe i30 CW werd geleverd in maart 2009. Na 1 jaar heb ik nog geen enkele week een goed gevoel gekend, heeft de wagen reeds weken bij de dealer/ invoerder gestaan en zijn er momenteel opnieuw problemen. Volgende week met ingeschakelde onafhankelijk expert opnieuw naar de dealer voor herstelling. Heb veel rij ervaring met prive- en firma wagens, maar heb dit nog nooit mee gemaakt.
ram

 
Reactie van: F. D. P. Geurink, datum: 15 maart 2010

Antwoord: Jammer dat je alleen klaagt, maar niet vertelt wat er nou werkelijk aan de hand is. Ik rijd nu 2 weken in mijn i30cw en vind 'm prima rijden.

 
Reactie van: F. D. P. Geurink, datum: 17 maart 2010

Antwoord: Dat is duidelijke taal, maandagmorgen modelletje zo lijkt het. Motorgeluid kan ik me gedeeltelijk in vinden hoewel ik het pas boven de 120 km/h storend vind omdat er een brom bijkomt (die bij 140 km/h weer verdwijnt).

 
Reactie van: Ram, datum: 17 maart 2010

Antwoord: Tweede poging: Direct na aankoop raar geluid en trillingen thv. de bodemplaat vast gesteld. Na 8 maanden zeuren, zelf betaalde onderzoeken, zelf betaalde banden wissel en een ingebrekestelling werd er een montagefout gevonden thv. sub-frame/chassis (?). Ondertussen loszittende bevestiging van brandblusser vervangen, loszittend kofferdeksel vastgemaakt, linker en rechter veerpoot vooraan vervangen. Hangende punten: wagen wipt weg op oneffen wegdek achteraan en rammels thv van veerpoten achteraan, klopgeluid thv stuurhuis op slecht wegdek, gordelsignaal werkt wanneer het niet moet en niet wanneer het moet, rammel in het bedieningspaneel, oliepeil na 8500 km op minimum niveau, begin van roest onder nummerplaat achter, lakwerk op 'banen' gespoten en motorgeluid boven 100 km/h vergelijkbaar met dat van een bestelwagen.
Voldoende?

Reageer
  

, datum: 4 juni 2009

Ervaring met auto: Het verbruik is niet optimaal, had zuiniger kunnen zijn.

Reageer Nieuw
Uitvoering2l Cvvt Icatcher
Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit1 jaar
KM-stand12.000 km
Dealer Groenewold & Dijkhuizen

Betrouwbaarheid9
Comfort10
Motor8
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 8 maart 2009

Ervaring met auto: Vooral het brandstofverbruik is hoger dan in de folder. Verder prima auto.

Nieuw
Uitvoering1.6i Cvvt
Brandstofbenzine
Bouwjaar2009
In bezit1 jaar
KM-stand1.700 km

Betrouwbaarheid7
Comfort6
Motor5
  
 
Reactie van: Miajoh, datum: 24 januari 2011

Antwoord: Ben zeer tevreden met mijn i30 CW 2.0
Volgens mij ligt het verbruik bij de meeste aan het rechter voetje!

Reageer
  

, datum: 5 februari 2009

Ervaring met auto: Lekkere comfortable en vooral betrouwbare auto. Erg blij met mij zoveelste Hyundai bij Dirk Barten

Nieuw
Uitvoering1.6 CW Dynamic
Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit1 jaar
KM-stand36.994 km
DealerDirk Barten

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor8
  
 
Reactie van: Csande, datum: 17 juli 2009

Antwoord: in de buurt van het c segment? Foei, de Fiat Panda ligt op vele vlakken beter dan mijn i30 cw. Echt een slechte wegligging, veel lawaai, slecht navigatiesysteem on board foute electronica verbruik ligt beduidend hoger dan Hyundai verkoopt! Al met al een echte afrader te noemen.

 
Reactie van: Martyngeerts, datum: 29 mei 2010

Antwoord: Hoe kan je dit nu zeggen van een Fiat? Ik heb er zelf 2 gehad, zijn betaalbaar als boodschappenauto. Maar ik houd van stevig doorrijden, waar de Fiat zijn wegligging beduidend te wensen over laat. Ook ontbreekt er een goed ESP systeem.
Ook kom ik heel traag aan de 190 km/h in Duitsland, waar mijn Hyundai i30cw totaal geen moete mee heeft.
Kwa schokdemping is een Fiat juist een bolderkar. Het enige pluspunt van een Fiat is de City stand. Maar voor de rest kun je natuurlijk geen appels met peren vergelijken. Recht is recht en krom is krom!

 
Reactie van: Rbruggenkamp, datum: 6 januari 2011

Antwoord: Bij iedere auto (en dus ook op ieder forum van om het even welk merk) gaan dingen fout soms heb je de pech dat er van alles fout gaat dat is gewoon dikke pech. Ik sta op het punt om mijn 4e nieuwe hyundai te gaan kopen de i30cw 1.6 d rij inmiddels 16 jaar Hyundai en heb echt nooit grote problemen gehad.
En mocht er al iets zijn geweest dan werdt ik altijd perfect geholpen door de dealer. Resume afhandeling van klachten ligt niet zozeer bij het merk Hyundai, maar bij de dealer en soms heb je gewoon echt pech. Maar dat is echt maar een enkeling en die reacties lees je want mensen met goede ervaringen zoeken geen lotgenoten op Internet, die rijden gewoon lekker door.

Reageer
  

Op zoek naar meer Hyundai i30 CW?

Bezoek ook het forum in:


 
 
« 1 2 3 4 5 »