27 mei 2018
Feedback
Suzuki Splash

Forum Suzuki Splash

Reacties van eigenaren

  

, datum: 28 augustus 2013

Ervaring met auto: Het enige probleem dat ik ondervind is dat de ventilatiefunctie hoofden koel/voeten warm niet werkt. Tweemaal aan de bel getrokken bij de dealer, onderzoek in de werkplaats, alwaar de conclusie luidt: die functie is niet mogelijk. Maar die staat duidelijk met zo veel woorden beschreven in de handleiding. Wie heeft er gelijk? Wordt vervolgd.

Nieuw
Uitvoering1.0 Comfort
Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand14.834 km
DealerReef

Betrouwbaarheid7
Comfort8
Motor8
  
 
Reactie van: G. N. Te. Nijenhuis, datum: 9 december 2013

Antwoord: Wat bedoel je met "hoofd koel en voeten warm"? Het symbool dat jij bedoelt geeft aan waar de lucht heen stroomt en hoe warm/koud die lucht is, stel je zelf in met de temperatuurregelaar. Verschillende warmtetoevoer kan dus niet en dat geeft het instructieboekje m.i. ook niet aan.
Groet, Gerard.

Reageer
  

, datum: 25 april 2013

Ervaring met auto: Heb jaren Subaru gereden: van Impreza tot Forester. Eerlijk is eerlijk, dit is de top! Studerende kinderen en kleiner rijden wordt onvermijdelijk. Mitsubishi Colt was niet slecht. Nu de Splash 3 cilinder. Voor mij geen achteruitgang maar weer stap voorwaarts. Heerlijke auto. Hoge zit. Onverwachte trekkracht en alles even soepel en voor zijn klasse stil... Nee, geen spijt hoor, prima zo! Hans

Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: M. L. Pickering, datum: 28 augustus 2013

Antwoord: Naam: Margot, datum: 28 augustus 2013
Ben best blij met met de Splash 1.0 comfort bj 2012. Op een punt na: de functie hoofden koel/voeten warm werkt niet. De lucht uit midden en zijroosters blijft even warm als die uit de vloerroosters. De gebruiksaanwijzing heb ik nauwkeurig opgevolgd. In de werkplaats is dit onderzocht, alwaar de conclusie luidt: de beschreven functie is niet mogelijk. Maar in de handleiding staat die duidelijk aangegeven. Wie heeft er gelijk? Zijn er meer bezitters die hier tegenaan gelopen zijn? Bij de dealer heb ik te horen gekregen dat niemand zich hierover heeft beklaagd en dat ik de enige ben die de handleiding helemaal heeft gelezen?

 
Reactie van: M. L. Pickering, datum: 29 augustus 2013

Antwoord: Sorry! Heb iets verkeerd gedaan, waardoor dit niet op de juiste plek is terechtgekomen. Maar ik ben evengoed blij met elke reactie.

Reageer
  

, datum: 24 maart 2013

Ervaring met auto: Ik heb zelf nu 1 jaar een Suzuki Splash, 3 cilinder. Bevalt uitstekend.
Wat het reservewiel betreft, gewoon uit onderhandelen. Reservewiel kan gewoon worden bijgeleverd.

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
  

, datum: 24 januari 2013

Ervaring met auto: Mijn verwachtingen waren een beetje sceptisch in het begin, maar daar ben ik van teruggekomen. Wat is deze auto toch volwassen! Hij doet niet veel onder als mijn vorige auto: een Opel Astra.
Trekkracht is zelfs beter dan de Astra met een 1.6 motor. Wij kunnen het weten in de heuvels van Zuid-Limburg en de Ardennen, Eiffel waar wij wonen geen probleem hij gaat dapper en zonder morren de heuvels op.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.2 Exclusief
Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand3.265 km
DealerWelling

Betrouwbaarheid10
Comfort6
Motor9
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 11 januari 2013

Ervaring met auto: Ik heb altijd kleine auto's gereden, zoals de Alto. Mijn vader kocht geloof ik een van de eerste voor 9.999 gulden en we zijn er altijd tevreden mee geweest.
Een keer heb ik een Hyundai i10 gekocht, maar ben snel weer terug gegaan naar Suzuki. Deze keer een Splash vanwege de hogere instap. Na de testrit was ik verkocht. Ik ben er heel tevreden mee. Hij rijdt rustig, stuurt goed eigenlijk moet ik zeggen dat ik met bijna alles tevreden ben. Alleen jammer dat je van binnenuit de andere deuren moet openen, maarja daarom heb ik ook de goedkoopste uitvoering en dus moet ik niet klagen.

Nieuw
Uitvoering1.0 Base
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand9.000 km
DealerVDNS

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor8
  
 
Reactie van: Tjh. Vd. Brom, datum: 12 februari 2013

Antwoord: Ik ben het helemaal eens met u dat de i10 slecht is. Ik ben een Hyundai-rijder. Eerst een Atos Spirt, geen problemen. Matrix gehad, ook geen problemen. Mijn vrouw heeft nu een Atos automaat, geen problemen alleen dat het een zuipschuit is (maar dat zijn alle automaten). Ik zelf heb nu een i10 en alleen maar problemen.
Ben nu opzoek naar een andere en mijn oog valt op de Spash. Zoals ik lees bent u en ook ander rijders er zeer tevreden over. Heb er nog niet ingereden, maar dat binnenkort zeker een testrit maken. Wat ik wel minder vind is dat deze auto geen reserve wiel/ thuiskomer heeft. Heeft u of andere mensen ervaring met de Splash als gezins auto met kleine kinderen?

Met vriendelijke groet Theo

 
Reactie van: Kropaar, datum: 6 mei 2013

Antwoord: Ik heb er een, wel een 1.2 start/stop Exclusive, daar moesten wel hulpveren onder, i.v.m. aanlopen banden, deze zijn 16 inch, origineel Suzuki, ik krijg elke keer weer een glimlach op mijn gezicht, als ik er in rij, SUPER auto. Ik heb vanalles gereden, van Lancia tot Peugeot, maar deze is echt top. Ik heb een kind van 11 jaar oud, en die kan er ruim in zitten, kofferbak is behelpen, maar zeker niet te klein.

Eventuele vragen laat maar komen, ben vanaf 6/2012 een absolute Suzuki-fan

 
Reactie van: Minnrend, datum: 21 januari 2014

Antwoord: Ik heb jaren met bedrijfswagens gereden. Gaande van Alfa Romeo naar Fiat naar Lancia. Nu geen firmawagen meer en behelpen met enige wagen: Suzuki Splash 1.2 GLS. En wat blijkt? De kwaliteit van deze wagen staat mijlen verder dan voorgenoemde. Perfect in de stad en op de snelweg super aan 120km/u. Service in de garage is briljant en aan de pomp rekent hij of zij 6,2 l/100km. In-en exterieur is mooi, kwalitatief en doordacht. Net mijn zus verhuisd. Met de achterbank plat kan je absurd veel (12 Shurguard dozen per rit) stouwen. Mijn volgende wagen wordt geheid een Suzuki! Die Grand Vitara zint mij wel.

Reageer
  

, datum: 20 december 2012

Ervaring met auto: Een half jaar mee gereden. Geen renpaard met de driecinder motor, maar komt goed mee met het verkeer. Is binnen erg stil. Wegligging goed. Grote 15 inch wielen zijn prettig.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.0 Exclusive
Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand9.000 km
DealerReef

Betrouwbaarheid9
Comfort7
Motor6
  
  

, datum: 14 augustus 2012

Ervaring met auto: Ik rijd al 30 jaar Suzuki, dit is de beste Suzuki die ik ooit heb gekocht. Heb het oude Swift model gereden en daarna 3 x Wagon R+ automaat. De auto ligt als een mini op de weg, heeft een verbruik van ongeveer 1 op 15 met airco AAN en automaat. De Wagon liep ongeveer 1 op 12, het schilt dus opmerkelijk veel.

Reageer Nieuw
UitvoeringExclusive Automaat
Brandstofbenzine
Bouwjaar2012
In bezit1 jaar
KM-stand1.400 km
DealerJS

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor9
  
 
 
« 1 2 3 4 5 6 »