24 mei 2018
Feedback
Daihatsu Cuore

Forum Daihatsu Cuore

Reacties van eigenaren

  

, datum: 9 juli 2010

Ervaring met auto: Kies vooral de optie met verschuifbare achterbank, dan kun je naar wens de beenruimte of de kofferruimte vergroten.

Reageer Nieuw
UitvoeringComfort
Bouwjaar2009
In bezit1 jaar
KM-stand30.000 km
Dealer Radstake

Betrouwbaarheid7
Comfort10
Motor9
  
  

, datum: 23 juni 2010

Ervaring met auto: Ik ben helemaal blij met mijn keuze. Vooraf kende ik het merk Daihatsu ook niet goed, maar nu vraag ik me soms serieus af waarom niet elke Nederlander zo'n auto koopt. We willen toch allemaal het beste voor het minste geld? Ik ben zeer tevreden!

Nieuw
Uitvoering1.0
Bouwjaar2009
In bezit1 jaar
KM-stand21.000 km
DealerAutoweerd

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor10
  
 
Reactie van: Yamahaxjs, datum: 17 november 2012

Antwoord: Het beste voor het minste geld dat zou je van ons nederlanders wel zeggen maar de meeste landgenoten laten zich graag trots afzetten als een merk zegt het beste te zijn, dan geloven de meesten dat.

Ook wij durven iets anders te proberen, wij houden van het leven en kiezen daarom voor goedkoper rijden daarom rijden we al jaren japans, gaan we elk jaar op vakantie, gaan we regelmatig uit eten, hebben we een leuk huis, af en toe veranderen van inrichting, en hebben we een goede moderne fashion lijn in huis met veel leer dat kost veel maar we hebben geen schulden.

Dat kan allemaal als je alles een beetje verdeeld.

Je kan een VW Polo bluemotion kopen duur in aanschaf duur in gebruik vanwege de veel voorkomende mankementen tsja dan is een vakantie uitzichtloos.

Maar je kan ook je verstand gebruiken en een leuke Toyota iQ of superzuinige Cuore aanschaffen.

Reageer
  

, datum: 28 mei 2010

Ervaring met auto: Ik heb 1,5 jaar gereden met een Cuore Premium. Het enige minpunt van dat type was de zeer slechte wegligging.
Ik ben nu gegaan voor de Cuore Cup, welke is voorzien van een stabilisatorstang, 14 inch lichtmetalen velgen en sportvering. De wegligging is werkelijk een wereld van verschil in vergelijking met de vorige Cuore. Nu plakt de auto op de weg en is 75 procent minder windgevoelig.
Mijn advies: als je een Cuore wilt aanschaffen ga dan voor het type met stabilisatorstang, 14 of 15 inch velgen en de sportvering.

Nieuw
UitvoeringCup
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand200 km
DealerAuto Fred Schilthuizen V.O.F.

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor9
  
 
Reactie van: Leo, datum: 14 februari 2011

Antwoord: De wegligging zal beter zijn, maar och ik scheur met mijn premium op 13 inch ook door de bochten. De zijwind gevoeligheid is een punt, maar alleen bij extreme wind. De prijs is echt buiten gewoon met het type wat je noemt. En dan valt deze auto in een klasse met veel meer keus. Neemt niet weg dat ik dat er wel voor over zou hebben, maar je moet dan wel een zwak voor deze auto hebben.

 
Reactie van: Diedo, datum: 18 april 2012

Antwoord: Hallo Leo,

Excuses voor mijn late reactie. Wanneer ik met mijn oude cuore Premium bij harde wind een tunnel inreed dan komt het meer dan vaker voor dat hij Gigantisch naar links of rechts uitzwenkte en soms wel een halve meter. Heel, heel erg eng. Nu ik de wat duurdere Cup heb, heb ik daar bijna geen last meer van. Echt een pak van mijn hart.

Daarbij neem ik de meerprijs op de koop toe omdat ik mijn leven en mijn veiligheid heel belangrijk vind :-) en de velgen best Cool vind :-).

Ik wens je veel plezier met jouw Cuore want het is echt een Super Karretje :-).

Reageer
  

, datum: 26 februari 2010

Reageer Nieuw

Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
Dealer Radstake

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 12 februari 2010

Ervaring met auto: Koop een met stuurbekrachtiging, als je last van rheuma of atrose hebt. Anders is het geen probleem. Je hebt (zonder) wel een beter wegcontact!
Nu met meerdere merken problemen zij, komt Daihatsu, zeker op plaats een van de betrouwbaarste auto. Dus mensen maak Uw keuze en koop een Daihatsu, qua betrouwbaarheid en ruimte. Tevens zuinigheid, weinig Co2 uitstoot. Kopen dus! Ik zelf al een 2o autos gehad waarvan 5x Daihatsu en Subaru eenmaal. Toyota nog niet maar Daihatsu als (BESTE van allen)!
J.O . 71 Jr.

Reageer Nieuw
UitvoeringClever-basis
Bouwjaar2009
In bezit1 jaar
KM-stand1.600 km
Dealer Reubsaet V.O.F.

Betrouwbaarheid10
Comfort8
Motor8
  
  

, datum: 27 januari 2010

Ervaring met auto: Ervaring is super. Waarschuwing: ja. je voelt je net een BMW-rijder door de ruimte en de snelheid en de mogelijkheden met terug schakelen en dan goed hard kunnen inhalen.
Tip: is toch de airco ... ondanks ik hem niet wilde maar hij er bij het pakket met de schuifbare bank bijzat ... erg fijn in de zomer! plus dat het onderhoud niet schokkend is beloofde de dealer mij.

Nieuw
UitvoeringComfort
Bouwjaar2009
In bezit1 jaar
KM-stand15.200 km
Dealer J.W. Pons

Betrouwbaarheid10
Comfort5
Motor9
  
 
Reactie van: Quigg1, datum: 18 april 2018

Antwoord: Onderhoud van een airco is idd niet moeilijk en kost je de kop niet, wel als er iets met de pomp of verdamper is.

De kunst is om de airco 10 minuten voor aankomst uit te zetten, ook al is het meer dan 30 graden. Dan heeft condens op de verdamper tijd om te verdwijnen. En laat de airco regelmatig even draaien. Dus ook in de winter, dat laatste wordt vaak vergeten en is dan funest.

Reageer
  

, datum: 2 januari 2010

Ervaring met auto: Kijk door het uiterlijk heen, dan heb je een fantastische auto. Heerlijk ruim van binnen en ook op de lange afstand comfortabel en bovenal waanzinnig zuinig. Ik heb ondanks een bij tijd en wijle zeer pittige rijstijl nog nooit onder de 1 op 20 gescoord.

Reageer Nieuw
UitvoeringPremium
Bouwjaar2008
In bezit2 jaar
KM-stand19.000 km
Dealer Koop Doorten

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor10
  
 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 »