25 mei 2018
Feedback
Peugeot 207 SW

Forum Peugeot 207 SW

Reacties van eigenaren

  

, datum: 21 december 2014

Ervaring met auto: Bij mijn auto is al 3x de lamda sensor vervangen (1e maal na 2 jaar) en nu zou die sensor weer stuk zijn? Auto begint regelmatig te stotteren! Ook verbruikt hij volgens de garage meer olie dan normaal?
Ben echt ten einde raad en ben aan het overwegen om hem te verkopen :-(

Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit6 jaar
KM-stand65.000 km

Betrouwbaarheid5
Comfort6
Motor3
  
 
Reactie van: Annemiekpons, datum: 12 mei 2015

Antwoord: Hallo Trabsilenroc, heb je hem nog? Ik had 5 jaar geleden ook heel veel problemen vlak na de aankoop, stotteren, zelfs uitvallen bij terugschakelen. Vertrouwde de auto ook echt niet meer, garage kon niks vinden, uiteindelijk na een tip van een collega een computer-update laten uitvoeren (garage had er geen vertrouwen in maar toch laten doen) en daarna geen enkel probleem meer, we zijn nu 5 jaar verder en heb hem nog steeds! Succes!

Reageer
  

, datum: 12 september 2014

Ervaring met auto: Auto jaar in bezit, en erg tevreden mee. Betreft een 1.6V TI Outdoor met panoramadak , leer, cruisecontrol, climate en uitgebreid Parrot systeem.

Motor bevalt prima, voldoende power, pakt vlot op. Is bij optrekken wat rumoerig, maar constante snelheid behoorlijk stil. Verbruikt wel wat olie. Ca 1 liter per 3.000 km. Zolang het niet erger wordt kan ik er mee leven. Verbruik is netjes, ca 1:15

Comfort is goed. Redelijk strak geveerd, en goede (sport)stoelen. Wel lendesteunen in laten bouwen, en nu zitten ze helemaal top. Motor/wind geruis valt mee, radio is aardig en de climate werkt goed. (erg fijn, die 2 zones). Ruimte is achterin niet super, maar daarvoor krijg je een grote bagagebak.

Betrouwbaarheid is tot op heden gewoon goed. In 15.000 km in ruim een jaar nog nooit iets mee gehad.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.6 VTI Outdoor
Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit1 jaar
KM-stand93.000 km
DealerSchmidt

Betrouwbaarheid7
Comfort7
Motor8
  
  

, datum: 26 september 2013

Ervaring met auto: Ik heb een Peugeot 207 SW gekocht. Ik heb van begin af aan problemen met de stuurbekrachtiging, is erg zwaar en de auto stuurt, misschien daardoor erg vaag. Je moet de hele rit de wagen corrigeren.
Ik heb op het internet meer van deze klachten gelezen en wil graag van jullie weten of er bij ander 207 SW rijders het zelfde weggedrag voor komt. De dealer geeft niet thuis. Ik wil meerdere klagers bijeen trommelen om op die manier iets voor elkaar te krijgen.

Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: Wolberspl, datum: 14 januari 2014

Antwoord: Ik had in het begin ook dat gevoel. Vooral op de snelweg merkte ik dat. Ik stapte over van een Opel Zafira en daar kon ik op de snelweg sturen met 1 vinger aan het stuur. Ik ben er nu aan gewend en vindt dat hij lekker rijdt.

 
Reactie van: H. Spijksma, datum: 14 september 2014

Antwoord: Ik heb deze wagen nu net 4 maanden en de 1st 1.5-2 maanden ging die heel lekker, maar ineens was het alsof je met je fiets over een te hoge put rijdt en leek de wagen naar rechts te vallen. Echter was de weg wel klinkers maar wel goed recht. Sindsdien heb ik ook het probleem, constant bijsturen en ook dat op klinker wegen of iets minder goeie (niet echt slecht) het lijkt alsof je op een zandweg met allemaal diepe kuilen aan het rijden bent. Het stuur gaat dan van links naar rechts. Ik ben nu al 2 keer bij de Peugeot dealer (waar ik hem kocht) geweest en zij voelen niks zeggen ze. Echter hebben er bij mij ook al 3 monteurs in gereden en zij zeggen het is de stuurbekrachtiging en dat het eigenlijk geen rijden is. Ook heeft 1 andere Peugeot monteur erin gereden en hij had het over een overactieve stuurbekrachtiging.

Nu wil ik dit wel opgelost hebben, als het vanaf het begin zo was, dan zou ik ermee moeten leven, maar daar het ineens is begonnen, lijkt me dat dit opgelost dienen te worden, maar hoe te doen als de dealer niks voelt (zeggen ze).?

Reageer
  

, datum: 2 september 2013

Ervaring met auto: Fijne, soepele en ruime wagen. De motor (70kW/95pk) is niet ruim bemeten maar voldoende om normaal mee te komen en levert een behoorlijk koppel. Verbruik is bij mij in de praktijk gemiddeld 1:16. Na 25.000 km olie moeten bijvullen maar dat lijkt me niet zo bijzonder.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.4 16v VTi
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit2 jaar
KM-stand60.000 km
DealerNefkens

Betrouwbaarheid8
Comfort7
Motor6
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 3 februari 2013

Ervaring met auto: Peugeot heeft een motor geleverd in een veel te zware auto die niet goed ontwikkeld is. Voortdurend lees ik problemen van mensen met de emissie. Peugeot loopt hard weg voor de problemen en kosten als nieuwe bougies, katalysatoren, etc. Zijn allemaal lapmiddelen voor een probleem dat groter is, namelijk een motor die niet goed ontwikkeld is.
Mijn auto verbruikte 1 liter olie op 1.000 km en wdat as volgens de Peugeot-dealer normaal voor deze auto. Veel kosten moeten maken en ben er nu gelukkig vanaf. Peugeot nooit weer!

Nieuw
Uitvoering1.4sw
Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit4 jaar
KM-stand58.000 km
DealerBroekhuis

Betrouwbaarheid3
Comfort6
Motor3
  
 
Reactie van: Paul. Angela, datum: 14 maart 2013

Antwoord: Bij ons ook hoog olieverbruik: 1 ltr op 400 km tot op heden met de 1.6 Vti, voorheen nooit gehad in mijn 206 SW 1.6. Nu deze week begon het lampje te branden terwijl ik 2.200 km gereden heb, nu gaat de garage overleggen met de importeur over hoe nu verder....ff afwachten dus. Tsja en het is en blijft een Peugeot, dus van de kraakjes en rammeltjes lig ik allang niet meer wakker :-)

Reageer
  

, datum: 19 juli 2012

Ervaring met auto: Motorolie moet om de 3000 km worden gevuld met ruim 1 lier.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.6 Vti
Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit4 jaar
KM-stand90.000 km
DealerHaaima

Betrouwbaarheid8
Comfort8
Motor6
  
  

, datum: 12 oktober 2011

Ervaring met auto: Ik heb de auto nu 2 maanden. Hij rijdt prima en is voor mij luxe genoeg in de Sportium uitvoering. 1.6 vti is erg vlot te rijden, maar ook zeer geschikt voor een rustige rit. De schakelindicator helpt bij het besparen van brandstof.

De auto had wel een stuk stiller mogen zijn van binnen. Dit valt mij wel tegen. Zeker op wat hogere snelheden vind ik hem erg rumoerig.
Ik heb niet het idee dat hij stiller is dan mijn oude 206 SW.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.6vti Sportium
Brandstofbenzine
Bouwjaar2011
In bezit1 jaar
KM-stand5.500 km
DealerVisscher

Betrouwbaarheid9
Comfort6
Motor8
  
 
 
« 1 2 3 4 »