24 mei 2018
Feedback
Peugeot 207 CC

Forum Peugeot 207 CC

Reacties van eigenaren

  

, datum: 6 januari 2014

Ervaring met auto: Sinds 2 jaar een blije CC-rijder. Eerst 1 jaar 1.6 VTI bwj. 2008, nu reeds een jaar 1.6 THP bwj 2008. Een geweldige auto. Hiervoor 2 jaar in een SLK gereden, maar de 207 is veel praktischer (o.a. trekt hij onze caravan) en bijna net zo'n rijdersauto.

Nu al 2 jaar probleemloos gereden. De dakproblemen herken ik absoluut niet.

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
  

, datum: 26 november 2012

Ervaring met auto: Ik heb sinds augustus een nieuwe 207 CC. Helaas komt er bij regen water binnen langs het dak bij beide ramen. Ik ben al een keer bij de dealer terug geweest, deze reageerde met de woorden "Tja, het is een cabrio". Uiteraard accepteerde ik dit niet. Na onderzoek bleek er een constructiefout en hebben ze wat geplaatst waardoor het probleem verholpen zou worden. Het is inderdaad iets minder, maar niet verholpen.

Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: Els. De. Catelle, datum: 18 april 2014

Antwoord: Ik heb dit probleem ook met mijn nieuwe 207 CC. Hij kwam net uit de garage en lap het was al van dat regen in mijn auto vanachter. Ik ben nu reeds 6 keer naar de garage geweest en steeds was hij zo gezegd gemaakt. De laatste keer hebben zo mij botweg verteld dat ze hem niet meer willen maken en dat ze getuigen hebben en dat ze er fotos hebben van getrokken!
Ik was ben kwaad uit die garage vertrokken en naar weer naar de car- wash gegaan om te testen en ja terug water binnen en deze keer echt veel. Ik ben in woede naar de garagae gereden en weet je wat ze hebben er gewoon niet meer willen naar kijken. Nu ben ik het beu en stap ik naar mijn advocaat want een andere geven willen ze niet. DUS NIET KOPEN A.U.B.

 
Reactie van: Irm. Kanters, datum: 27 mei 2014

Antwoord: Ook ik bezit sinds 7 maanden een 207 CC. Het binnensijpelen van regen bij felle regen is mij gekend. Bij de garage van aankoop zeiden ze mij dat dit door de antenne kwam. Via garantie werd er een nieuwe antenne geinstalleerd en alles met sillicone afgedicht, tot vandaag ik opnieuw vaststelde dat er opnieuw regen binnen kwam via de binnenverlichting! Ondertussen had ik beslist een kleinere garage te hanteren en zodoende reed ik KWAAD bij hen langs. Ik werd erg serieus behandeld en na lang onderzoek kon men het euvel vaststellen. De rubber die contact maakt met het open dak werd doorboord in fabricage voor het plaatsen van revetten.... ja, hallo niet moeilijk dan. Het problem zal worden hersteld en onder garantie (gelukkig nog op tijd) zal men dit voor mij herstellen! Dank u kleinere garagist!

Reageer
  

, datum: 19 november 2011

Ervaring met auto: Ik rijd al jaren 207 CC, waarvan ik inmiddels de vierde heb besteld. De eerste heeft meer in de garage gestaan dan dat ik er mee heb gereden. Veel pech met het dak gehad. Mijn dealer is ronduit geweldig (auto palace Hardewijk). Na deze heb ik 2 Roland Garos gehad maar omdat deze niet meer wordt gemaakt hebben wij nu een 207 CC Griffe in het wit besteld. Deze komt in maart 2012.

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand40.000 km
  
  

, datum: 18 oktober 2011

Ervaring met verkoop: Ik heb hem bij de BMW dealer in Enschede gekocht, in november. Goede tijd om cabrio's te kopen want in de zomer wil iedereen er een. Bovendien wil men bij de BMW dealer graag zo snel mogelijk van vreemde auto's af, en daarom was de Peugeot gunstig geprijst.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.6 16v VTi)
Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit2 jaar
KM-stand40.000 km
DealerBroekhuis

Betrouwbaarheid8
Comfort8
Motor6
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 26 september 2011

Ervaring met auto: Ik heb chiptuning laten doen, super! Nu 180 pk / 280 Nm by 1900 toeren! Gemiddeld 7 liter per 100 km.
In het begin div problemen gehad! Service importeur/dealer ronduit slecht!

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Service slecht!

Reageer Nieuw
Uitvoering1600 Thp
Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit4 jaar
KM-stand42.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort7
Motor9
  
  

, datum: 7 juli 2010

Ervaring met auto: Te gekke auto. Geen problemen tot nu toe. Ontzettend goede wegligging, al doen de lage banden iets afbreuk aan het confort (maar dat weet je bij de keuze). Mooi interieur. De 1.6 Vti is met 120 pk absoluut voldoende.

Reageer Nieuw
UitvoeringRoland Gaross 1.6 VT
Brandstofbenzine
Bouwjaar2009
In bezit1 jaar
KM-stand7.000 km
DealerLoran

Betrouwbaarheid7
Comfort8
Motor8
  
  

, datum: 12 juni 2010

Ervaring met auto: Na iets meer dan 5 jaar zonder problemen en met veel plezier in Ford StreetKa (full options) gereden te hebben, werd het tijd voor iets anders. Bij toeval 207 CC gespot en eigenlijk nooit verwacht iets anders dan Ford te gaan rijden. Voorzien van div. opties deze auto nieuw bij Peugeot dealer in Culemborg gekocht. Na wat kleine problemen (dak lekkage) eigenlijk tevreden over de auto in het algemeen.
Na ca 14.500 km bestuurderstoel op het leer doorgesleten (stiknaad links op de rugleuning). Dealer heeft dit als garantie bij Peugeot Nederland proberen te claimen, nu zou je denken 1,5 jaar oud dat zal wel opgelost gaan worden, maar bij Peugeot Nederland dacht men hier anders over. Het werd als normale slijtage door gebruik gezien. Dus geen garantie en zoek het zelf maar uit. De dealer had met betrekking tot deze slijtage een andere mening en heeft voor eigen rekening het probleem bij een autobekleder voorgelegd. Afspraak gemaakt en zonder dat dit mij een cent gekost heeft het euvel keurig netjes opgelost.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.6
Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit2 jaar
KM-stand15.000 km
DealerVisscher

Betrouwbaarheid4
Comfort5
Motor7
  
 
 
« 1 2 3 »