23 mei 2018
Feedback
Dodge Caliber

Forum Dodge Caliber

Reacties van eigenaren

  

, datum: 21 december 2008

Ervaring met auto: Ik heb een SX diesel uit januari 2007. Vanaf die datum heb ik 9 keer bij de garage gestaan voor hetzelfde. Namelijk los komende turbo slangen en vacuum trekken van turboslangen waardoor de auto ineens vreselijk gaat inhouden (bijna altijd op de grote weg). Hij gaat dan niet harder dan 100 en trekt niet meer. Telkens moet ik terug en telkens zegt GIVA het verholpen te hebben maar nee, ik ben er wel klaar mee! Had ik niet verwacht van een VW motor trouwens. Verder is het een leuke auto, beetje veel plastic maar ach dat wist ik van te voren en jammer van de irritante interval schakelaar voor de ruitewissers met 12 (?) standen en gebruiksonvriendelijke radio/cd. Model leuk, rijdt opzich goed, lekker ruim, kwaliteit erg dubieus!

Nieuw
UitvoeringSx
Brandstofdiesel
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand47.000 km
DealerVan Dijk

Betrouwbaarheid3
Comfort5
Motor6
  
 
Reactie van: Pjdejonge, datum: 28 april 2010

Antwoord: Zelf heb ik ook een diesel SXT van 2007, namelijk van april. Ik ben hier inmiddels een keer of 6 voor naar de garage geweest, voor een gelijksoortig euvel. In augustus 2009 is zelfs de turbo vervangen met de sensor. Even daarna weer het zelfde probleem. Bij mij gaat het lampje van het motormanagement-systeem aan. Als de auto dan afgezet heb en weer start krijgt de auto weer zijn normale vermogen het lampje blijft echter branden.
De garage heeft iets gedaan om te voorkomen dat er olie voor de sensor komt. Na een grote beurt na 10 dagen weer het zelfde! De turbo is trouwens niet van de VW-groep maar van Chrysler zelf! Heeft iemand nog meer gelijksoortige problemen??? Groet Paul

Reageer
  

, datum: 29 juli 2008

Ervaring met auto: Koop geen Dodge Caliber, zeker niet bij Bert Stemerdink in Veenendaal. Het benzineverbruik in stads verkeer is ver benenden het gene wat verteld wordt: gemiddeld 1 op 8. Ook heb ik continu lekkage in de auto. Importeur en Bert Stemerdink willen niks meer aan het probleem doen. Al met al misleidende verkooppraatjes en totaal geen service van importeur en dealer!

Nieuw
Uitvoering1.8 Se
Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand13.000 km
DealerChrysler Jeep Bert Stemerdink

Betrouwbaarheid2
Comfort5
Motor3
  
 
Reactie van: Niels. Zunneberg, datum: 6 oktober 2010

Antwoord: Bert Stemerdink is inderdaad een slechte garage. Ik heb hier ook een Dodge Cailber SXT gekocht. Veel gekraak steeds bij de ophanging. Probleem hebben ze steeds maar gedeeltelijk opgelost. Reactie stangen en stuurkogels zijn allemaal vervangen. Geluid is er nogsteeds en de garantie is voorbij!
De heren aan de balie die het gezicht voor deze dealer moeten zijn vind ik erg ontoegankelijk en onvriendelijk. Zelfs een keer met een levensgevaarlijke leenauto weggestuurd!

Reageer
  

, datum: 13 januari 2008

Ervaring met auto: Geweldige auto, veel kracht, doet precies wat ik wil. Design is helemaal top. En de looks die je krijgt onder het rijden zijn ook best leuk. Ik snap niets van te hard plastic dashbord, Amerikaanse techniek, dweil etc. etc. Voor 27.000 euro is de prijs/kwaliteit perfect!

Reageer Nieuw

Brandstofdiesel
Bouwjaar2008
In bezit1 jaar
KM-stand600 km
DealerRuttchen Personenwagens

Betrouwbaarheid6
Comfort8
Motor8
  
  

, datum: 22 december 2007

Ervaring met auto: Waanzinnig stoere auto, die heerlijk rijdt. Zelf heb ik hier en daar wel een mooiere afwerking in en om de auto, zoals: een andere stoere chromen grille, chromen handgrepen en Rolls Tan (warm bruin uit de Rolls Royce serie) lederen interieur. Ik geniet idere morgen weer als ik in deze auto mage stappen. Als mensen de voorzijde van deze auto in de spiegel zien gaan ze meteen opzij. In deze auto wordt je door iedereen nagekeken. Al met al een ontzettend mooie/stoere/degelijke en veilige auto voor een ECHT LAAG aankoopbedrag. Dit betaalt zich terug in het interieur, maar zoals ik al is dit bij mij aangepast. (Dodge Caliber 2.0 CVT SXT zwart).

Reageer Nieuw
Uitvoering2.0 CVT
Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand2.300 km
DealerChrysler Jeep Kien

Betrouwbaarheid7
Comfort7
Motor9
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 26 november 2007

Ervaring met auto: Prima auto, maar helaas zeer slechte service door dealer (GIVA Den Haag) waardoor we van het ene in het andere probleem vallen en auto meer in de garage staat i.v.m. lekkage, rammeltjes etc.

Nieuw
Uitvoering1.8 SXT
Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand6.000 km
DealerGIVA Den Haag

Betrouwbaarheid2
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Caselelimburg, datum: 4 april 2010

Antwoord: Een prima auto die regelmatig in de garae staat ivm lekkage en rammeltjes? Wat bent u gewend als u dit prima vind?

Reageer
  

, datum: 3 september 2007

Ervaring met auto: Neem een beige interieur. Dit is veel mooier dan het saaie grijs en doet het kunststof ook veel beter uitkomen. Het leer is ook sterk aan te raden. Vergeet niet ook een vloermat voor de bagageruimte bij te bestellen, anders schuift altijd alles heen en weer.

Reageer Nieuw
Uitvoering2.0SXT
Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand1.650 km
DealerEric Selles

Betrouwbaarheid6
Comfort8
Motor8
  
  

, datum: 5 augustus 2007

Ervaring met auto: De opgegeven 150 pk van de benzine versie zijn ver te zoeken. Gevoelsmatig zeg ik dat er niet meer dan 80 pk op de wielen staat.

Reageer Nieuw
UitvoeringSXt 1.8
Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand7.000 km
DealerChrysler Jeep

Betrouwbaarheid10
Comfort7
Motor5
  
 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 »