15 december 2017
Dodge Caliber

Forum Dodge Caliber

Reacties van eigenaren

  

, datum: 5 mei 2009

UitvoeringCrd-sxt
Brandstofdiesel
Bouwjaar2007
In bezit2 jaar
KM-stand1.400 km
DealerCar Plan

Betrouwbaarheid2
Comfort5
Motor3
  
  

, datum: 4 mei 2009

Ervaring met auto: Deze auto rijdt goed en is probleemloos. Juist een goed neutraal weggedrag. Wel wat meer afrolgeluid van banden dan in duurdere auto's. Dit kan ook aan de banden liggen natuurlijk. Onze auto staat op Continental.

Ervaring met verkoop: Wij kochten de auto van een particulier. Daardoor was de kop er flink af. Een meevaller qua prijs. Ook de auto is boven verwachting.

UitvoeringSE
Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand35.500 km
DealerWinter

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor9
  
  

, datum: 4 mei 2009

Ervaring met auto: Een auto met een leuke enthousiaste uitstraling. Best ook zuinig met brandstof. Ik rijd normaal in deze auto en herken niks van de opmerkingen over zogenaamde matige wegligging.

Uitvoering1.8 SE
Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand35.500 km
DealerChrysler Jeep Bert Stemerdink

Betrouwbaarheid9
Comfort9
Motor8
  
  

, datum: 15 april 2009

Ervaring met auto: Koop gelijk een SE i.p.v. en S. Heb alle zaken erbij gekocht, kwam op dezelfde prijs uit.

Uitvoering1.8s
Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit2 jaar
KM-stand13.500 km
DealerTenback Auto's

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor8
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 13 februari 2009

Ervaring met auto: Fantastische auto met een eigenzinnig stoer uiterlijk. Waarschijnlijk is er een verbetering aangebracht in de degelijkheid, want ik herken weinig van de kritiekpunten. Zoals rammelende schakelaars en niet
lichte deurgeluiden. Gewoon een solide stevige auto, en niet geschikt voor
groenlinks types.

Uitvoering1.8 Sxt
Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit1 jaar
KM-stand9.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort8
Motor8
  
  

, datum: 21 december 2008

Ervaring met auto: Ik heb een SX diesel uit januari 2007. Vanaf die datum heb ik 9 keer bij de garage gestaan voor hetzelfde. Namelijk los komende turbo slangen en vacuum trekken van turboslangen waardoor de auto ineens vreselijk gaat inhouden (bijna altijd op de grote weg). Hij gaat dan niet harder dan 100 en trekt niet meer. Telkens moet ik terug en telkens zegt GIVA het verholpen te hebben maar nee, ik ben er wel klaar mee! Had ik niet verwacht van een VW motor trouwens. Verder is het een leuke auto, beetje veel plastic maar ach dat wist ik van te voren en jammer van de irritante interval schakelaar voor de ruitewissers met 12 (?) standen en gebruiksonvriendelijke radio/cd. Model leuk, rijdt opzich goed, lekker ruim, kwaliteit erg dubieus!

UitvoeringSx
Brandstofdiesel
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand47.000 km
DealerVan Dijk

Betrouwbaarheid3
Comfort5
Motor6
  
 
Reactie van: Pjdejonge, datum: 28 april 2010

Antwoord: Zelf heb ik ook een diesel SXT van 2007, namelijk van april. Ik ben hier inmiddels een keer of 6 voor naar de garage geweest, voor een gelijksoortig euvel. In augustus 2009 is zelfs de turbo vervangen met de sensor. Even daarna weer het zelfde probleem. Bij mij gaat het lampje van het motormanagement-systeem aan. Als de auto dan afgezet heb en weer start krijgt de auto weer zijn normale vermogen het lampje blijft echter branden.
De garage heeft iets gedaan om te voorkomen dat er olie voor de sensor komt. Na een grote beurt na 10 dagen weer het zelfde! De turbo is trouwens niet van de VW-groep maar van Chrysler zelf! Heeft iemand nog meer gelijksoortige problemen??? Groet Paul

  

, datum: 29 juli 2008

Ervaring met auto: Koop geen Dodge Caliber, zeker niet bij Bert Stemerdink in Veenendaal. Het benzineverbruik in stads verkeer is ver benenden het gene wat verteld wordt: gemiddeld 1 op 8. Ook heb ik continu lekkage in de auto. Importeur en Bert Stemerdink willen niks meer aan het probleem doen. Al met al misleidende verkooppraatjes en totaal geen service van importeur en dealer!

Uitvoering1.8 Se
Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand13.000 km
DealerChrysler Jeep Bert Stemerdink

Betrouwbaarheid2
Comfort5
Motor3
  
 
Reactie van: Niels. Zunneberg, datum: 6 oktober 2010

Antwoord: Bert Stemerdink is inderdaad een slechte garage. Ik heb hier ook een Dodge Cailber SXT gekocht. Veel gekraak steeds bij de ophanging. Probleem hebben ze steeds maar gedeeltelijk opgelost. Reactie stangen en stuurkogels zijn allemaal vervangen. Geluid is er nogsteeds en de garantie is voorbij!
De heren aan de balie die het gezicht voor deze dealer moeten zijn vind ik erg ontoegankelijk en onvriendelijk. Zelfs een keer met een levensgevaarlijke leenauto weggestuurd!

 
 
« 1 2 3 4 5 6 »