21 mei 2018
Feedback
Fiat Grande Punto

Forum Fiat Grande Punto

Reacties van eigenaren

  

, datum: 4 augustus 2011

Ervaring met auto: Vandaag 4 augustus 2011 plotseling van het linkervoorwiel de veer gebroken. Hoe is dat mogelijk met zo'n kilometerstand? Onbegrijpelijk.
1e eigenaar.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.4 16V
Brandstofbenzine
Bouwjaar2006
In bezit5 jaar
KM-stand51.000 km
DealerWeijers

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor6
  
  

, datum: 15 juli 2011

Ervaring met auto: Grande Punto verbruikt te veel.
Ventiltor in lage standen werkt gewoon nooit, 4 keer vernieuw nu bedrading verbrand. De 60.000km beurt gaat ons 2.000 euro kosten voor allerlei zaken maar voor verlengde garantie/coulance geeft Fiat niet thuis.
WIJ ZULLEN BEIDE FIAT'S VERKOPEN: GRANDE FIASCO!

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Het bedrijf is er niet meer, maar overgenomen door Bochane Maifait die aangeeft dat FALCO auto's slecht tot niet onderhouden zijn maar ik heb wel de rekeningen betaald.

Ervaring met verkoop: Dat ging keurig

Nieuw
Uitvoering1.4
Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit3 jaar
KM-stand60.000 km

Betrouwbaarheid3
Comfort7
Motor3
  
 
Reactie van: John-pol, datum: 1 september 2011

Antwoord: Het vervolg: een andere garage kraakt de diagnose van Bochane Leystad kompleet af. Er is sprake van onnodig opkloppen van de rekening. De garage heeft zelf de onbeschoftheid om 87 euro onderzoekskosten in rekening te brengen en dreigt nu met een incasso procedure U BENT GEWAARSCHUWD ALS U MET DEZE GARAGE IN ZEE GAAT

 
Reactie van: John-pol, datum: 18 oktober 2011

Antwoord: Mijn eerste verhaal blijkt anders te zijn aan de fiat mankeert niet. Bochane Lelystad heeft een malafide diagnose opgesteld. Wij heen een klacht ingediend bij Fiat NL. Nu zoeken wij meer gedupeerde DIT MOET STOPPEN

Reageer
  

, datum: 15 april 2011

Ervaring met auto: Wij hebben onze Grande Punto nu bijna een jaar, 2e hands (2de eigenaar), gekocht voor 7.000 euro, maar al zeker 1500 euro aan verholpen.

Dynamo vervangen zonder overleg, telkens een waarschuwingslampje van de motor dat de sensoren vuil zijn of luchtmassafilter niet inorde, egr klep vervangen. Al een paar keer van alles vervangen, schoon laten maken, maar lijkt dat we geen geluk hebben met de auto.

Naast alle motortechnische klachten eigenlijk een fijne auto, maar we gaan hem wel de deur uit doen, heb geen vertrouwen in de auto en al helemaal niet blij met de dealer (kramer n'gein) .

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Er worden onderdelen vervangen zonder goed overleg, ben nog geen enkele keer de deur uitgestapt zonder te moeten afrekenen. Zelfs voor het uitlezen van de storing 35 euro, terwijl een kwikfit o.d. het gratis als service behandelen.

Slechte service (klant is koning) als het gaat om het plannen van en afspraak (of dat een beurt is of een reparatie).

Nieuw
UitvoeringBlue&me 1.3multijet
Brandstofdiesel
Bouwjaar2006
In bezit1 jaar
KM-stand155.000 km

Betrouwbaarheid4
Comfort6
Motor8
  
 
Reactie van: Pvandenbroek, datum: 2 oktober 2011

Antwoord: De beoordeling van deze dealer verbaasd mij. Zelf kom ik hier al jaren en ben ik nooit op kosten gejaagd. Zelfs niet na de garantieperiode.

Hopelijk gaat het hier om een uitzonderingsgeval.

Reageer
  

, datum: 31 maart 2011

Ervaring met auto: Onze fiat Granda Punto Racing 120 PK is helaas total loss, mijn vrouw is er probleemloos uitgekomen. Zelf rijd ik een Saab 9-5 Estate, maar op de Wintersport gingen we steenvast met de Punto! Stuurt soepel, is lekker snel en wendbaar in de bergen, kortom een perfecte auto. We hebben meteen weer een nieuwe gekocht bij Fiat van den Dungen in Veghel, fijne mensen en goede dealer. MZ

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2005
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
DealerDungen
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 21 februari 2011

Ervaring met auto: Veel problemen met deze auto. De eerste Fiat met problemen! Vanaf 1985 rijd ik nieuw met Fiat, nooit problemen maar nu zoveel dat ik niet meer kies en adviseer voor een Fiat.
Heb 3 keer een contactformulier ingevuld, maar geen reactie van Fiat? Gaat Fiat veel auto’s kosten, ik ga negatief stemmen in de aanschaf van Fiat’s in onze regio, en dat hebben ze helemaal aan zich zelf te danken.

Nieuw
Uitvoering1.4
Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit4 jaar
KM-stand65.000 km

Betrouwbaarheid3
Comfort2
Motor3
  
 
Reactie van: Arnoud_vdk, datum: 14 maart 2011

Antwoord: Kan zijn dat u juist een slechte auto gekocht heeft. Zo rap mogelijk weg die handel. Overal zit er wel eens rotte appel tussen. Ik ben niet van Fiat, ik verdedig zeker niet, maar als je al zo lang met Fiat rijdt en er laat je er eentje in de steek zou ik toch nog eens nadenken

Reageer
  

, datum: 9 februari 2011

Ervaring met auto: Kopen, tweedehands gekocht met 2 jaar garantie! Rijdt heerlijk, remt goed, uitgebreide standaard uitrusting o.a. airco,cruiscontrol,elektrisch verstebare en verwarmbare spiegels en nog veel meer!

Reageer Nieuw
Uitvoering1.4 Dynamic
Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand48.000 km
DealerMarre

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor10
  
  

, datum: 2 december 2010

Ervaring met auto: Dacht met nieuwe auto minder onderhoud te hebben maar ben nog nooit zoveel kwijt geweest. Vertrouwen in verschillende Fiat werkplaatsen is sterk gedaald! Zal nooit meer voor een Fiat gaan.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Meerdere malen probleem aangegeven, wordt niets mee gedaan. Wel hoge reparatiekosten voor andere problemen na de controle, bij navraag hoeft dit nu nog niet maar in de toekomst is het wel nodig. Ja, dat snappen we ook wel eens gaat alles stuk. Maar voorlopig is aan ons echte probleem nog niets gedaan.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.4
Brandstofbenzine
Bouwjaar2006
In bezit4 jaar
KM-stand90.000 km
DealerPreuninger

Betrouwbaarheid5
Comfort5
Motor5
  
 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 »