17 december 2017
Peugeot 107

Forum Peugeot 107

Reacties van eigenaren

  

, datum: 11 augustus 2010

Ervaring met auto: Op een paar kleine dingen na een leuk autootje.

Uitvoering1.0
Bouwjaar2008
In bezit1 jaar
KM-stand23.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort5
Motor6
  
  

, datum: 3 augustus 2010

Ervaring met auto: Lekkage in de kofferbak verholpen. Dit lag aan het ventielatierooster dat achter de achterpumper zit: het rubber was uitgedroogd. De bumper gedeeltelijk los maken, dan kan je bij het rooster om deze te verwijderen. Zit gewoon geklemd, dus makkelijk los te nemen.

Ervaring met verkoop: Zie hier de website www.carhuntcompany.com

Uitvoering1.0 12v
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand15.000 km
DealerZwienen

Betrouwbaarheid6
Comfort8
Motor9
  
 
Reactie van: A. Eikelboom, datum: 13 september 2010

Antwoord: Is het zo makkelijk te verhelpen, zit met het zelfde probleem, vocht in de kofferbak? Garage weet geen oplossing?
De auto is al door een wasstraat geweest, maar water komt tijdens het rijden in de kofferbak terecht? Straks gaat het vriezen, gaan de ruiten ook aan de binnenkant bevriezen.
Graag reactie.

 
Reactie van: Jan, datum: 21 februari 2011

Antwoord: Kijk ook eens naar jou achterlichtunits: daar zitten rubbers achter. Dit worden net sponzen, waardoor het gaat lekken naar binnen.

 
Reactie van: Jmaat2, datum: 27 februari 2011

Antwoord: Ik heb precies hetzelfde probleem. Het achterlicht kan je met twee boutjes loshalen en daarachter zit een rubber wat na vier jaar veranderd is in een spons. De afgelopen dagen heeft het lekker geregend waardoor zelfs mijn achterbank zeiknat geworden is. Vandaag de hele dag de motor laten draaien met de verwarming op warm en de airco aan. Begint al lekker muf te ruiken. Morgen de Peugeot garage maar eens bellen.

  

, datum: 18 juni 2010

Ervaring met auto: Na 2 maanden knalpot kapot. Daarna half jaar op een nieuwe moeten wachten. Wagentje rijd verder prima. Rijd zelf nooit harder dan 100 km per uur en haal een gemiddelde van 1:21. Ik ben met de vut, dus tijd genoeg. Zal bij de volgende auto misschien weer voor de 107 gaan, maar zeker niet meer bij de dealer waar ik hem gekocht heb.

Ervaring met onderhoud (merkgarage): Keurig netjes

Uitvoering1,0 12v 5 Deurs
Bouwjaar2009
In bezit1 jaar
KM-stand15.000 km
DealerNabuurs

Betrouwbaarheid8
Comfort8
Motor9
  
  

, datum: 13 mei 2010

Ervaring met auto: Ik heb mijn auto nu een half jaar, en al meteen in de eerste maand waren in de winter mijn ruiten aan de binnen kant vaak vochtig en als het buiten koud genoeg was dan waren mijn ruiten dus aan de binnenkant bevroren. Aangezien ik toen mijn nieuwe auto pas 1 maand had, ben ik ermee terug gegaan om te vragen hoe het ermee zat. Wat ik kreeg te horen was dat het aan de airco lag dat ik die niet goed instelde, dus ik precies gedaan wat hun zeiden. Paar dagen later weer mijn ruiten aan de binnenkant vochtig, dus weer terug naar de garage. Toen kreeg ik te horen dat het aan de binnen/buitenlucht circulatie zou liggen dat ik die schuifknop niet goed zou schuiven. Maar ook dat helpt niet hoor.

Soms heb ik het gevoel dat ze steeds wat nieuws verzinnen omdat hun er niet naar willen kijken en de fout niet willen toegeven/repareren.

Ik zit nu dus met een auto die al vanaf het begin problemen geeft met de vochtigheid.

Voor de rest is het een prima auto en goed voor woon/werk verkeer. In het geheel ben ik best tevreden over de auto, enkel niet met die vochtigheid want ik ben er bang voor dat ik dadelijk overal schimmel heb zitten of dat door de vochtigheid/natheid er ergens een kortsluiting ontstaat.


Bouwjaar2005
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: Minipieni, datum: 19 mei 2011

Antwoord: Ga meteen terug! Ik heb hetzelfde gehad, al was er bij mij al wel schimmel in de kofferbak gegroeid. Het 3e remlicht is nu vervangen. Als ik door de wasstraat ga komt er wel water naar binnen bij de deurramen en voor de bijrijdersstoel lekt het ook nog, maar hij gaat vandaag weg voor zijn eerste 15.000 km beurt dus hopelijk lossen ze die problemen dan ook op.

 
Reactie van: Tskiter, datum: 25 juni 2011

Antwoord: Vandaag eens bij Davo in Zoetermeer gaan kijken wat voor inruil deal er te regelen viel voor mijn ouwew trouwe Seat diesel. Rolde een prettige deal uit (3 deurs 107 metallic antraciet). Met ramen met handbediening. Heb de electrische ramen van mijn Seat de afgelopen twee winters wel eens stijf gescholden omdat die niet open wilden gedurende de eerste 15 minuten!
Maar als ik nu zo lees dat iedereen een 107-tje vol water heeft bij een beetje regen.... dan weet ik het allemaal nog niet zo zeker.
Of zou dit probleem inmiddels bekend geworden zijn bij Peugeot zodat er iets aan gedaan is?

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 2 mei 2010

Ervaring met auto: Afgelopen woensdag onze nieuwe 107 opgehaald bij de dealer. We hebben een standaard XR uitvoering met de opties ingebouwde radio en antraciet grijze metalic lak. Ik moet zeggen dat we best onder de indruk zijn van ons kleine karretje. Motor presteert prima en ik vind het een genot om er mee te rijden. We hebben besloten tot aanschaf omdat we voor onze oude VW polo diesel (1996 met 274000 km) slooppremie kregen en ook nog een aanzienlijke premie van Peugeot. Ik vind de auto best netjes afgewerkt. We hebben hem nog maar net dus over problemen kan ik weinig zeggen. Ik heb al een paar beste buien op mijn dag gehad en daarmee geen problemen gehad.
Ik vond de auto wel wat stuiterig. Bij controle bleek dat alle banden op 3.2 bar zaten. Toch iets te veel. Teruggebracht naar 2.2 en dan is het meteen een stuk beter. De auto staat op Continental banden. Had liever Michelin gehad, maar dan doen we de volgende keer wel. Verder hoorde ik een irritant knerpend geluid vanuit de kofferbak. Bij inspecti...

UitvoeringXr
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand325 km
DealerVersteeg

Betrouwbaarheid9
Comfort7
Motor7
  
 
Reactie van: Liekebaelemans, datum: 13 mei 2010

Antwoord: Heb hier eerder gepost op 3 maart 2010 na reparatie van de lekkageproblemen aan mijn Peugeot 107. Ik heb de reparatie vergoed gekregen door de dealer. Hulde! Deze vond het ook te gek dat de reparatie niet vergoed werd door de verzekering van het zekerheidscontract. Ongeveer 3 weken na terugstorting ontving ik van Peugeot Nederland een brief, waarin stond dat ze niets konden bereiken voor me. Mijn conclusie hieruit is dat ze gewoon niets hebben ondernomen in de bemiddeling. Anders hadden ze geweten dat de dealer de kosten al vergoed had. Slechte zaak voor Peugeot Nederland. Goede zaak voor dealer: vanaf 3 maart 2010 tot op heden rijd ik lekkage vrij!!

 
Reactie van: Joling_diana, datum: 19 januari 2011

Antwoord: Mag ik vragen hoe ze het verholpen hebben? Ook ik heb lekkage en ijs aan de binnenkant van mijn ruit. Deze week een boze brief naar peugeot gestuurd dat na 3 keer reparatie het nog steeds niet opgelost is.

  

, datum: 21 april 2010

Ervaring met auto: Absoluut goede koop.

UitvoeringXr
Bouwjaar2009
In bezit1 jaar
KM-stand6.000 km
DealerStichter

Betrouwbaarheid7
Comfort8
Motor9
  
  

, datum: 27 februari 2010

Ervaring met auto: Na ca. half jaar sinds aanschaf deed zich een irritant piepend geluid voor bij het sturen naar rechts. Na onderzoek in garage bleek dit het gevolg van een hittewerend schildje bij het linker voorwiel / fuseekogel dat de remschijf raakte, mm werk. Is inmiddels verholpen.

Uitvoering1.0
Bouwjaar2009
In bezit1 jaar
KM-stand6.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor8
  
 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 »