11 december 2017
Toyota Aygo (2005 - 2014)

Forum Toyota Aygo (2005 - 2014)

Reacties van eigenaren

  

, datum: 28 maart 2010

Ervaring met auto: Condens in de achterlamp, al vanaf de eerste dag. Dealer wil niets doen, moet maar vanzelf overgaan. Ik heb toch garantie? Gaat niet vanzelf over, dealer blijft moeilijk doen. Waar is die geweldige service?

UitvoeringComfort
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand240 km
DealerLouwman

Betrouwbaarheid5
Comfort6
Motor6
  
 
Reactie van: Mmarkgraaff, datum: 29 december 2011

Antwoord: Heb het zelfde probleem, ga ook naar de dealer, ze lossen het maar op, hoort gewoon niet.

  

, datum: 25 februari 2010

Ervaring met auto: Ik heb sinds kort een Aygo zou graag weten hoe ik de deurpanelen kan verwijderen, zitten deze met drukkers of zitten er schroeven verstopt?
En de voorbumper hoe moet deze er af?

Uitvoering1.0 Acces
Brandstofbenzine
Bouwjaar2006
In bezit1 jaar
KM-stand52.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort5
Motor6
  
  

, datum: 18 februari 2010

Ervaring met auto: Heb 4 jaar autorijles gegeven in een Yaris, nu in een Aygo. Tot op heden geen problemen. De leerlingen vinden de auto helemaal geweldig, lekker handig in de stad.
Geen last van lekkages e.d., volgens de dealer is dat probleem verholpen (afwachten). Je moet zo'n klein autootje natuurlijk wel bekijken met de lage prijs in gedachten. Dan zeg ik: geweldig!! Kijk eens op autoweek.nl reviews hoeveel mensen geen problemen hebben. De Aygo is een van de best verkochte auto's van Nederland, dus ook meer rijders met een positieve/negatieve ervaring.

UitvoeringAspiration Green
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand2.500 km
DealerSchouten

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor9
  
  

, datum: 7 februari 2010

Ervaring met auto: Beste Toyota Aygo rijders,
Mijn Aygo is 4 weken oud met de nodige problemen al gehad. Vanaf begin condens en water lekkage, al twee maal voor terug geweest. Moest zelfs binnen schrappen, met de vrieskou. Volgens dealer was het opgelost. Ik rijd zaterdag door de wasstraat voor de eerste keer, het water komt door de deur rubbers naar binnen! De volgende wasbeurt trek ik mijn regenpak aan. Moet weer nieuwe afspraak maken, ik heb de meeste km naar de Toyota-dealer gereden! Bij hen kwam die klacht niet voor. Ikzelf ben hier helemaal klaar mee. Ben niet van plan om drie jaar naar dealer te rijden voor het helemaal in orde is. Ik laat het hier niet bij zitten.
P.W. t Hart Rotterdam. Weer een blije Toyota rijder erbij.

UitvoeringComfort Automaat
Brandstofbenzine
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand600 km
DealerSpiering

Betrouwbaarheid5
Comfort1
Motor4
  
 
Reactie van: Jijs1969, datum: 23 februari 2010

Antwoord: Ik heb mijn Aygo nu een week en merk ook dat er veel condens is. Dat ijsvorming aan de binnen kant kwam ook voor. Verder vindt ik hem gehorig met betrekking tot het andere verkeer, komt veel meer binnen.
Ik had mij erg verheugd op de auto, maar merk toch dat mijn oude Ford Ka een stuk meer solide was. Het is allemaal erg plastic en fragiel in de Aygo, heb ik mij op verkeken. Ik moet dus inderdaad ook terug met de vochtklachten, wat een ellende!

 
Reactie van: Daisydongen15, datum: 12 september 2010

Antwoord: Heeft u ondertussen al iets met u auto gedaan, of rijdt u er nog steeds in?

groetjes daisy

 
Reactie van: Summer. 74, datum: 10 november 2010

Antwoord: Wel grappig om te lezen dat ik niet de enige ben met lekkage problemen. Mijn Aygo is nu 2 jaar oud en heb al 6x (!) lekkage gehad en dit alle 6x op verschillende plaatsen. Ik dacht toch echt dat ik een auto had gekocht en geen duikboot! Dit is echt om gek van te worden.
Het word iedere keer wel verholpen bij de dealer, maar ik baal hier echt van. De waterpomp is ook al vervangen (terwijl er net 15000km op de teller stond). Al met al, ben ik er wel klaar mee! Voordat de 3 jaar garantie voorbij zijn gaat die auto er echt uit.

Groetjes, Nathalie

> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 5 februari 2010

Ervaring met auto: Ik rijd nu 3 jaar in de Aygo. Een prima autotje voor de kortere afstanden. Ik heb een automaat en dat rijdt echt super.
Er is nu alleen 1 probleempje: soms blijft deze in de 3e versnelling hangen, zelfs wanneer ik 90 tot 100 km/u rijd. Zijn er meer mensen met dit probleem? Heb het nu 2 keer gemerkt en het verdwijnt weer vrij snel.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit1 jaar
KM-stand330.000 km
DealerPeterman

Betrouwbaarheid6
Comfort9
Motor8
  
 
Reactie van: Elianne_aartsen, datum: 19 februari 2010

Antwoord: Ik heb ook problemen met de 3e versnelling. De ene keer komt het vaker voor dan de andere keer. Soms een maand lang niet en dan weer wel. Als ik 'm van de 2 naar z'n 3 schakel blijft 'ie hangen en kan ik hem niet in z'n 3 duwen. Dus weer terug naar de 2 en opnieuw proberen.

  

, datum: 12 januari 2010

Ervaring met auto: Zijn er nog meer Aygo rijders die last van slugde hebben in de motor? Ik rijd de motor toch wel goed warm en toch heb ik er last van.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit2 jaar
DealerMengelers

Betrouwbaarheid8
Comfort5
Motor6
  
  

, datum: 12 januari 2010

Ervaring met auto: Ik heb mijn Aygo nieuw gekocht in Spanje omdat ik hier woon. Dat was in augustus 2009. Ik ben helemaal niet tevreden over deze auto. Het zitcomfort is heel slecht. Ik zit heel ongemakkelijk, de gordel stoort me en is niet te regelen.
Verder vind ik dat de versnellingsbak iets te veel naar achter staat en dit is heel onhandig bij het schakelen. Nadat de auto 5 dagen stilstaat zonder rijden, start hij niet meer en is de accu volledig plat. Heb al 2x de sleepdienst laten komen omdat ik niet weg kon. 2x bij de garage geweest voor dit euvel. Volgens hen is de accu goed en laat ik een lamp branden of is er een deur niet goed dicht.
Kortom, waardeloos. Ik heb vandaag mijn Aygo ingeruild voor een Opel Corsa. Voor mij nooit meer Toyota.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2005
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
 
Reactie van: Renevanbeurden, datum: 3 februari 2010

Antwoord: Tijdens een proefrit kunt u er achter komen of een auto bevalt, hoe zitten de stoelen hoe schakelt een auto. Vreemd dat u dat nu pas ontdekt. Veel succes met uw Opel Corsa, hopelijk heeft u een goede dealer want problemen, veel problemen gaan er zeker komen. Ik weet heel zeker dat u met de Aygo beter af was, maar een Corsa is eigenlijk een heel andere klasse dan een Aygo dus valt niet te vergelijken.

 
Reactie van: N. Kurstjens, datum: 18 februari 2010

Antwoord: Tsja, het is een toyota en dus Japans en dus kun je problemen verwachten. Alle Aygo's lekken, en roesten rond de raamstijlen na 1 of 2 jaar. Daarnaast zijn er motorische problemen. Ruil 'm maar snel in, reparaties kosten veel (onderdelen van Japanse auto's zijn schribarend duur). Bij dat ik in 2006 voor een VW Fox heb gekozen, nu 70000 km op de teller zonder ENIG probleem!

 
Reactie van: Renevanbeurden, datum: 18 februari 2010

Antwoord: Al jaren en jaren zijn de Japanse auto's de meest betrouwbare en meest bedrijfszekere auto's. Elke auto heeft natuurlijk wel eens iets, maar vergelijk aub nooit een volkswagen met een toyota. Sorry, de volkswagen verliest. Dat heb ik niet onderzocht dat hebben de autobladen onderzocht.
Een volkswagen staat heel heel vaak onder aan de lijsten van betrouwbaarheid, niet leuk om te horen voor u maar zo is het nu eenmaal. Omdat er vrijwel nooit iets kapot gaat maakt het niet uit wat onderdelen kosten, maar nogmaals sorry, Volkswagen is echt duurder met onderdelen, lees eens een keer een autoblad dan blijf je bij. Groetjes en succes met de echt heel erg verouderde VW Fox.

 
 
« 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 »