12 december 2017
 

Forum Chevrolet Matiz

Reacties van eigenaren

  

, datum: 2 augustus 2010

Ervaring met auto: De Matiz is echt zijn aanschafprijs dubbel en dwars waard! Vooral tweedehands bij aanschaf van een particulier!

Ervaring met onderhoud (zelf): Alleen de kleine beurt uitvoeren en klaar.

Uitvoering1.0
Bouwjaar2006
In bezit1 jaar
KM-stand35.675 km

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor8
  
  

, datum: 27 april 2010

Ervaring met auto: Advies: Maak een uitgebreidde test rit voordat U een Matiz aanschaft. Mensen hebben vaak hun oordeel al klaar, je kunt pas een oordeel vormen als je er zelf in hebt gereden.
1.0 liter versie is beduidend stiller en geeft je meer comfort dan de 0.8 liter versie. Om het verbruik te drukken, airco uitlaten en je aan de aangegeven snelheid houden. 1 liter versie is dorstig. Verbruik ligt gemiddeld op snelweg niveau op 1.18

Ervaring met onderhoud (witmerk garage): Onderhoud van de Matiz is nihil. We hebben tot op heden geen noemens waardige problemen met onze Matiz gehad.
Jaarlijkse onderhouds beurten slaan wij inprincipe over, en de Matiz krijgt alleen een kleine onderhouds beurt voor de vakantie ivm met het maken van vele kilometers achter elkaar. Banden, accu, en alle vloeistoffen worden goed bij gehouden.
Auto wordt onderhouden door garage waar wij al jaren bij zijn aangesloten.

Ervaring met verkoop: Ik heb de auto gekocht bij Rietmeyer Occassions in Alkmaar, de man verkoopt graag komt direct op je af gestormt. Handelt de zaak het liefst de zelfde dag nog af, en dat kan drukkend aanvoelen. Overigens verkoopt hij geen rommel. Auto's worden keurig gekeurd, en de service is voor de rest dik in orde. Proefrit maken is geen probleem hoeft niet speciaal een afspraak voor worden gemaakt.
Koop ik hier nog een auto: Nee, ik zou kiezen voor een ander bedrijf.

Uitvoering1.0 Class
Bouwjaar2005
In bezit1 jaar
KM-stand49.765 km

Betrouwbaarheid10
Comfort9
Motor9
  
  

, datum: 5 februari 2010

Ervaring met auto: Dit is de derde Matiz die we kopen, de eerste Matiz hebben we 5 jaar gehad en geen onkosten gehad, dit zelfde ook voor de 2e Matiz. We gaan er vanuit dat ook deze Matiz ons niet teleur stelt. Jammer dat dit model er uit gaat, maar misschien komt Chevrolet hier op terug want het vervangende model moet zich nog waar maken.

UitvoeringSport
Bouwjaar2010
In bezit1 jaar
KM-stand209 km
Dealer Engelsma en Wijnia

Betrouwbaarheid6
Comfort7
Motor9
  
  

, datum: 24 augustus 2009

Ervaring met auto: We hebben deze auto nu dik 7 maanden en zijn er zeer tevreden over. Al de testen van b.v Autoweek ten spijt. Je kunt een Chevrolet Matiz nu eenmaal niet vergelijken met een BMW 700. Het is makkelijk om afbrekende kritiek te leveren, opbouwend wordt voor de heren waarschijnlijk iets moeilijker. Voor zijn klasse is de Chevrolet Matiz een prettige betrouwbare auto, die qua kosten zeer voordelig is. Ik geniet er elke dag van.


Bouwjaar2008
In bezit1 jaar
Dealer P.A. van der Kooij

Betrouwbaarheid10
Comfort10
Motor9
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 19 mei 2009

Ervaring met auto: We hebben een bijna nieuwe Matiz gekocht. (2 jaar en 10000 km ) We zijn tot nu vol lof. Brandstofverbruik 1:19 gem. Het is een stille auto: goed afgewerkt. Prima wegligging. T.o.v de oude Matiz (Daewoo) is deze Matiz 200 beter. Rijd er mee en je ervaart het.


Bouwjaar2005
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
  

, datum: 28 april 2007

UitvoeringBasis
Bouwjaar2005
In bezit2 jaar
KM-stand16.000 km
DealerAuto Service Ad Monster

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

Op zoek naar meer Chevrolet Matiz?

Bezoek ook het forum in:


 
 
« 1 2 »