18 januari 2017
Peugeot 407 SW

Forum Peugeot 407 SW

Reacties van eigenaren

  

, datum: 21 oktober 2015

Ervaring met auto: Ik heb ook een 407 maar dan automaat. Ik vind hem erg duur in benzine verbruik. Sinds kort valt de auto compleet uit als de motor warm is. De krukas positiesensor en nokkenaspositiesensor zijn al vervangen. Tot nu toe blijft het resultaat hetzelfde. Heeft iemand dit eerder mee gemaakt?

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Fusee en stuurbekrachtiging vervangen. Kosten zijn daarvan erg hoog

Uitvoering2.0
Brandstofbenzine
Bouwjaar2004
In bezit4 jaar
KM-stand155.000 km

Betrouwbaarheid3
Comfort8
Motor6
  
  

, datum: 18 september 2014

Ervaring met auto: Deze auto gekocht in 2010. Alleen maar ellende. 2x nieuwe koppelingsplaten, versnellingsbak gereviseerd. Motor vastgelopen, niet herstelbaar, nieuwe motor erin. Veel lose storingsmeldingen, van emissie storing tot en met knipperlichten defect. Als klap op de vuurpijl breekt gisteren spontaan het linkervoorwiel af? Altijd op tijd de beurten gehad bij de vakgarage.

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Ik vind de auto duur in onderhoud.

Uitvoering2.0hdi
Brandstofdiesel
Bouwjaar2006
In bezit4 jaar

Betrouwbaarheid3
Comfort7
Motor2
  
 
Reactie van: Michaeldevries55, datum: 30 december 2014

Antwoord: Heb deze auto nu een half jaar, en iedere maand is wel wat.... godverd#@! Stuurbekrachtiging defect, fisee kogels vervangen, ruitensproeiers defect, electrisch achterraam defect... Wat zijn die Fransen toch een stelletje incompetente kwakzalvers. In mijn ogen kunnen ze geen enkele fatsoenlijke gezinsauto bouwen. Man, man, man! ...merde!

Deze auto ruil ik volgende maand in. Eender of ik verlies lijd op de aanschafwaarde, dit bespaar ik me op de reparaties die spontaan uit de lucht komen vallen iedere maand. Bah bah bah schandalig !...

"407-KRAKsjees van het decennia !"

  

, datum: 24 mei 2014

Ervaring met auto: Zeer comfortabele auto! Ik heb de 2.0HDi en dat rijdt geweldig. De fuseekogels voor zijn inmiddels vervangen, daarnaast wat kleine dingen zoals een gebroken veer achter en een motorsteun rechts voor. Ik doe alles zelf aan de auto en dan vallen de kosten wel mee. Een fijne auto als je zelf handig bent en geen hekel aan sleutelen hebt.

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Ik volg de intervallen nauwkeurig op en werk alle punten af. Onderdelen bestel ik meestal bij Mister Auto.

Uitvoering2.0 HDi
Brandstofdiesel
Bouwjaar2005
In bezit3 jaar
KM-stand185.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort8
Motor8
  
 
Reactie van: Elvir. Djedovic, datum: 26 januari 2015

Antwoord: Ik krijg storingsmeldingen stuurbekrachtiging defect en emissie storing, maar het is niets kapot meldingen komen en gaan en kommen weer. Ik rijd al 4 jaar met deze auto tot nu toe alles in orde behalve de storingen boven vermeld. Ik was bij aantal garagisten computer zegt altijd alles in orde wat moet ik dar tegen doen?
MVG Elvir

 
Reactie van: Bertvwell, datum: 21 april 2015

Antwoord: Wat je eens moet proberen is het volgende: Neem de stekkers van beide achterlichten lost en spuit de contacten aan beide zijden in met contactspray. Zelf heb ik hier een veel voorkomende storingsmeldingen mee kunnen verhelpen. Het lijkt vreemd maar werkt e echt bij mijn 407. Gr.

 
Reactie van: Amintjes, datum: 27 oktober 2016

Antwoord: Zou dat ook de oplossing zijn voor de meldingen storing remlichten achter of richtingsaanwijzers achter? De ene keer links en de andere keer rechts. Rijd ik 30 km verder dan krijg ik die meldingen niet meer. Zo ook iedere keer melding EPF en ABS, terwijl er volgens de garage niets aan de hand is. Wie weet of contactspray de juiste oplossing is?

  

, datum: 12 oktober 2013

Ervaring met auto: Let op de airco, gaf een reperatie van 525 euro! Verder een heerlijke auto, die verder ook niet kapot is gegaan.

Uitvoering2.0 Business Pack
Brandstofbenzine
Bouwjaar2008
In bezit5 jaar
KM-stand97.000 km

Betrouwbaarheid8
Comfort9
Motor9
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 18 februari 2013

Ervaring met auto: Gekocht als ex=leasebak met toen 106.000 km. Allerlei meldingen gekregen, maar zijn vanzelf overgegaan door van het nieuwe rijden af te stappen. Hogere toeren, iets meer verbruik, maar nog steeds met het eerste roetfilter (nu. 230.000 km) recent APK goedgekeurd.
Lekkere auto. In onderhoud bij zelfstandig niet-dealer bedrijf.


Brandstofbenzine
Bouwjaar2004
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
  

, datum: 3 december 2012

Ervaring met auto: Wij hebben sinds 4 jaar nu een peugot 407 SW en we krijgen de ene storing na de andere. Meest irritante is dat we steeds de melding krijgen dat onze olie druk te laag zou zijn, maar die is goed op peil. Onze garage weet niet waar het vandaan komt. Heeft iemand misschien tips? En een ander nadeel wat wij ondervinden, is dat er in 2 jaar alle ventielen van de banden zijn afgeknapt. We hebben er nu gewone ventielen in gedaan, maar nu steeds de melding van banden spanning niet gecontroleerd, ook kan onze garage deze niet uitzetten... Qua rijcomfort prima auto en zeker ook voor mensen met rugklachten, auto heeft super stoelen.


Brandstofdiesel
Bouwjaar2005
In bezit4 jaar
KM-stand280.000 km

Betrouwbaarheid5
Comfort8
Motor7
  
 
Reactie van: Antoinegooyers, datum: 31 januari 2013

Antwoord: Heb het zelfde probleem gehad. Na een jaar lang zoeken bleek het met de afstelling van distributiesnaar te maken te hebben.

 
Reactie van: Wouterkuijntjes, datum: 23 februari 2013

Antwoord: Die bandenspanning sensors kunnen ze gewoon uitzetten, bij mij ook uit.

  

, datum: 14 oktober 2012

Ervaring met auto: Zit nu (14 oktobe ) in Frankrijk en krijg melding van Emissieproblemen en na 5 km geeft de auto een alarm- en STOP-signaal af dat de motor heet is terwijl dat niet het geval is. Na 5 minuten opnieuw starten en de auto rijdt weer zonder alarm en met normale temperatuurmelding (op de emissiestoring na). Weet iemand hier raad mee?
Ik maak maandag wel alvast en afspraak met een garage in Frankrijk.

Ervaring met verkoop: In de tijd van de aanschaf was het nog Nefkens Noord Holland


Brandstofbenzine
Bouwjaar2007
In bezit4 jaar
KM-stand98.000 km

Betrouwbaarheid4
Comfort8
Motor6
  
 
Reactie van: Perry, datum: 17 oktober 2012

Antwoord: Laat ook even naar de motor temperatuursensor kijken, in het verleden problemen mee geweest 1920c2?

 
 
< 1 2 3 4 5 6 7 >