28 mei 2018
Feedback
Seat Altea

Forum Seat Altea

Reacties van eigenaren

  

, datum: 17 september 2006

Ervaring met auto: Ik rijd alweer een jaar in de Seat Altea en ben heel tevreden. De auto is sportief, fel en betrouwbaar. Door het sportieve karakter vergt het wel wat discipline, want voor je het weet heb je de nodige boetes in huis. De auto combineert kracht en snelheid met een gevoel van zekerheid. Dit laatste komt door de wat hogere zitting, het overzicht door de brede voorruit en de strakke bochten die genomen kunnen worden. De binnenkant is verzorgd en het design en de bijzondere ruitenwissers geven de Altea een bijzondere uitstraling. Daarnaast is de auto ruim, iemand die 1.95m lang is kon tot mijn verbazing comfortabel achterin zitten. Tot op heden geen klachten of technische mankementen.

Ervaring met onderhoud (witmerk garage): Het onderhoud dient bij de dealer te gebeuren vanwege een aantal zaken dien in de boordcomputer gereset dienen te worden. Zo verdwijnt het lampje dat aangeeft dat het tijd is voor een onderhoudsbeurt pas wanneer je bij een Seat-dealer langsgaat en het aan laat passen. In mijn geval waarin de betreffende Seat dealer niet meer in mijn stad is gevestigd zorgt dat voor de nodige ergernis.
Een aantal simpele dingen die je zelf kunt doen zoals een lampje verwisselen zijn in de praktijk niet zo simpel. De handleiding is wat mij betreft ontoereikend.

Reageer Nieuw
Uitvoering2.o Stylance
Brandstofbenzine
Bouwjaar2005
In bezit1 jaar
KM-stand15.000 km

Betrouwbaarheid6
Comfort7
Motor8
  
  

, datum: 3 juli 2006

Ervaring met auto: Lekker rijdende auto, met een scherp stuurgedrag en ruime uitrusting. Ook de ruimte in de auto is goed te noemen. De rammels beginnen nu wel langzaam naar voren te komen en gaan irriteren.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.9TDi
Bouwjaar2005
In bezit1 jaar
KM-stand72.005 km

Betrouwbaarheid8
Comfort6
Motor7
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 19 mei 2006

Ervaring met auto: Een geweldige fijne en ruime auto

Reageer Nieuw
Uitvoering2.0 Fsi
Bouwjaar2004
In bezit2 jaar
KM-stand28.000 km

Betrouwbaarheid8
Comfort9
Motor9
  
  

Op zoek naar meer Seat Altea?

Bezoek ook het forum in:


 
 
« 1 2 3 4 »