22 juni 2018
Feedback
Peugeot 307 CC

Forum Peugeot 307 CC

Reacties van eigenaren

  

, datum: 22 augustus 2017

Ervaring met auto: Helaas ben ik niet zo tevreden over mijn auto. Hij geeft allerlei problemen waar geen garage raad mee weet. De lichten gaan spontaan aan in combinatie met zwaaiende ruitenwissers. Ook willen de ramen niet normaal naar beneden, per druk op de knop 2 cm. De achteruitrijd sensoren werken niet en de kofferbak knop werkt ook niet. Wie heeft goede raad voor mij?

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Er is niemand die dit stressprobleem weet aan te pakken. Ze komen alleen maar met suggesties; kan dit zijn, kan dat zijn!

Ervaring met verkoop: Toen ik de auto kocht waren er 'slechts' problemen met de ramen. Ik dacht dat dat wel wat mee zou vallen.

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2003
In bezit1 jaar

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 10 mei 2017

Ervaring met auto: Eigenlijk weinig problemen gehad. Sinds laatste zomer laat het leer boven het dashboardkastje op de naad los. Ook boven het stuur tegen het raam is het iets gekrompen.

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Lederen bekleding goed onderhouden.

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2004
In bezit3 jaar

Betrouwbaarheid6
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 29 oktober 2013

Ervaring met auto: Koop uitsluitend exemplaar met bekende historie, bij voorkeur met rekeningen van garage er bij. Er is veel bagger te koop. Onze versie had 145.000 km op de klok en was perfect onderhouden wat je gelijk bij de proefrit t.o.v. andere exemplaren met lagere km standen goed kon merken.
Raammechanisme is 2x in storing gevallen en vervangen is niet goedkoop!

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Garage Haarsma in Nijega. Bedrijf waar de eigenaren nog zelf meewerken in de werkplaats en een t.o.v. dealer flink lager uurtarief.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.6 16v
Brandstofbenzine
Bouwjaar2005
In bezit1 jaar
KM-stand162.000 km

Betrouwbaarheid8
Comfort6
Motor6
  
  

, datum: 28 augustus 2013

Ervaring met auto: 3 weken nu mijn droomauto in bezit. Particulier gekocht. Auto rijdt perfect als hij start. Dat is het probleem. Als hij een paar dagen stil heeft gestaan start hij niet. Nieuwe accu erin. Dynamo doorgemeten. Alles perfect. Vorige eigenaar (bekenden) hebben dit probleem nooit gehad. Vreemdm we komen er niet achter wat het probleem is. Moter draait rond maar slaat niet aan. En dan een paar dagen later start hij weer net als er niets aan de hand is. Iemand suggestie?

Ervaring met onderhoud (onbekende dealer): Heb de auto net en vorige eigenaar had de auto in onderhoud via beun. Die heeft ook al naar de auto gekeken maar kan niets vinden. Volgende keer naar garage.

Reageer Nieuw
Uitvoering1.6
Brandstofbenzine
Bouwjaar2004
In bezit1 jaar
KM-stand148.000 km

Betrouwbaarheid4
Comfort6
Motor6
  
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
  

, datum: 9 mei 2013

Ervaring met auto: Ik rijd al 2 jaar met de 307 Cabrio. Rijdt lekker met de kap open en ja het is geen scheurijzer en in mijn andere auto's zit ook een veel betere automaat. Denk er aan: het is en blijft Frans fabricaat!
Auto gebruikt gekocht bij Nouws in Ruckfen en 1 keer een probleempje gehad en met garantie perfect opgelost. Nu bij van Zwienen in Alkmaar en geen klagen over deze auto.

Reageer Nieuw

Brandstofbenzine
Bouwjaar2003
In bezit1 jaar
KM-stand10.000 km
  
  

, datum: 10 maart 2013

Ervaring met auto: Als ik de andere recencies lees, dan lijkt het of je geluk moet hebben bij de aanschaf van een 307 CC. Blijkbaar heb ik dat gehad! Nu heb ik wel een probleem met mijn RT3 systeem en hoop dat het hier bij blijft. Mogelijk een vuile laser, weet niet of dit meerde 307 CCberijders dit overkomen is?

Ervaring met verkoop: Goede garantie afspraken gemaakt en die zijn ook nagekomen zonder discussie

Reageer Nieuw
Uitvoering2.0 16v
Brandstofbenzine
Bouwjaar2006
In bezit1 jaar
KM-stand75.400 km

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor7
  
  

, datum: 19 februari 2013

Ervaring met auto: Geen race-auto, echt om mee te cruisen. En koop hem in een leuk kleurtje (zwart, donkergrijs).

Ervaring met onderhoud (witmerk garage): Jan van Alphen in Made NB, echt een aanrader. Man met vreselijk veel verstand en doet goed en slimme inkoop. Echt de perfecte garagehouder, wij hebben met de hele familie er vijf auto's, en alle vijf zijn we meer dan tevreden. Ik geef niet snel een tien, maar deze geef ik omdat ik geen twaalf kan geven.

Reageer Nieuw
Uitvoering2.0
Brandstofbenzine
Bouwjaar2004
In bezit1 jaar
KM-stand123.000 km

Betrouwbaarheid9
Comfort8
Motor8
  
 
 
« 1 2 3 4 5 »