Seat Ibiza ST

Bijtelling leaseauto

Seat Ibiza ST

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

Het succes van de Ibiza is te danken aan het uiterlijk en dat is helaas niet het sterkste punt van deze stationcar. De rijeigenschappen zijn gemiddeld. Het sterkste punt van de Ibiza ST is de prijs.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 19.990,-
 CO2-uitstoot: 88 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 4.398,-

 
Bijtelling "Seat Ibiza ST 1.2 TDI Ecomotive Style"
 
Bijtelling per jaar€ 1.797,-
Bijtelling per maand€ 150,-
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
Renault Clio EstateRenault Clio Estate
"dCi 90 Life"
Skoda Fabia CombiSkoda Fabia Combi
"1.4 TDI Ambition"