Feedback
BMW 5-Serie GT

Bijtelling leaseauto

BMW 5-Serie GT

Een auto van de zaak is geen gratis auto! Omdat de leaseauto ook privé kan worden gebruikt, wordt deze gezien als een vorm van extra inkomen. Alleen wanneer aantoonbaar minder dan 500 KM per jaar privé wordt gereden met de auto van de zaak, is geen extra bijtelling verschuldigd.

Wie wel meer dan 500 KM per jaar privé met de lease-auto rijdt, moet een deel van de cataloguswaarde van de auto optellen bij het bedrag waar over inkomstenbelasting wordt geheven. Het te betalen bedrag is afhankelijk van het fiscaal inkomen (de "tariefgroep"), de CO2 uitstoot van de auto en de eventuele eigen bijdrage. Onderstaande berekening geeft weer hoeveel de lease-auto daadwerkelijk per maand kost door extra belastingheffing. Gebruik voor een privé-auto de kilometerkosten-calculator.

De GT biedt meer ruimte dan een gewone 5-Serie en biedt een alternatief voor een luxe SUV of MPV. Comfort en veiligheid staan voorop, maar rijplezier is niet vergeten dankzij een sportieve ondertoon.

 
Randvoorwaarden 
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot
  
Toon alleen auto's met een bijtelling tot €  per maand
  
  
Tariefgroep
Inclusief extra's zoals bonussen,dertiende maand of vakantiegeld. Dit heet formeel: "Belastbaar inkomen uit werk en woning" 
  

 

  
Kies een auto 

 
 
€ 109.900,-
 CO2-uitstoot: 214 gr/km22%
Belastbaar bedrag€ 24.178,-

 
Bijtelling "BMW 5-Serie GT 550i"
 
Bijtelling per jaar€ 12.560,-
Bijtelling per maand€ 1.047,-
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!
Kia StingerKia Stinger
"2.0 Turbo"
logoBMW 6-Serie GT
"630iA"