8 juli 2010
Audi A1

Audi A1

Audi A1 1.2 TFSI nu te bestellen

8 juli 2010 | Met onmiddellijke ingang is de Audi A1 1.2 TFSI bij de dealer te bestellen. De Audi A1 1.2 TFSI beschikt over een viercilinder motor die directe benzine-injectie combineert met turbotechnologie. Het topvermogen van de compacte en lichte krachtbron bedraagt 63 kW (86 pk). De A1 1.2 TFSI heeft een A-label. Zakelijke rijders mogen bovendien rekenen op inschaling in de 20%-categorie van de fiscale bijtelling.

De 1,2-liter motor beschikt over directe benzine-inspuiting, turbotechnologie, een start-stop-systeem en recuperatie (terugwinning van energie die vrijkomt bij uitrollen/afremmen). Bovendien is de interne weerstand van de 63 kW (86 pk) sterke motor zeer gering. Door dit alles bedraagt het gemiddelde verbruik van de A1 1.2 TFSI 5,1 l/100 km. De CO2-uitstoot komt uit op 119 gram/km; goed voor een A-label en 20% bijtelling bij zakelijke inzet.

Audi A1

De Audi A1 1.2 TFSI is leverbaar in combinatie met de uitrustingsniveaus Attraction en Ambition. De Attraction-uitvoering biedt onder meer centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, Radio chorus met CD-speler, een sportstuur, elektrische bediening van ramen en buitenspiegels, LED-knipperlichten in de buitenspiegels, EDS, ESP en ASR.

De Ambition-uitvoering voegt daar nog de volgende zaken aan toe: een bestuurdersinformatiesysteem, een met leer bekleed sportstuur, sportstoelen vóór, een sportonderstel, lichtmetalen velgen (16 inch), een licht- en regensensor en mistlampen in de voorbumper.

Audi A1

Zowel de A1 1.2 TFSI Attraction als de A1 1.2 TFSI Ambition is leverbaar in de extra luxueuze Pro Line-uitvoering of de Pro Line Business-uitvoering.

De 1.2 TFSI Attraction staat in de prijslijst voor € 17.500,- en de Ambition-uitvoering is er vanaf € 19.500,- incl. BTW/BPM. Beide modellen zijn nu te bestellen bij de Audi-dealer. De levering start in september.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!