18 juni 2010
 

Peugeot

Peugeot werkt samen met Disney / Pixar

18 juni 2010 | Ter gelegenheid van de bioscooprelease van de animatiefilm Toy Story 3 op 23 juni is door Automobiles Peugeot een samenwerkingsovereenkomst met Disney / Pixar gesloten. Deze gelegenheid grijpt Peugeot aan om haar producten te promoten. Wat uniek is, is dat Disney / Pixar voor het eerst een promotiefilm gemaakt heeft voor de promotiepartner. Hierin ontdekt de kinderheld Woody een Peugeot 5008.

Toy Story 3 is het vervolg op de eerder verschenen Toy Story delen die gaan over Andy en zijn speelgoed Woody en Buzz. In Toy Story 3 worden de speelgoedhelden per ongeluk weggegeven aan een kinderopvangcentrum, omdat Andy, die inmiddels een stuk ouder is, gaat studeren.

Peugeot

In de acties die Peugeot is gestart in het kader van Toy Story 3 zijn er voor iedereen diverse aanbiedingen of cadeaus. Bij de aanschaf van een nieuwe Peugeot kan het voordeel voor de ouders oplopen tot € 6.300, en bij het maken van een proefrit in de periode 25 juni t/m 4 juli 2010 verstrekt Peugeot een DVD-box met Toy Story deel 1 en 2. Tijdens de campagne kunnen kinderen bij de Peugeot-dealer gebruikt speelgoed inleveren; in ruil daarvoor krijgen zij een Toy Story 3 filmposter en een zogenaamde 'floating' Toy Story 3 pen.

Voor Peugeot Nederland N.V. is de samenwerking tevens aanleiding om eenmalig een geldelijke donatie te doen aan War Child. Deze onafhankelijke humanitaire organisatie zet zich in voor een vreedzame toekomst voor kinderen in oorlogsgebieden. War Child richt zich daarbij op psychosociale hulpverlening, onderwijs en bescherming van kinderen. Deze actie loopt t/m 22 augustus.

Peugeot Peugeot
 
Websitewww.peugeot.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!