6 mei 2010
 

Renault

Elektrische Renaults in De Sims 3

6 mei 2010 | Renault en Electronic Arts hebben een overeenkomst voor meerdere jaren afgesloten waardoor spelers van het spel De Sims 3 (PC/Mac) het toekomstige gamma elektrische auto's van Renault kunnen integreren in één van de meest gespeelde videospellen ter wereld.

Over enkele weken kan de Twizy Z.E. Concept worden gedownload in De Sims 3. Deze auto zit in het 'elektrische auto pakket' dat meer milieuvriendelijke elementen bevat waaronder zonnepanelen en een acculader. Gebruik ervan in De Sims 3 zorgt voor een beperking van het wekelijkse elektraverbruik van de virtuele familie van de speler.

Renault

"Elektrische auto's zullen een jongere en milieubewustere generatie potentiële klanten aantrekken. Het zijn de typische De Sims 3 spelers waarmee we onze nieuwe merkstrategie kunnen ontplooien aan de vooravond van de marktintroductie van het elektrische gamma van Renault", verduidelijkt Stephen Norman, Directeur Marketing Wereldwijd bij de Renault Groep.

"Met dit samenwerkingsverband profiteren Renault en de consumenten van de voordelen van de moderne mediamiddelen", verklaart Elizabeth Harz, commercieel directeur Media Wereldwijd bij Electronic Arts. "De Sims 3 spelers kunnen de Twizy Z.E. van Renault downloaden, kennismaken met het merk en tegelijkertijd hun spelervaring vergroten. Het is een gegeven dat spelers van De Sims 3 graag grote wereldmerken willen introduceren in hun virtuele wereld", vertelt Steve Seabolt, vice-president wereldwijde ontwikkeling van het merk The Sims.

Renault
 
Websitewww.renault.nl
Deel via