4 mei 2010
 

Jeep

Gratis off-road cursus bij nieuwe Jeep

4 mei 2010 | Om een Jeep tot in de puntjes te leren kennen, is er de Jeep Academy. Hier leren de cursisten de fijne kneepjes van het terreinrijden in een veilige én klimaatneutrale omgeving. Iedere koper van een nieuwe Jeep krijgt de Basic rijtraining op de Jeep Academy nu geheel gratis aangeboden.

Op het programma staan onder meer klimmen en afdalen, in diepe sporen rijden, greppels oversteken, waterpartijen doorwaden en het omgaan met diverse soorten ondergrond. Dit alles onder begeleiding van ervaren instructeurs en in de geruststellende wetenschap dat de volledige uitstoot van C02 gassen wordt gecompenseerd.

Jeep

De Basic rijtraining bij de Jeep Academy duurt één (intensieve) dag. Voorafgaand aan het offroad-rijden, krijgen de cursisten een uitgebreide uitleg over het parcours en het praktijkgedeelte. Tussen de middag is er een uitgebreide lunch en 's avonds staat er (nadat de auto's weer schoongespoten zijn) een speciaal Jeep-buffet klaar.

Speciaal voor cursisten die nóg een stapje verder willen gaan, is er de Jeep Advanced training. In deze training zijn de hellingen steiler, het te doorwaden water dieper en de ondergronden extremer. De Jeep Basic rijtraining wordt gratis aangeboden bij aankoop van een nieuwe Jeep; de kosten voor de Jeep Advanced training bedragen € 240,-

Jeep
 
Websitewww.Jeepacademy.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!