22 april 2010
 

Subaru

Subaru Legacy en Outback met gratis extra's

22 april 2010 | Subaru maakt de aanschaf van een nieuwe Legacy en Outback tijdelijk extra aantrekkelijk. Naast de standaard uitrusting en het Symmetrical AWD-systeem (permanente vierwielaandrijving) dat de diverse uitvoeringen van huis uit al kenmerken, krijgt de koper nu meer voor hetzelfde geld.

Gaat het om de Subaru Legacy Sedan en de Legacy Touring Wagon, dan worden de 'Luxury'-versies tijdelijk gratis voorzien van een Fujitsu Ten navigatiesysteem.

Subaru

Betreft het de Legacy 'Exclusive', dan kan de koper rekenen op gratis lederen stoelbekleding met keuze uit vier kleuren. In het geval van een Sedan of Touring Wagon 'Executive' kan de klant kiezen uit gratis originele Subaru-accessoires ter waarde van 1.000 euro. Dit laatste is overigens ook mogelijk indien de koper van een 'Luxury'- of 'Exclusive'-uitvoering niet voor de bovengenoemde zaken opteert.

Met betrekking tot de Subaru Outback wordt dezelfde weg gevolgd: ook hier kan de koper van een 'Luxury-versie' een gratis Fujitsu Ten navigatiesysteem in de auto tegemoet zien, terwijl de Outback 'Exclusive' kosteloos van lederen stoelbekleding kan worden voorzien. Ook in dit geval mag de koper weer voor beide uitvoeringen de voorkeur geven voor 1.000 euro aan gratis originele Subaru-accessoires, zoals dat ook wordt aangeboden indien de keuze op een Outback 'Executive' valt. Alle genoemde aanbiedingen zijn bij de Subaru 6 Sterren Dealer van toepassing op de aanschaf van een nieuwe Legacy of Outback van het actuele modeljaar 2010 uit voorraad. Deze actie geldt tot en met 30 september 2010.

Subaru
 
Websitewww.subaru.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!