9 april 2010
 

Renault

Renault lanceert 'very good trip' website

9 april 2010 | Ter promotie van de marktintroductie van de nieuwe Renault Mégane lanceert Renault een nieuwe website. Vanaf woensdag 7 april 2010 om 14.00 uur kunnen internetgebruikers uit acht landen (Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Spanje, Italië, België en Zwitserland) zich op de website VeryGoodTrip.renault.com inschrijven voor de casting voor een 'road trip' om zo de helden te worden van een online avontuur.

Vier weken lang (van 14 juni tot 9 juli) rijden acht teams van twee personen, waarbij elk team een Europees land vertegenwoordigt, dwars door Europa in de nieuwe Mégane Coupé Cabriolet en de Renault Wind. De kandidaten krijgen elke week opdrachten waarbij ze hun grenzen moeten verleggen en hun creativiteit moeten tonen. Ze worden op de voet gevolgd door een productieteam dat al hun avonturen zal filmen.

Renault

Er zal in totaal 13 uur beeldmateriaal worden uitgezonden op de website VeryGoodTrip.renault.com. De avonturen van de kandidaten zijn voorts te volgen op Renault.tv en op de zenders 349 van Canalsat en Sky Guide 883.

Het team dat de meeste stemmen krijgt van de bezoekers, wint een nieuwe Mégane Coupé Cabriolet en een Renault Wind, plus het bedrag voor één jaar brandstof en verzekering.

Renault
 
Websitewww.verygoodtrip.rena
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!