17 maart 2010
 

Toyota

Rijkere uitrusting voor Toyota Avensis en Verso

17 maart 2010 | Toyota introduceert voor zowel de Avensis als de Verso compleet uitgeruste Business uitvoeringen. Omdat de meeruitrustingen van de Business uitvoeringen zonder meerprijs worden aangeboden, loopt het voordeel voor de klant op tot enkele duizenden euro's.

Er zijn vanaf nu drie uitvoeringen van de Versie beschikbaar: de Comfort, de Business en de Dynamic Business. De Verso Business vervangt de Aspiration uitvoering en de Dynamic Business komt in de plaats van de Dynamic, Panoramic én Executive.

Toyota

De Business staat zonder meerprijs ten opzichte van de Aspiration op de prijslijst, maar heeft wel een aantal comfortverhogende accessoires aan boord, zoals een touchscreen Full Map Navigatiesysteem met Bluetooth handsfree en audio streaming, een parkeerhulpcamera, 17 inch lichtmetalen velgen en een groot glazen panoramadak. Het voordeel: 3.450 euro.

De Dynamic Business doet daar nog een schepje bovenop met een touchscreen HDD navigatie met jukeboxfunctie, stoelverwarming vóór, Smart Entry, zonneschermen in de achterportieren, privacy glass, een zelfdimmende binnenspiegel, automatisch inschakelende dimlichten en een regensensor. Voor al die extra's betaalt de eigenaar 600 euro extra ten opzichte van de Dynamic uitvoering. Zijn voordeel loopt daarmee op tot 3.300 euro.

Toyota

De Dynamic uitvoering van de Toyota Avensis maakt plaats voor de Business uitvoering. De meeruitrusting van de Business bestaat uit een parkeerhulpcamera, een touchscreen Full Map Navigatiesysteem met Bluetooth® handsfree en audio streaming, privacy glass (Wagon) en 17 inch lichtmetalen velgen. Deze meeruitrusting maakt de auto zeer compleet en dit zónder meerprijs. Het voordeel voor de klant: 2.130 euro.

Toyota Toyota
 
Websitewww.toyota.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!