16 maart 2010
 

Stinger

Stinger lanceert nieuw ritregistratie-systeem

16 maart 2010 | Stinger, fabrikant van snelheidscontrole-alarmeringsapparatuur, heeft zijn DSI-carcomputer voorzien van nieuwe software om ritregistratie bij te houden. De computer en software zijn Windows en Mac-compatible.

Met de Stinger DSI heeft het merk een handige computer, onder meer te gebruiken voor kilometerregistratie, voorzien van software waarmee het eenvoudig zou zijn om zakelijke- en privkilometers te scheiden en te beheren. Met een paar handelingen zijn de gegevens te bewerken en is de print meteen bruikbaar. En het maakt daarbij niet uit of de computer waarop de gegevens worden geplaatst onder Windows of Mac draait.

Stinger

De DSI computer heeft naast ritregistratie functies die door de veelrijder op waarde zullen worden geschat. Zo waarschuwt het systeem voor onder meer vaste flitspalen en kan het, indien gecombineerd met een lasermodule, waarschuwen en beschermen tegen snelheidsmetingen met laserguns. Dergelijke functies zijn op het moment van schrijven volledig legaal in Nederland.

Stinger
 
Websitewww.stinger.com
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!