5 maart 2010
 

Opel

Halve prijzen tijdens Opel 50/50 weekend

5 maart 2010 | Van woensdag 10 tot en met zaterdag 13 maart aanstaande profiteert de klant bij Opel van 'halve prijzen'. Dat wil zeggen: 50% direct betalen en 50% over twee jaar betalen. Daarnaast geeft Opel 50% op alle opties van showroommodellen.

Wie kiest voor een nieuwe Opel, betaalt nu de helft van het aankoopbedrag. De klant betaalt de andere 50 procent pas over twee jaar, geheel rentevrij. De waarde van de in te ruilen auto brengt Opel direct in mindering op de eerste helft van de totaalprijs van de nieuwe Opel, waardoor het bij te betalen bedrag in veel gevallen minimaal is.

Opel

Tijdens het Opel 50/50 Showweekend betaalt de klant ook slechts de helft van de nieuwprijs voor de opties van showroommodellen. Dat betekent dus 50 procent korting op bijvoorbeeld metallic-lak, een geïntegreerd navigatiesysteem of lichtmetalen wielen.

Het actuele aanbod van alle showroommodellen die tijdens het Opel 50/50 Showweekend in de schijnwerpers staan, is te vinden op de speciale website Opel.nl/actie. Daar worden de Opel-modellen gedetailleerd aan de bezoeker voorgesteld. Iedereen die op zoek is naar een gloednieuwe Opel, ziet op de website in één oogopslag onder meer de motorisering, de standaarduitrusting en de kleur van de auto. Door op de actiesite te vermelden bij welke Opel-dealer de modellen staan, wijst Opel de klant ook direct de weg naar zijn of haar voorkeursmodel.

Opel
 
Websitewww.opel.nl/actie
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!