1 maart 2010
 

Smart

Verkoop en onderhoud Smart nu bij Mercedes-Benz

1 maart 2010 | Met ingang van 1 maart 2010 worden de verkoop- en serviceactiviteiten van Smart geïntegreerd in het personenautonetwerk van de Mercedes-Benz dealerorganisatie. Dit betekent dat de slimme stadsauto nu op 32 plaatsen in heel Nederland wordt verkocht en onderhouden.

Voor de Mercedes-Benz personenautodealers is de komst van deze zuinige en fiscaal vriendelijke stadsauto (géén motorrijtuigenbelasting en BPM, slechts 14 procent bijtelling) een aantrekkelijke uitbreiding van het programma. De introductie van Smart bij de Mercedes-Benz dealers wordt extra aantrekkelijk gemaakt met speciale verkoop- en onderhoudsacties.

Smart

Zo is er nu de mogelijkheid om voor drie euro per dag in een nieuwe Smart te rijden. Ook is er een voordelig verzekeringsaanbod voor 29 euro per maand gedurende een periode van twee jaar, ongeacht cataloguswaarde, leeftijd van de bestuurder, aantal schadevrije jaren of woonplaats in Nederland. Natuurlijk zijn deze acties wel aan een beperkte tijdsduur gebonden, namelijk van 1 maart tot en met 30 juni.

Smart
 
Websitewww.smart.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!