26 februari 2010
Renault Grand Espace

Renault Grand Espace

Renault introduceert Espace Celsium

26 februari 2010 | Renault breidt het programma van de Espace en de Grand Espace uit met de Série Limitée Celsium. De nieuwe uitvoering onderscheidt zich door zijn zeer rijke uitrusting tegen een speciale prijs. Het voordeel bedraagt 2.445 euro.

De basis voor de Renault Espace en Grand Espace Série Limitée Celsium is de Dynamique-uitvoering. Ten opzichte hiervan rust Renault de Série Limitée Celsium uit met onder meer een metaalkleur, parkeersensoren achter, meesturende bi-xenonkoplampen voorzien van koplampsproeiers en een panoramisch schuif-/kanteldak.

Renault is de inzittenden van de Espace en de Grand Espace Série Limitée Celsium niet vergeten; zij zitten op comfortabele stoelen waarvan de donkere halflederen bekleding contrasteert met de witte stiksels. Diverse zwarte, hoogglans accenten geven het interieur een luxere uitstraling. Het geïntegreerde audio- en navigatiesysteem met kleurenscherm, 6-CD-wisselaar, MP3-ondersteuning en Bluetooth-technologie maken het reizen zo aangenaam mogelijk.

Renault Grand Espace

Exclusief voor Nederland levert Renault de Espace en de Grand Espace Série Limitée Celsium met een 2.0-turbobenzinemotor met 170 pk (125 kW). Een handmatig te bedienen zesversnellingsbak is standaard. Naar wens levert Renault een automatische versnellingsbak die een volautomatische of semi-automatische functie heeft, waarbij de bestuurder zelf kan schakelen.

De prijzen van de Espace Série Limitée Celsium beginnen bij 41.990 euro. Die van de Grand Espace Série Limitée Celsium starten bij 43.690 euro.