25 februari 2010
 

Kia

Kia viert 7 jaar garantie met Seven-uitvoeringen

25 februari 2010 | De Kia Picanto, Cee'd en Sportage zijn tijdelijk in "Seven"-uitvoering leverbaar. Deze varianten bieden extra luxe tegen een speciale prijs. Kia onderstreept hiermee de zeven jaar garantie die het recent heeft ingevoerd. Alle Seven-uitvoeringen zijn per direct te bestellen bij de Kia-dealer.
Kia

De Kia Picanto Seven beschikt over een pakket exta's zoals airconditioning, mistlampen vóór, elektrisch bedienbare ramen, centrale portiervergrendeling, een dakspoiler en sideskirts. In totaal bedraagt de waarde van het pakket € 2.900,-, maar Kia vraagt voor de Picanto Seven een meerprijs van € 1.400,-. Dat betekent € 1.500,- voordeel, waardoor de Picanto Seven leverbaar is voor € 8.995,-.

Kia

Voor de Kia's Cee'd vijfdeurs, Cee'd Sporty Wagon en pro_Cee'd met de 1.4 CVVT benzinemotor heeft Kia een gelijkwaardig Seven-pakket samengesteld. Dat houdt in dat alle Cee'd Seven-versies bovenop de X-tra-uitvoering zijn voorzien van full map navigatie, Bluetooth connectiviteit, cruise control, 16 inch vijfspaaks velgen, mistlampen vóór, privacy glass en een lederen stuurwiel en pookknop. De waarde van deze luxueuze extra's bedraagt € 4.600,-, maar Kia levert het Seven-pakket op de cee'd-varianten voor € 1.500,-, een voordeel van € 3.100,-. De Kia cee'd Seven is leverbaar voor € 18.195,-.

Kia

Ook de Kia Sportage Seven, die is gebaseerd op het X-ecutive uitrustingsniveau, krijgt een aantal extra's mee: halflederen bekleding in de kleur cognac, stoelverwarming, 17 inch lichtmetalen velgen, een lederen stuurwiel en pookknop en een elektrisch schuif/kanteldak. Het pakketvoordeel op de Sportage Seven bedraagt € 2.000,- De Kia Sportage Seven is leverbaar vanaf € 25.395,-.

Kia Kia Kia
 
Websitewww.kia.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!