9 februari 2010
 

Dacia

Dacia Sandero en Logan MCV tijdelijk als Blackline

9 februari 2010 | Dacia breidt het aantal uitvoeringen van de Sandero en de Logan MCV tijdelijk uit met de Blackline. Deze gelimiteerde uitvoering is bijzonder door de extra's voor exterieur en interieur. De Blackline-uitvoeringen staan vanaf maart bij de Dacia-dealer.

Dacia baseert de Sandero en de Logan MCV in Blackline-uitvoering op het meest luxe uitrustingsniveau Lauréate. Als aanvulling op de Lauréate-uitrusting (met centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, elektrisch bedienbare ruiten vóór en een boordcomputer) voorziet Dacia de Blackline-uitvoering van lichtmetalen 15-inchwielen, zwarte koplampbehuizingen (m.u.v. Logan MCV), speciale zwart/grijze bekleding en zwart/grijze accenten aan zowel de binnen- als de buitenzijde van de auto. De Sandero en Logan MCV Blackline zijn standaard voorzien van metaallak in de kleuren Noir Nacré of Gris Platine.

Dacia

Speciaal voor de Sandero en Logan MCV Blackline heeft Dacia tevens een optiepakket samengesteld dat het comfort van beide modellen verhoogt. Behalve airconditioning omvat het pakket een radio/cd-speler met mp3-ondersteuning en bediening aan het stuurwiel. De prijs van dit optiepakket bedraagt 595 euro. Een met leder bekleed stuurwiel en elektrisch bedienbare ruiten achter behoren ook tot de mogelijkheden.

Dankzij de 1,2-liter 16V-benzinemotor met 75 pk (55 kW) realiseert de Sandero Blackline een gemiddeld brandstofverbruik van 5,9 l/100 km. Deze uitvoering draagt het energielabel B en valt in de bijtellingscategorie van 20%.

Dacia

De Logan MCV Blackline is leverbaar met de 1,6-liter MPI-benzinemotor van 87 pk (64 kW) met een gemiddeld brandstofverbruik van 7,8 l/100 km. De koper kan kiezen uit een uitvoering met vijf en met zeven zitplaatsen.

Dacia Dacia
 
Websitewww.dacia.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!