15 februari 2010
Audi A8 (2010 - 2017)

Audi A8 (2010 - 2017)

Audi geeft chauffeur en IWC-horloge cadeau aankoop A8

15 februari 2010 | Audi stelt een zeer speciale uitvoering van de A8 samen, in een oplage van slechts tien stuks. Deze bijzondere auto's vallen op door hun uitrusting, maar ook doordat ze worden geleverd met een exclusief IWC-horloge én een private masterclass watchmaking voor zes personen. En aangezien de Audi A8 ook een limousine is om in gereden te worden, biedt Audi voor klanten van het nieuwe topmodel een privéchauffeur voor 12 uur aan.

Ter introductie van de nieuwe Audi A8 heeft Audi in een oplage van tien stuks een zeer bijzondere editie van het nieuwe topmodel samengesteld. De basis wordt daarbij gevormd door de Audi A8 4.2 FSI quattro of 4.2 TDI quattro in de Pro Line Plus-uitvoering. De speciale versies zijn daarnaast voorzien van exclusieve opties als een lederen interieur (Audi design selection balaobruin), nachtzichtassistent met voetgangermarkering, een assistentiepakket inclusief pre sense plus, dynamic steering en Audi lane assist.

Audi A8 (2010 - 2017)

Daar blijft het niet bij, want bij deze auto's hoort ook een IWC Portuguese Automatic 5001 horloge ter waarde van € 9.200,-. Dit exclusieve horloge wordt inclusief inscriptie en speciale aluminium Audi A8 case 'afgeleverd' tijdens een masterclass watchmaking, die bij de eigenaar thuis wordt gegeven. De klant heeft daarbij de mogelijkheid om zes relaties uit te nodigen. In deze unieke masterclass van de Zwitserse horlogemaker zijn catering een aankleding uiteraard inbegrepen.

Alle klanten die in 2010 een nieuwe Audi A8 bestellen, krijgen de auto inclusief een tegoed van 12 uur voor een privéchauffeur. De klant kan de privéchauffeur bijvoorbeeld inzetten om naar een zakenafspraak, een lunch/diner of het vliegveld gebracht te worden (en weer terug uiteraard). Deze service is niet aan tijdstippen of plaats gebonden; de privéchauffeur is, mits uiterlijk 24 uur van te voren 'besteld', 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar in heel Nederland.

Audi A8 (2010 - 2017)

De introductieaanbieding geldt gedurende heel 2010 voor alle Audi A8-modellen.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!