19 januari 2010
 

Audi

Audi start 2010 met 2 onderscheidingen

19 januari 2010 | Design is één van dé pijlers van Audi. De Audi designfilosofie leidt tot diverse onderscheidingen. Zo eiste de Audi e-tron op de autotentoonstelling van Detroit de 'Best in Show'-award voor zich op. De nieuwe Audi A8 werd onderscheiden met de Award for Design Excellence.
Audi

De redactie van het Amerikaanse vakblad AutoWeek beloonde het in Detroit getoonde, elektrisch aangedreven studiemodel Audi e-tron met de eervolle titel 'Best in Show'. Volgens AutoWeek-redacteur Wes Raynal was de redactie van het blad vrijwel unaniem in de keuze voor het spectaculaire studiemodel. Raynal: "Hoewel de Audi e-tron nog een studiemodel is, zijn we zeer enthousiast over zijn formaat én zijn proporties".

Audi

Een belangrijke onderscheiding was er in Detroit ook voor de nieuwe Audi A8. De limousine kreeg van de EyesOnDesign-jury de prestigieuze Award for Design Excellence toebedeeld. De Audi A8 kreeg deze prijs in de categorie 'Best Production Vehicle Design Debut'. Audi won de prijs voor het tweede achtereenvolgende jaar – in 2009 werd de Audi Sportback Concept al onderscheiden met de Award for Design Excellence.

Audi Audi
 
Websitewww.audi.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!