4 december 2009
 

Audi

Audi brengt Quattro kalender uit

4 december 2009 | Audi heeft dit jaar zijn honderdjarig bestaan gevierd, maar 2010 staat ook in het teken van een jubileum: 30 jaar Quattro. Om dat te vieren, brengt de Nederlandse Audi-importeur een speciale kalender uit, die geheel aan dit thema is gewijd. Deze kalender wordt in gelimiteerde oplage gedrukt en is verkrijgbaar via AudiKalender.nl

Audi-importeur Pon's Automobielhandel brengt ieder jaar een kalender uit voor de eigen organisatie. De laatste jaren nam de vraag van klanten naar deze kalender sterk toe. Het dertigjarig bestaan van Quattro-vierwielaandrijving is dé aanleiding om de stap naar bredere verspreiding te maken.

Audi

Quattro is onlosmakelijk met (de historie van) Audi verbonden. De '30 jaar Quattro-kalender' laat in twaalf beelden de historie van dit aandrijfsysteem zien. Daarbij wisselen seriemodellen en actieopnamen van race-/rallyauto's elkaar af.

De kalender is uitgevoerd in een riant formaat (60 x 43 cm) waardoor elke afbeelding optimaal tot zijn recht komt. De Audi-kalender voor 2010 is voor € 22,50 verkrijgbaar via AudiKalender.nl Deze exclusieve kalender is een echte Limited Edition en dus geldt: op = op.

Audi
 
Websitewww.audikalender.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!