1 december 2009
Porsche 911

Porsche 911

AutoReview brengt special over Porsche 911 uit

1 december 2009 | Het Britse tijdschrift "Total 911" en de redactie van "Auto Review", hebben de handen ineen geslagen en een magazine gemaakt over de legendarische Duitse sportwagen. In 212 pagina's nemen de schrijvers de lezer mee op reis door heel de wereld, per Porsche uiteraard. Technische informatie, aankooptips en kritische rij-impressies worden afgewisseld met persoonlijke verhalen van de redacteuren.

Arjan Kropman, hoofdredacteur van Auto Review: "Of je nu op zoek bent naar een oogstrelende klassieker, een circuitbeest of een onvervalst luxe en snelle GT, er is altijd een 911 die aan je eisen voldoet. Maar boven alles is de Porsche 911 een auto die tot de verbeelding spreekt. Dat doet hij door zijn elegante en simpele lijnenspel, de iconische details, maar ook door zijn geur, zijn wegligging, het gevoel dat hij je geeft en natuurlijk door het onmiskenbare gebrul van de zescilinder boxermotor, door lucht of water gekoeld. Kortom, een auto die een ode verdient".

Porsche 911

Porsche 911, een ode aan een legende telt 212 pagina's en is gedrukt op een uniek matte papiersoort die de foto's nog beter naar voren haalt. De extra dikke glanzende cover geeft het magazine een glossy uitstraling. Naast een groot aantal reportages en rij-impressies worden de belangrijkste designiconen van de 911 elk apart behandeld.

Sinds 27 november is het speciale magazine te koop bij meer dan 7500 verkooppunten voor 12,95 euro.

 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!