6 november 2009
 

Infiniti

Michele Miglionico Couture schittert voor Infiniti

6 november 2009 | De Japanse premium autofabrikant Infiniti heeft het debuut van de nieuwe Infiniti G37 cabriolet in Nederland extra glans gegeven met een exclusieve reis door de wereld van luxe. Infiniti dat eerder opzien baarde met een opwindende concept auto, 'Essence' genaamd, verleidde het publiek gisteren in het Infiniti Center Amsterdam met een exclusieve Haute Couture Show van de vermaarde Italiaanse couturier Michele Miglionico.

De Italiaanse couturier Michele Miglionico, die zich in het Infiniti Center Amsterdam exclusief aan een keur aan klanten presenteerde, verleidt met zijn haute couture alle vrouwen van de wereld. "Ik maak mooie vrouwen graag nog mooier", zegt de Italiaanse couturier, die elegantie en vrouwelijkheid in al zijn uitdagende en soms nostalgische creaties verwekt en daarbij graag gebruik maakt van kasjmier, Georgette zijde en crêpe wol.

Infiniti

Ook Infiniti verleidt graag met een uitgaande vormgeving, waarbij krachtige lijnen en gewelfde vormen direct in het oog springen. Naast het design baart Infiniti opzien doordat alle modellen zijn uitgerust met zeer krachtige motoren van minimaal 320 pk. Een uitgebreid communicatie pakket en zeer luxe uitrusting en krasvrije lak behoren tot het standaardpakket van elke Infiniti.

In Nederland is Infiniti vertegenwoordigd met diverse modellen. Dat zijn de G37 sedan, die ook als coupé en als verleidelijke cabriolet beschikbaar is, de EX37 en de krachtig gelijnde FX37 en FX50. Infinti is in Nederland te koop in de Infiniti Centers in Amsterdam aan de Snijdersbergweg en aan de Kamerlingh Onnesweg in Rotterdam/Barendrecht. De prijzen van Infiniti variëren van € 54.000, - tot € 110.000, -.

Infiniti

Infiniti steunde met de show het Prins Willem-Alexander Kinderfonds. De charitatieve modeloterij, waarvoor Michelle Miglionico een creatie inbracht, Infiniti de cabriolet beschikbaar stelde en Moët Chandon een magnum champagne, bracht € 2.000, - op.

Infiniti Infiniti
 
Websitewww.infiniti.nl
Deel via
 
 
> De nieuwste tests en het laatste nieuws in je mailbox
Schrijf je nu in voor de gratis Autozine-nieuwsbrief!