19 oktober 2009
 

Seat

Seat introduceert Spirit en Hattrick actiemodellen

19 oktober 2009 | Seat biedt speciale uitvoeringen van de Ibiza, Leon, Altea en Altea XL Stationwagon aan. De Ibiza 5-deurs en de Ibiza 3-deurs SC zijn er tijdelijk als extra complete Spirit. De Leon, Altea en Altea XL Stationwagon krijgen onder de noemer Hattrick een completere standaarduitrusting tegen minderprijs.

Het Ibiza-gamma wordt tijdelijk versterkt met de Spirit-uitvoering. De basis hiervoor wordt gevormd door de Ibiza 5-deurs en Ibiza 3-deurs SC in Reference-uitvoering met de 63 kW/85 pk sterke 1.4-liter motor met C-label.

Door te kiezen voor de Spirit-uitvoering scoort de klant de volgende extra's: mistlampen vóór, airconditioning en 15-inch lichtmetalen wielen van het type 'Caloria'. Deze extra's worden voor € 495,- aangeboden op de Ibiza 5-deurs. Dat betekent een klantvoordeel van maar € 1.195,-. Omdat lichtmetalen Caloria-wielen al standaard zijn op de Ibiza SC Reference, valt de meerprijs bij dit 3-deurs model gunstiger uit: € 295,-. Het klantvoordeel bedraagt in dit geval € 900,-.

Seat

De Spirit-modellen zijn verkrijgbaar in de kleuren Candywit, Lunagrijs, Trackgrijs, Magiczwart en Adablauw. In totaal zijn 200 Ibiza Spirit-modellen beschikbaar.

Het recept voor een maximale score heeft bij Seat een naam: Hattrick. De Seat Leon, Altea en Altea XL Stationwagon zijn er zo lang de voorraad strekt met deze toevoeging, die staat voor een uitgebreidere standaarduitrusting. In alle gevallen vormt de Reference-uitvoering met de 1.6-liter motor (75 kW/102 pk) de basis.

Het Hattrick-pakket omvat de volgende extra's: 16-inch lichtmetalen velgen van het type 'Elio', mistlampen vóór met bochtverlichting, een multifunctioneel stuur, elektrisch verstelbare, verwarmde en inklapbare buitenspiegels, cruise control, ESP (met XDS), Hill Hold Control en een bandenspanningcontrolesysteem. De Hattrick-uitvoeringen zijn leverbaar in de kleuren Candywit, Lunagrijs, Nimbusgrijs, Magiczwart en Adablauw.

Seat

De Leon en Altea Hattrick worden aangeboden voor het speciale tarief van € 18.995,-. De normale 1.6 Reference-modellen staan voor € 19.895,- in de prijslijst. In combinatie met de waarde van het Hattrick-pakket (€  1.705,-) komt het totale klantvoordeel daarmee op € 2.605,-. De Altea XL Stationwagon in Hattrick-uitvoering staat in de prijslijst voor € 20.395,-. Ook bij dit model bedraagt het klantvoordeel € 2.605,-.

Een Hattrick scoren kan zo lang de voorraad strekt.

Seat Seat
 
Websitewww.seat.nl
Deel via